Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Прибират паспорта на Христолов

Мнениеот bnborisov » 19 фев 2010 09:59

Причина за крайната мярка са многото му задължения
Държавните институции сериозно подгониха президента на Ботев Димитър Христолов заради множеството му финансови задължения, пише вестник "Меридиан Мач". Властите взели твърдо решение в близките дни да отнемат личната карта и международния паспорт на боса. Душманинът на „жълто-черните" виси с куп пари както на държавата, така и на частни фирми.

kishe
Контакти:

Re: НИЕ НЯМА ДА ОТСТЪПИМ!!!!!!

Мнениеот kishe » 19 фев 2010 10:01

loko2004 написа:
Abbiati написа:Деми, споко човече, няма да стане тва чудо в първия мач... нито в някой последващ. Истината ще лъсне много скоро!

Прав си, според мен просто няма как да се оправят документите на 16 професионални футболисти за картотека треньори лекар дългове и т.н. бакии за времето до следващия петък - така че тези от вас, които искат Ботев да не почне първенството - споко. Мислете после кво ще правите или по точно как и кой

много се дразня когато някой превърженик на друг отбор се загрижи за нашия а пък особено на тези от локо пд направо си ставате смешни но това си е ваш проблем вие мразите повече ботев отколкото да обичате вашия хибрид а сега по темата картотеки много лесно когат да се организират ди петък а това са юношите на клуба на който не се изискват профисионални договори който излизат в предрешения мач с левски и има време да си оправят картотеките на другите туристи а какво ще правим после не мисля че те интересува лично теб локо2004
селски вземи си скункса не се сърди

kishe
Контакти:

Re: Прибират паспорта на Христолов

Мнениеот kishe » 19 фев 2010 10:06

мите става страшно бягай .....

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 19 фев 2010 10:10

kishe написа:много се дразня когато някой превърженик на друг отбор се загрижи за нашия а пък особено на тези от локо пд направо си ставате смешни но това си е ваш проблем вие мразите повече ботев отколкото да обичате вашия хибрид а сега по темата картотеки много лесно когат да се организират ди петък а това са юношите на клуба на който не се изискват профисионални договори който излизат в предрешения мач с левски и има време да си оправят картотеките на другите туристи а какво ще правим после не мисля че те интересува лично теб локо2004

:)

Що бе що да не ме интерисува предвид възможността да ми изчезне дербито е нормално да проявявам интерес.

П.С. айде стига сте ни казвали кой обичаме или кой мразим и т.н. дъвки за промиване на мозъците на малките ви пишлигари
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 19 фев 2010 10:12

loko2004 написа:
kishe написа:много се дразня когато някой превърженик на друг отбор се загрижи за нашия а пък особено на тези от локо пд направо си ставате смешни но това си е ваш проблем вие мразите повече ботев отколкото да обичате вашия хибрид а сега по темата картотеки много лесно когат да се организират ди петък а това са юношите на клуба на който не се изискват профисионални договори който излизат в предрешения мач с левски и има време да си оправят картотеките на другите туристи а какво ще правим после не мисля че те интересува лично теб локо2004

:)

Що бе що да не ме интерисува предвид възможността да ми изчезне дербито е нормално да проявявам интерес.

П.С. айде стига сте ни казвали кой обичаме или кой мразим и т.н. дъвки за промиване на мозъците на малките ви пишлигари

самият факт че от 150 мнения 100 са ти в нашия форум незнам как да го коментирам но мога да ти поставя диагноза ако искаш ама няма да ти хареса

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 фев 2010 10:18

kishe написа:
loko2004 написа:
Abbiati написа:Деми, споко човече, няма да стане тва чудо в първия мач... нито в някой последващ. Истината ще лъсне много скоро!

Прав си, според мен просто няма как да се оправят документите на 16 професионални футболисти за картотека треньори лекар дългове и т.н. бакии за времето до следващия петък - така че тези от вас, които искат Ботев да не почне първенството - споко. Мислете после кво ще правите или по точно как и кой

много се дразня когато някой превърженик на друг отбор се загрижи за нашия а пък особено на тези от локо пд направо си ставате смешни но това си е ваш проблем вие мразите повече ботев отколкото да обичате вашия хибрид а сега по темата картотеки много лесно когат да се организират ди петък а това са юношите на клуба на който не се изискват профисионални договори който излизат в предрешения мач с левски и има време да си оправят картотеките на другите туристи а какво ще правим после не мисля че те интересува лично теб локо2004

Всъщност аз съм един от малкото фенове и на двата отбора, които са осъзнали, колко дълбока е всъщност връзката между двата отбора и как и двата трябва да съществуват. Ако прегледаш мненията ми, ще видиш, че не съдържат някаква злоба или подигравки а просто един страничен поглед над нещата, базиран на логиката и изчистен от пристрастия. Случвало се е мои приятели, които са от Ботев да са ми показвали неща при Локомотив, които са забелязали от страни а аз не съм виждал заради емоционалната си обвързаност с отбора. Освен това винаги съм обичал словесните престрелки между феновете на отборите, стига да са интелигентни и без цинизми и подигравки.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 19 фев 2010 10:25

kishe написа:самият факт че от 150 мнения 100 са ти в нашия форум незнам как да го коментирам но мога да ти поставя диагноза ако искаш ама няма да ти хареса

Тая тема е дъвкахме ония ден ;) с някой от съмишлениците ти, да не разводняваме сегашната кво ще кажеш :?:

Та по темата ако случайно все пак ви пуснат да играете през пролета се хващам на бас, че историята от есента ще се повтори а ако вземе че тия новите/ако има такива де/ италианци конгоанци и т.н. направят няколко добри мача преди дербито ще си дойде и ще си викате за бравили бойкоти и декларации

П.С. Предлагам да си спестите простотиите по мой адрес в отговор на горното - за подобни неща има басове

Ако не съм прав - 1 месец ще влизам с аватар вашата емблема и с подпис Ботев е най-стария клуб в Бг ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 19 фев 2010 10:27

Всъщност аз съм един от малкото фенове и на двата отбора, които са осъзнали, колко дълбока е всъщност връзката между двата отбора и как и двата трябва да съществуват. Ако прегледаш мненията ми, ще видиш, че не съдържат някаква злоба или подигравки а просто един страничен поглед над нещата, базиран на логиката и изчистен от пристрастия. Случвало се е мои приятели, които са от Ботев да са ми показвали неща при Локомотив, които са забелязали от страни а аз не съм виждал заради емоционалната си обвързаност с отбора. Освен това винаги съм обичал словесните престрелки между феновете на отборите, стига да са интелигентни и без цинизми и подигравки.[/quote]

аз не визирам теб твойте постове не са неприятни но точно локо2004 винаги е нахален а и най ме дразни че се вика фен на кръвния враг а има повече мнения в нашия форум мисля че не е редно мисля че няма да намериш наш фен с повече мнения във вашия форум а ако се намери значи е дребна душица и не заслужава да се нарича фен на ботев

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 19 фев 2010 11:02

Канари, в момента има две възможности и всеки внимателно трябва да направи своя избор:
Вариант 1:
Мажоритарен собственик- Селския
Изпълнителен директор- Салерно
Треньор- Пиеро
Футболисти-някакви играчи, които не ги искат дори в Конго
Стадион-"Христо Ботев", но във Враца

Вариант 2:
Мажоритарен собственик- КЦМ
Изпълнителен директор- Марин Бакалов
Спортно-технически директор- Петър Зехтински/Зико/
Треньор- Костадин Видолов
Помощник-треньор- Запрян Раков/Панчо/
Директор на ДЮШ- Иван Глухчев
Треньор на юношите- Атанас Пашев/Пашата/
Футболисти- бивши и настоящи юноши на Ботев
Стадион-"Христо Ботев", но този в Пловдив/Колежа/

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Прибират паспорта на Христолов

Мнениеот slavia_forever » 19 фев 2010 11:07

Ако спама в темата продължи, ще свържа същата със спам темата!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”