JackPackage написа:ПП: Честита ушата. Най-заслужената ви и безспорна, без съдийски шашми и т.н. На всички каталунЯци
Мерси

Така ако карат по час на сет ако стигнат до 5ти тъкмо преди Ф1 ще свършат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:ПП: Честита ушата. Най-заслужената ви и безспорна, без съдийски шашми и т.н. На всички каталунЯци
enguerino написа:JackPackage написа:ПП: Честита ушата. Най-заслужената ви и безспорна, без съдийски шашми и т.н. На всички каталунЯци
МерсиЕлвиса сигурно е единствения който вярва, че догодина ще я защитят
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:enguerino написа:JackPackage написа:ПП: Честита ушата. Най-заслужената ви и безспорна, без съдийски шашми и т.н. На всички каталунЯци
МерсиЕлвиса сигурно е единствения който вярва, че догодина ще я защитят
Той още е пиян от снощи
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
enguerino написа:Защото в деня/седмицата след финала феновете на победителя винаги си викат "защо пък да не я защитим", но след това почва нов сезон и има контузени, слаба форма, решения на съдия... и така вече 20 години
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
enguerino написа:Защото в деня/седмицата след финала феновете на победителя винаги си викат "защо пък да не я защитим", но след това почва нов сезон и има контузени, слаба форма, решения на съдия... и така вече 20 години
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
kingofpop написа:винаги има първи път....а и аз не съм казал, че ще успеем, ама да казваш, че със сигурност няма да успеем е странно....да бием Челси на финала звучи като сън![]()
Middlesbrough написа:Иниеста винаги може да го намериш в големите мачове , за разлика от охлюва , това ви го говорих преди бая време : )
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта