Ми аз съм на мнение, че няма лошо да има още един класен нападател. Честно казано, Дарко има страхотен пас, но както съм казвал - не дриблира добре, обикновенно ударите му са слаби и неточни, а и разбира се, както всички футболисти, не може винаги да е в топ форма. За това, един лек нападател (подчертавам - нападател, не атакуващ халф - тип плеймейкър), който да шари зад тарана, би било много удачно. (При условие, че е футболист, който поне може да вкарва голове и има завършващ удар).
Иначе, защо някой хора започнаха да пишат за Вилтор и разни други залезли звезди на по 34-5-6 години - не знам. Не забравяйте, че България е една от последните спирки в Европа (за футболистите). А иначе - на приказки - дайте да вземем Демикелис от Байерн за 3млн. (с парите от Гара) и ше сме бетон в защита поне.... :D:D
Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Последна промяна от dxl на 30 дек 2010 18:34, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
-
Blue_Girl написа:Сега пък двама класни нападатели.
Еми, двама ни трябват според мен ...

Щото, то се видя .... като играеше Иса-та вместо Гарра, бяхме пълна трагедия отпред в атака.
Не казвам двама равностойни нападатели, щото, все пак, само единият ще е титуляр, но определено ни трябва резерва с много по добри качества от Иса и Михайлов !
Иначе, младока Михайлов, нека остане !
Има качества в него, и може да се появява в игра от време на време, да трупа игрови опит ...

- vladitol
- Контакти:
Левски официално подписа с второто си зимно попълнение. Вчера националът Даниел Димов премина успешно медицинските тестове и подписа договор за три години и половина. Клубът ще плати 150 хиляди евро на Черно море, като варненци ще получат и 15% от следващия трансфер на Димов.
- Радвам се, че вече съм в Левски - това е най-хубавият подарък за Коледа - заяви доволно Димов. - Тодор Батков и Георги Иванов са сериозни хора, както и шефовете на Черно море. Искам да им благодаря, че всичко мина гладко. Знаете много добре, че в днешно време, в България, най-хубавото е да си футболист на Левски. Радвам се, че има голяма конкуренция, така ще мога да се развивам. Най-важното за мен е да бъда здрав и да направя добра подготовка. Надявам се публиката на Левски да ме заобича - заяви Даниел Димов.
- Радвам се, че вече съм в Левски - това е най-хубавият подарък за Коледа - заяви доволно Димов. - Тодор Батков и Георги Иванов са сериозни хора, както и шефовете на Черно море. Искам да им благодаря, че всичко мина гладко. Знаете много добре, че в днешно време, в България, най-хубавото е да си футболист на Левски. Радвам се, че има голяма конкуренция, така ще мога да се развивам. Най-важното за мен е да бъда здрав и да направя добра подготовка. Надявам се публиката на Левски да ме заобича - заяви Даниел Димов.
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_muoSLfOx4s&feature=player_detailpage[/youtube]
Ако е този ние вече си имаме такъв
А иначе другите му изяви които гледах са класа за нашите стандарти.
Ако е този ние вече си имаме такъв

А иначе другите му изяви които гледах са класа за нашите стандарти.
Последна промяна от ЛАЗО ЛЕВСКАРА на 30 дек 2010 18:45, променено общо 1 път.
- vladitol
- Контакти:
Футболът отново удари в земята цялата ни индустрия
В безпрецедентната парична криза, която разтърсва "А" група, зимата може да озонира финансово средата в българския футбол. Топ 10 на най-апетитните трансферни хапки показва, че ако клубовете изпълнят програма-максимум в преговорите с евентуални иностранни мераклии, ще заработят над 20 милиона лева. Подобен ход ще е спасяващ за елита, защото Левски, ЦСКА и Литекс ще бъдат принудени да реинвестират средствата в свои юноши и в покупки от другите наши състави. Справка пък показва, че нито една индустрия в момента в България не може да се похвали, че е в състояние да реализира експорт от близо 22 милиона лева само за някакви си 2-3 седмици.
Топ 10 на
зимния интерес
Гара Дембеле 2 500 000
Дока Мадурейра 2 500 000
Дарко Тасевски 1 250 000
Жоазиньо 1 000 000
Спас Делев 900 000
Уилфред Нифлор 850 000
Дерек Асамоа 700 000
Маркиньос 650 000
Райс МБоли 650 000
Йордан Минев 300 000
В безпрецедентната парична криза, която разтърсва "А" група, зимата може да озонира финансово средата в българския футбол. Топ 10 на най-апетитните трансферни хапки показва, че ако клубовете изпълнят програма-максимум в преговорите с евентуални иностранни мераклии, ще заработят над 20 милиона лева. Подобен ход ще е спасяващ за елита, защото Левски, ЦСКА и Литекс ще бъдат принудени да реинвестират средствата в свои юноши и в покупки от другите наши състави. Справка пък показва, че нито една индустрия в момента в България не може да се похвали, че е в състояние да реализира експорт от близо 22 милиона лева само за някакви си 2-3 седмици.
Топ 10 на
зимния интерес
Гара Дембеле 2 500 000
Дока Мадурейра 2 500 000
Дарко Тасевски 1 250 000
Жоазиньо 1 000 000
Спас Делев 900 000
Уилфред Нифлор 850 000
Дерек Асамоа 700 000
Маркиньос 650 000
Райс МБоли 650 000
Йордан Минев 300 000
Support Stan!
Този ще идва на проби, а заместника на Дембеле на 99% ще е Карвальо от Локото.

PFC Litex написа:Този ще идва на проби, а заместника на Дембеле на 99% ще е Карвальо от Локото.
Аз лично се съмнявам да е Карвальо, защо така мислиш ?
Само Левски!
Тоя Буцефал, ъъп пърдон - Бувал, е мощен физически. Дано го вземем.
-
Незнам .... аз съм раздвоен относно Де Карвальо !
Коко да ги разправя на други тия, че тоя е по добър от Гарра - та ...
Коко да ги разправя на други тия, че тоя е по добър от Гарра - та ...
siniq_fen написа:PFC Litex написа:Този ще идва на проби, а заместника на Дембеле на 99% ще е Карвальо от Локото.
Аз лично се съмнявам да е Карвальо, защо така мислиш ?
Изгледай видеото http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=29167 и финалното поведение и думи на Батков, точно в края е.
След това прочети тук http://gong.bg/view_article.php?article_id=177351 последният абзац
„В преговори сме с Левски за Базил, но няма нищо конкретно, сподели Динев. Няма нищо черно на бяло и както те могат да се откажат от предложението си, така и аз мога да не се съглася с тяхната оферта.”
След това навържи нещата и си отговори на домашното както каза Батков във видеото на журналистите.