Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Red joker » 08 юни 2015 18:19

Не знам,обаче след тоя смотаняк Лупи винаги идват проблеми,кой от кой по-големи-боклуци,минджуци...А бе пътници сме си нема кво да говориме :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2015 18:20

GA_ veliki написа:
Teo написа:
delqnski47 написа:Тва е пълна гавра - 800 000 лева...............
Аз ако съм,бих ''рестартирал'' отбора отколкото да дам толкова пари на тоя...баси гаврата.Рестарт.Майната му на другото.Баси.И само към НАП да си изплатим.Тия анонимни боклуци да д*хат. :evil:
[offtopic]800 000 лева....леле леле леле леле...[/offtopic]

И аз съм на това мнение! Вместо да се дават тия пари на тия ментаци е хубаво да ги налеем в Армията и Панчарево през това време докато сме в долните групи! :idea:

Не съм убеден, че може да стане чрез бфс.По-скоро врътката може да стане през МО.Иначе, като аматьори няма как да ползвате ни "армията", ни Панчарево.Ако тръгнете от зоните, поне две години може да играете на митичния "Септември", ако се съгласим да ви допуснем разбира се.

Мечти!
Краев лично се изказа, че каквото и решение да се вземе в ЦСКА, базите ще се дадат на този ЦСКА които феновете припознаят!
@ Базите на ЦСКА винаги ще са си на ЦСКА... ще си играем на Армията даже и в окръжната :idea:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 юни 2015 18:22

GA_ veliki написа:
Teo написа:
Аз ако съм,бих ''рестартирал'' отбора отколкото да дам толкова пари на тоя...баси гаврата.Рестарт.Майната му на другото.Баси.И само към НАП да си изплатим.Тия анонимни боклуци да д*хат. :evil:

И аз съм на това мнение! Вместо да се дават тия пари на тия ментаци е хубаво да ги налеем в Армията и Панчарево през това време докато сме в долните групи! :idea:

Не съм убеден, че може да стане чрез бфс.По-скоро врътката може да стане през МО.Иначе, като аматьори няма как да ползвате ни "армията", ни Панчарево.Ако тръгнете от зоните, поне две години може да играете на митичния "Септември", ако се съгласим да ви допуснем разбира се.

Първо требва да разчистите гората....,Амбукели :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 08 юни 2015 18:23

Teo написа:
GA_ veliki написа:
Teo написа:

Мечти!
Краев лично се изказа, че каквото и решение да се вземе в ЦСКА, базите ще се дадат на този ЦСКА които феновете припознаят!
@ Базите на ЦСКА винаги ще са си на ЦСКА... ще си играем на Армията даже и в окръжната :idea:

Ако разбира се някой плати задълженията, ще си затворят очите може би тогава.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 08 юни 2015 18:25

Red joker написа:Първо требва да разчистите гората....,Амбукели :lol:

Тц, на нас не ни пречи моеме и у гората, на кой му пречи да я чисти :lol: .Ама нали сте фенове милиони, колко му е с едно брадве за нула време няма да я има :roll:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2015 18:27

GA_ veliki написа:
Red joker написа:Първо требва да разчистите гората....,Амбукели :lol:

Тц, на нас не ни пречи моеме и у гората, на кой му пречи да я чисти :lol: .Ама нали сте фенове милиони, колко му е с едно брадве за нула време няма да я има :roll:

Партизани ли го играете? :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2015 18:34

Red joker написа:А бе ...явно това беше целта и сега вече ни поставиха пред свършен факт :( Само не знам,какво да очакваме под „рестарт“ :roll:

То е ясно какво значи "рестарт" - Милко и Пампорко основаха ново АД, ще купят някой отбор от А, Б или В група и ще го кръстят ЦСКА еди си какви цифрички ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 юни 2015 18:45

1982 написа:
Red joker написа:А бе ...явно това беше целта и сега вече ни поставиха пред свършен факт :( Само не знам,какво да очакваме под „рестарт“ :roll:

То е ясно какво значи "рестарт" - Милко и Пампорко основаха ново АД, ще купят някой отбор от А, Б или В група и ще го кръстят ЦСКА еди си какви цифрички ....

Не знам,кво ше правят,ама на мене вече ми се гади от тия мекерета :x Жалкото е,че вкараха и сектор „Г“ в играта :(

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2015 18:45

http://www.blitz.bg/sport/article/278043

Тия, до каквото се докоснат, фалира. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2015 19:13

За сега е ясно,че никой не иска да дава пари за настоящето дружество.То схемите са отработени преди нас освен ,ако не влезем с някой новаторски подход в историята на БГ футбола. :mrgreen:

Върни се в “Архив”