Причина за крайната мярка са многото му задължения
Държавните институции сериозно подгониха президента на Ботев Димитър Христолов заради множеството му финансови задължения, пише вестник "Меридиан Мач". Властите взели твърдо решение в близките дни да отнемат личната карта и международния паспорт на боса. Душманинът на „жълто-черните" виси с куп пари както на държавата, така и на частни фирми.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НИЕ НЯМА ДА ОТСТЪПИМ!!!!!!
loko2004 написа:Abbiati написа:Деми, споко човече, няма да стане тва чудо в първия мач... нито в някой последващ. Истината ще лъсне много скоро!
Прав си, според мен просто няма как да се оправят документите на 16 професионални футболисти за картотека треньори лекар дългове и т.н. бакии за времето до следващия петък - така че тези от вас, които искат Ботев да не почне първенството - споко. Мислете после кво ще правите или по точно как и кой
много се дразня когато някой превърженик на друг отбор се загрижи за нашия а пък особено на тези от локо пд направо си ставате смешни но това си е ваш проблем вие мразите повече ботев отколкото да обичате вашия хибрид а сега по темата картотеки много лесно когат да се организират ди петък а това са юношите на клуба на който не се изискват профисионални договори който излизат в предрешения мач с левски и има време да си оправят картотеките на другите туристи а какво ще правим после не мисля че те интересува лично теб локо2004
селски вземи си скункса не се сърди
Re: Прибират паспорта на Христолов
мите става страшно бягай .....
kishe написа:много се дразня когато някой превърженик на друг отбор се загрижи за нашия а пък особено на тези от локо пд направо си ставате смешни но това си е ваш проблем вие мразите повече ботев отколкото да обичате вашия хибрид а сега по темата картотеки много лесно когат да се организират ди петък а това са юношите на клуба на който не се изискват профисионални договори който излизат в предрешения мач с левски и има време да си оправят картотеките на другите туристи а какво ще правим после не мисля че те интересува лично теб локо2004

Що бе що да не ме интерисува предвид възможността да ми изчезне дербито е нормално да проявявам интерес.
П.С. айде стига сте ни казвали кой обичаме или кой мразим и т.н. дъвки за промиване на мозъците на малките ви пишлигари
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
loko2004 написа:kishe написа:много се дразня когато някой превърженик на друг отбор се загрижи за нашия а пък особено на тези от локо пд направо си ставате смешни но това си е ваш проблем вие мразите повече ботев отколкото да обичате вашия хибрид а сега по темата картотеки много лесно когат да се организират ди петък а това са юношите на клуба на който не се изискват профисионални договори който излизат в предрешения мач с левски и има време да си оправят картотеките на другите туристи а какво ще правим после не мисля че те интересува лично теб локо2004
![]()
Що бе що да не ме интерисува предвид възможността да ми изчезне дербито е нормално да проявявам интерес.
П.С. айде стига сте ни казвали кой обичаме или кой мразим и т.н. дъвки за промиване на мозъците на малките ви пишлигари
самият факт че от 150 мнения 100 са ти в нашия форум незнам как да го коментирам но мога да ти поставя диагноза ако искаш ама няма да ти хареса
kishe написа:loko2004 написа:Abbiati написа:Деми, споко човече, няма да стане тва чудо в първия мач... нито в някой последващ. Истината ще лъсне много скоро!
Прав си, според мен просто няма как да се оправят документите на 16 професионални футболисти за картотека треньори лекар дългове и т.н. бакии за времето до следващия петък - така че тези от вас, които искат Ботев да не почне първенството - споко. Мислете после кво ще правите или по точно как и кой
много се дразня когато някой превърженик на друг отбор се загрижи за нашия а пък особено на тези от локо пд направо си ставате смешни но това си е ваш проблем вие мразите повече ботев отколкото да обичате вашия хибрид а сега по темата картотеки много лесно когат да се организират ди петък а това са юношите на клуба на който не се изискват профисионални договори който излизат в предрешения мач с левски и има време да си оправят картотеките на другите туристи а какво ще правим после не мисля че те интересува лично теб локо2004
Всъщност аз съм един от малкото фенове и на двата отбора, които са осъзнали, колко дълбока е всъщност връзката между двата отбора и как и двата трябва да съществуват. Ако прегледаш мненията ми, ще видиш, че не съдържат някаква злоба или подигравки а просто един страничен поглед над нещата, базиран на логиката и изчистен от пристрастия. Случвало се е мои приятели, които са от Ботев да са ми показвали неща при Локомотив, които са забелязали от страни а аз не съм виждал заради емоционалната си обвързаност с отбора. Освен това винаги съм обичал словесните престрелки между феновете на отборите, стига да са интелигентни и без цинизми и подигравки.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
kishe написа:самият факт че от 150 мнения 100 са ти в нашия форум незнам как да го коментирам но мога да ти поставя диагноза ако искаш ама няма да ти хареса
Тая тема е дъвкахме ония ден

Та по темата ако случайно все пак ви пуснат да играете през пролета се хващам на бас, че историята от есента ще се повтори а ако вземе че тия новите/ако има такива де/ италианци конгоанци и т.н. направят няколко добри мача преди дербито ще си дойде и ще си викате за бравили бойкоти и декларации
П.С. Предлагам да си спестите простотиите по мой адрес в отговор на горното - за подобни неща има басове
Ако не съм прав - 1 месец ще влизам с аватар вашата емблема и с подпис Ботев е най-стария клуб в Бг

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
Всъщност аз съм един от малкото фенове и на двата отбора, които са осъзнали, колко дълбока е всъщност връзката между двата отбора и как и двата трябва да съществуват. Ако прегледаш мненията ми, ще видиш, че не съдържат някаква злоба или подигравки а просто един страничен поглед над нещата, базиран на логиката и изчистен от пристрастия. Случвало се е мои приятели, които са от Ботев да са ми показвали неща при Локомотив, които са забелязали от страни а аз не съм виждал заради емоционалната си обвързаност с отбора. Освен това винаги съм обичал словесните престрелки между феновете на отборите, стига да са интелигентни и без цинизми и подигравки.[/quote]
аз не визирам теб твойте постове не са неприятни но точно локо2004 винаги е нахален а и най ме дразни че се вика фен на кръвния враг а има повече мнения в нашия форум мисля че не е редно мисля че няма да намериш наш фен с повече мнения във вашия форум а ако се намери значи е дребна душица и не заслужава да се нарича фен на ботев
аз не визирам теб твойте постове не са неприятни но точно локо2004 винаги е нахален а и най ме дразни че се вика фен на кръвния враг а има повече мнения в нашия форум мисля че не е редно мисля че няма да намериш наш фен с повече мнения във вашия форум а ако се намери значи е дребна душица и не заслужава да се нарича фен на ботев
Канари, в момента има две възможности и всеки внимателно трябва да направи своя избор:
Вариант 1:
Мажоритарен собственик- Селския
Изпълнителен директор- Салерно
Треньор- Пиеро
Футболисти-някакви играчи, които не ги искат дори в Конго
Стадион-"Христо Ботев", но във Враца
Вариант 2:
Мажоритарен собственик- КЦМ
Изпълнителен директор- Марин Бакалов
Спортно-технически директор- Петър Зехтински/Зико/
Треньор- Костадин Видолов
Помощник-треньор- Запрян Раков/Панчо/
Директор на ДЮШ- Иван Глухчев
Треньор на юношите- Атанас Пашев/Пашата/
Футболисти- бивши и настоящи юноши на Ботев
Стадион-"Христо Ботев", но този в Пловдив/Колежа/
Вариант 1:
Мажоритарен собственик- Селския
Изпълнителен директор- Салерно
Треньор- Пиеро
Футболисти-някакви играчи, които не ги искат дори в Конго
Стадион-"Христо Ботев", но във Враца
Вариант 2:
Мажоритарен собственик- КЦМ
Изпълнителен директор- Марин Бакалов
Спортно-технически директор- Петър Зехтински/Зико/
Треньор- Костадин Видолов
Помощник-треньор- Запрян Раков/Панчо/
Директор на ДЮШ- Иван Глухчев
Треньор на юношите- Атанас Пашев/Пашата/
Футболисти- бивши и настоящи юноши на Ботев
Стадион-"Христо Ботев", но този в Пловдив/Колежа/
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Прибират паспорта на Христолов
Ако спама в темата продължи, ще свържа същата със спам темата!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]