Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот zlatan » 18 юли 2013 18:34

Кировец написа:
zlatan написа:
Кировец написа:ОК де, всеки говори за защитата на Левски. Аз пък се чудя Цецо Генков и евентуално Вутов ли ще вкарват многото голове за Левски? :roll:
Всъщност кои са останалите нападатели в Левски? Дори Вутов мисля, не е типичен централен нападател. :roll:

човече ти не беше ли цесекист

Аз съм. Но все пак вие сте конкуренция. Гледам стават някакви драми свързани с резервата Вутов. И все за него се говори. Новия треньор нямало да води играчи. Продадохте Арс и Карвальо. Останахте само с Генков, който може да стряска защитата, ама друга фигура аз не виждам.

няма лошо и аз се интересувам от вас-всичко случващо се досега може да ви радва,ето днес Стойчо казва че не можел да диша без да е в ЦСКА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 юли 2013 18:43

zlatan написа:човече ти не беше ли цесекист

Аз съм. Но все пак вие сте конкуренция. Гледам стават някакви драми свързани с резервата Вутов. И все за него се говори. Новия треньор нямало да води играчи. Продадохте Арс и Карвальо. Останахте само с Генков, който може да стряска защитата, ама друга фигура аз не виждам.[/quote]

няма лошо и аз се интересувам от вас-всичко случващо се досега може да ви радва,ето днес Стойчо казва че не можел да диша без да е в ЦСКА.[/quote]
Нормално. Хора като Стойчо Младенов в Европа ги правят директори, почетни президенти и т.н. Левски също може да се похвали с подобни фигури, които не могат да дишат без синия шал на врата.
Футболът ни е на дъното и е важно в такива дни да се дава възможност на футболни личности да опитат да ни извадят от тинята, ако ли не да се преориентираме към друг спорт и така.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 юли 2013 18:54

Кировец написа:
zlatan написа:човече ти не беше ли цесекист

Аз съм. Но все пак вие сте конкуренция. Гледам стават някакви драми свързани с резервата Вутов. И все за него се говори. Новия треньор нямало да води играчи. Продадохте Арс и Карвальо. Останахте само с Генков, който може да стряска защитата, ама друга фигура аз не виждам.

няма лошо и аз се интересувам от вас-всичко случващо се досега може да ви радва,ето днес Стойчо казва че не можел да диша без да е в ЦСКА.[/quote]
Нормално. Хора като Стойчо Младенов в Европа ги правят директори, почетни президенти и т.н. Левски също може да се похвали с подобни фигури, които не могат да дишат без синия шал на врата.
Футболът ни е на дъното и е важно в такива дни да се дава възможност на футболни личности да опитат да ни извадят от тинята, ако ли не да се преориентираме към друг спорт и така.[/quote]

тук си много прав.За жалост и ние и вие стигнахме дъното.
Успех довечера на Ботев и Берое.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 юли 2013 19:04

zlatan написа:Успех довечера на Ботев и Берое.

Логиката сочи да направят добри резултати и игри - просто не са обременени със свръхочаквания. Убеден съм, че ще се справят на ниво.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 юли 2013 01:22

Швейцарският вицешампион Грасхопър проявява интерес към холандския футболист на “Левски” Гари Родригес, съобщава холандското издание “Voetbal International”. Според информацията “сините” искат 1,5 милиона евро за 22-годишното крило.

“Левски” иска много пари. Надявам се, че двата клуба ще се разберат. За мен подобен трансфер ще бъде крачка напред. Предстои да видим как ще се развият нещата”, заяви Родригес пред изданието.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2013 08:24

С други думи " Не ми се много играе тук".
Май на никой не му се играе, виж за вземането на заплата по-може да се намерят хора.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 19 юли 2013 12:43

Laetitia написа:
t0bl3ro_bg написа:За това обиграване трябваше да се мисли преди 3-4 години, а не сега. За мен е важно тази година да се вземе трофей, само и единствено заради годишнината. И аз не искам титли, а хубава игра, но поне за юбилея да си вземем купата, а и точно на 24.05.2014 ще е финала на КБ. Задължително трябва да се вземе едната.
Трябваше, ама не се помисли, нали? ;) И аз искам трофей навръх стогодишнината, всеки левскар го желае.
И той ще е логично следствие, ако се изгради един боеспособен отбор от един (поне засега) изглеждащ сериозен треньор.
Аз лично не бих искала да изглеждаме толкова жалки, както миналия сезон, и да не съумеем да се преборим не само с търпящия регрес Лудогорец, ами и със самите нас и грешките ни.

Да се бориш със себе си наистина е трудна работа, дано по-бързо се справим с този проблем.
Тренера иначе изглежда както ти каза - сериозен, но все още не бързам да се радвам. За пръв път се сблъсква с такава ситуация в кариерата си на треньор и не се знае как ще се развият нещата. Мисля, че именно това може да му помогне, стига да има някоя по така различна идея от другите наставници в първенството ни. Ако не се случи пък това, то ще стане другото - по-лошото, което вече се превръща в "Дежа Вю" 4 години подред.

drvasko98 написа:С други думи " Не ми се много играе тук".
Май на никой не му се играе, виж за вземането на заплата по-може да се намерят хора.

"Очаквай неочакваното" от всеки :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2013 13:50

t0bl3ro_bg написа:
Laetitia написа:
t0bl3ro_bg написа:За това обиграване трябваше да се мисли преди 3-4 години, а не сега. За мен е важно тази година да се вземе трофей, само и единствено заради годишнината. И аз не искам титли, а хубава игра, но поне за юбилея да си вземем купата, а и точно на 24.05.2014 ще е финала на КБ. Задължително трябва да се вземе едната.
Трябваше, ама не се помисли, нали? ;) И аз искам трофей навръх стогодишнината, всеки левскар го желае.
И той ще е логично следствие, ако се изгради един боеспособен отбор от един (поне засега) изглеждащ сериозен треньор.
Аз лично не бих искала да изглеждаме толкова жалки, както миналия сезон, и да не съумеем да се преборим не само с търпящия регрес Лудогорец, ами и със самите нас и грешките ни.

Да се бориш със себе си наистина е трудна работа, дано по-бързо се справим с този проблем.
Тренера иначе изглежда както ти каза - сериозен, но все още не бързам да се радвам. За пръв път се сблъсква с такава ситуация в кариерата си на треньор и не се знае как ще се развият нещата. Мисля, че именно това може да му помогне, стига да има някоя по така различна идея от другите наставници в първенството ни. Ако не се случи пък това, то ще стане другото - по-лошото, което вече се превръща в "Дежа Вю" 4 години подред.

„Приех да водя Левски, защото това е най-големият клуб в България. Притежава невероятна история, а освен това има амбиции да се развива. Последното съвпада с моето желание да се усъвършенствам като треньор, да печеля титли в нови първенства. Надявам се, че ни предстои много хубав съвместен период. Знаете ли, когато отидох в Партизан в края на 2007 г., ситуацията беше много идентична с настоящата. Отборът не беше ставал шампион в два поредни сезона, като титлите бяха спечелени от Цървена звезда. Дори загубих първото си дерби на Белград с 1-4 и преднината ни на върха пред големия съперник беше стопена до 3 точки. Но в крайна сметка завоювахме дубъл, на следващия сезон повторихме успеха. Сега обстановката в Левски е идентична. Отборът не е печелил трофей от 4 г., което е много дълъг период за клуб от такава величина. Ето защо ни предстои здрава работа, за да върнем тима там, където му е мястото - на върха. Разбира се, на мен самия ми се искаше да мога да започна всичко от нулата. Аз да водя лятната подготовка, аз да работя по селекцията, но сега трябва да действам според завареното положение. А най-важното е, че няма време за радикални промени“, каза Йоканович пред вестник „Преса“.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 19 юли 2013 14:03

Като гледам какво става тази година селекцията ще е повече outside отколкото inside ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 19 юли 2013 14:11

ralka_levskarka написа:
t0bl3ro_bg написа:
Laetitia написа:

„Приех да водя Левски, защото това е най-големият клуб в България. Притежава невероятна история, а освен това има амбиции да се развива. Последното съвпада с моето желание да се усъвършенствам като треньор, да печеля титли в нови първенства. Надявам се, че ни предстои много хубав съвместен период. Знаете ли, когато отидох в Партизан в края на 2007 г., ситуацията беше много идентична с настоящата. Отборът не беше ставал шампион в два поредни сезона, като титлите бяха спечелени от Цървена звезда. Дори загубих първото си дерби на Белград с 1-4 и преднината ни на върха пред големия съперник беше стопена до 3 точки. Но в крайна сметка завоювахме дубъл, на следващия сезон повторихме успеха. Сега обстановката в Левски е идентична. Отборът не е печелил трофей от 4 г., което е много дълъг период за клуб от такава величина. Ето защо ни предстои здрава работа, за да върнем тима там, където му е мястото - на върха. Разбира се, на мен самия ми се искаше да мога да започна всичко от нулата. Аз да водя лятната подготовка, аз да работя по селекцията, но сега трябва да действам според завареното положение. А най-важното е, че няма време за радикални промени“, каза Йоканович пред вестник „Преса“.

Туй съм го пропуснал малко аз :oops:

Върни се в “Архив”