Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: НИЕ НЯМА ДА ОТСТЪПИМ!!!!!!

Мнениеот Don Rumen » 19 фев 2010 00:22

Какво е пребързаното? какво предлагаш, да започнем да се зайграваме пак със салерно и селская и да изгубим още една година? Обърнете внимание за една седмица, "новия собственик" си смени позицията на 180 градуса, въобще да не идва. Не се делете, иначе пак ще изиграят, всички заедно срещу вече двете злини - христолов=салерно!

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 19 фев 2010 07:45

Ами ако започне със Салерно първенството? За мен добрия вариант е да стоим пас до петък и ако почне евентуално първенството, да няма ботевисти на стадиона за да разбере че трябва да се пребори за кредита на доверие. Ако е сериозен ще се постарае да спечели уважението , а ако е измамник то се знае - ариведерчи и туто финито.

teufel
Контакти:

Мнениеот teufel » 19 фев 2010 08:55

аз мисля че ако салерно наистина е решил да идва трябва поне да го изслушаме и тогава да коментираме и да пускаме декларации.най малкото за да не кажат после ,ние щяхме да спасим отбора ама те феновете дори не ни изслушаха.и да се искат доказателства от дебелия не приказки...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 фев 2010 08:58

Колкото и остро да реагират феновете против комбинацията Христолов-Салерно, започват да се прокрадват мнения от рода на "Чакайте да видим...", "Ами ако е вярно и Христолов е аут?" "Защо да гледаме мачове в зоните, като можем да останем в А група", "Да изслушаме Салерно". Като се има в предвид и поведението на БФС, и мълчанието на общината все по-ясно е, че този Ботев ще започне първенството а феновете са разединени. Много интересно ще стане, ако в първия мач Ботев бият Левски - тогава бъркотията ще е пълна.
Последна промяна от demy27 на 19 фев 2010 09:05, променено общо 1 път.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 19 фев 2010 09:03

demy27 написа:Колкото и остро да реагират феновете против комбинацията Христолов-Салерно, започват да се прокрадват мнения от рода на "Чакайте да видим...", "Ами ако е вярно и Христолов е аут?" "Защо да гледаме мачове в зоните, като можем да останем в А група". Като се има в предвид и поведението на БФС, и мълчанието на общината все по-ясно е, че този Ботев ще започне първенството а феновете са разединени. Много интересно ще стане, ако в първия мач Ботев бият Левски - тогава бъркотията ще е пълна.

възможно е и батков да е в конспирацията та нали и той като слеския е ДС но с разлиаката че батков се разкри.а и като останем в а група какъв келепир питам аз като нито са тренирали като хората ако има футболисти нито се знае какви футболисти има такаче изпадането ни е сигурно което значи че салерно към средата на май или най късно началото на юни си е хванал самолета прибрал футболистите и пак с христолов но в б група.аз лично не виждам начин да се спасим дори и да почнем сезона такаче вън от а група и да има време да се организира новия проект за новото ад
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 19 фев 2010 09:11

Къде се прокрадват тези мнения?
Из утрепаните форуми ли?
Ако това е представителната извадка за настроенията сред бултраобществеността, то е най-добре вкупом да скачаме в Марица.
Правете разлика, между анонимните форумни революционери и хората, които стоят с имената си зад всяко едно действие, което предприемаме.
Мисля, че никога не сме били по-единни в нашата си борба и никога не сме били по-решени да я изведем до победен край.
Форумните лаладжии, нека си дрънкат, като дойдат по сбирките, по протестите, по акциите..., тогава може и да им се обърне внимание, до тогава те си остават просто мишки и жалки провокатори.
Другото, което ми прави впечатление, защо в Независимия няма такива "прокрадващи се мнения", а са все в този смешен форум и в няколко още по-кретенски?
Отговорът е много простичък - в Независимия сме само ботевисти, а тук са куцо и сакато, мимикриращо в жълто-черни краски.
Правете си изводите, от що за "птици" са прокрадващите се мнения ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 фев 2010 09:21

kishe написа:
demy27 написа:Колкото и остро да реагират феновете против комбинацията Христолов-Салерно, започват да се прокрадват мнения от рода на "Чакайте да видим...", "Ами ако е вярно и Христолов е аут?" "Защо да гледаме мачове в зоните, като можем да останем в А група". Като се има в предвид и поведението на БФС, и мълчанието на общината все по-ясно е, че този Ботев ще започне първенството а феновете са разединени. Много интересно ще стане, ако в първия мач Ботев бият Левски - тогава бъркотията ще е пълна.

възможно е и батков да е в конспирацията та нали и той като слеския е ДС но с разлиаката че батков се разкри.а и като останем в а група какъв келепир питам аз като нито са тренирали като хората ако има футболисти нито се знае какви футболисти има такаче изпадането ни е сигурно което значи че салерно към средата на май или най късно началото на юни си е хванал самолета прибрал футболистите и пак с христолов но в б група.аз лично не виждам начин да се спасим дори и да почнем сезона такаче вън от а група и да има време да се организира новия проект за новото ад

А Батков си е продажна и лакома душица и нищо чудно да се включи в някаква схема.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 19 фев 2010 09:38

demy27 написа:
kishe написа:

А Батков си е продажна и лакома душица и нищо чудно да се включи в някаква схема.

ееее не ми се вярва та сега са го нагъзили в левски и му искат главата та ще се даде на схемите на селския пък и той е пословичен с неговите мега приходи в момента а не ми се вярва батков да се даде без пари
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 19 фев 2010 09:40

demy27 написа:
kishe написа:

Деми, споко човече, няма да стане тва чудо в първия мач... нито в някой последващ. Истината ще лъсне много скоро!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 19 фев 2010 09:54

Abbiati написа:Деми, споко човече, няма да стане тва чудо в първия мач... нито в някой последващ. Истината ще лъсне много скоро!

Прав си, според мен просто няма как да се оправят документите на 16 професионални футболисти за картотека треньори лекар дългове и т.н. бакии за времето до следващия петък - така че тези от вас, които искат Ботев да не почне първенството - споко. Мислете после кво ще правите или по точно как и кой
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Върни се в “Архив”