Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот tatusindo » 19 юни 2011 22:50

tevez написа:Левски е в напреднали преговори с голмайстора на кипърското първенство Милян Мардакович. Това призна агентът на футболиста Петрос Мина пред Novsport.com.

„Да, има интерес”, призна агентът. „Те се интересуват и вече отправиха оферта. Все още преговаряме”, добави той.

Да, договорът му с Аполон Лимасол изтече и той е свободен играч”, потвърди импресариото.

Той разкри, че „сините” са едни от най-големите мераклии за подписа на неговия клиент, който е 29-годишен.

„Преговаряме с Левски и с още няколко отбора от Кипър и в Европа, не само с Левски, но Левски е един от отборите, които проявяват най-голям интерес”, каза Петрос Мина.
„Мисля, че бъдещето му ще стане ясно до два дни – в понеделник или вторник. Утре или вдругиден играчът ще реши”, каза още той.

Ай дано!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 юни 2011 23:23

BLUE CHAMPIONS написа:
milen.hristov написа:Kaкто преди няколко дни казах сърбите ми се струват най-удачните варианти от имената които излезнаха,мисля,че най-бързо ще се адаптират,а от клиповете и като качества ми допаднаха повече.Да видим все пак какво е намерил Гонзо,нищо чудно да се окаже още по-добро.Все пак си мисля дали не трябва да се привлече още един нападател като резерва,защото ако при контузията или наказание на титуляра знаем докъде ще доведе преквалифицирането на играчите.

И Иса и Дани Младенов са достойни за резервната скамейка! никакви крила, никакви халфове и двамата са си 100%-ви нападатели. при контузия или картон на титуляра, пускат ги двамата отзад с Цветков и мачкаме :)

Абе,че си прав,прав си.Но ми се иска да е както беше преди години с Гонзо и Чиликов,мисля,че резерва им беше Тошко Колев,а преди това Кушев.
Иска ми се конкуренция подобна на тази при вратарите ни,друг е въпроса дали можем да си го позволим.

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 19 юни 2011 23:26

Малко информация за този Мърдакович? Какво стана с Присо?

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 19 юни 2011 23:47

tatusindo написа:
tevez написа:Левски е в напреднали преговори с голмайстора на кипърското първенство Милян Мардакович. Това призна агентът на футболиста Петрос Мина пред Novsport.com.

„Да, има интерес”, призна агентът. „Те се интересуват и вече отправиха оферта. Все още преговаряме”, добави той.

Да, договорът му с Аполон Лимасол изтече и той е свободен играч”, потвърди импресариото.

Той разкри, че „сините” са едни от най-големите мераклии за подписа на неговия клиент, който е 29-годишен.

„Преговаряме с Левски и с още няколко отбора от Кипър и в Европа, не само с Левски, но Левски е един от отборите, които проявяват най-голям интерес”, каза Петрос Мина.
„Мисля, че бъдещето му ще стане ясно до два дни – в понеделник или вторник. Утре или вдругиден играчът ще реши”, каза още той.

Ай дано!!!!

Дано,дано ама не може мн да се вярва на съчиненията на новспорт... :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2011 00:01

Нали Гонзо каза,че нападателят няма да е от Сърбия?Какъв Мрдакович,какви 5лв.?

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 юни 2011 00:08

Blue Mind написа:
tatusindo написа:

Ай дано!!!!

Дано,дано ама не може мн да се вярва на съчиненията на новспорт... :)

Остави Татуса да вярва на тоз сайт!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 юни 2011 00:10

blue avalanche написа:Нали Гонзо каза,че нападателят няма да е от Сърбия?Какъв Мрдакович,какви 5лв.?

Няма да е от Сърбия, Мрдакович идва от АЕК Ларнака, Кипър. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2011 00:33

Tommi написа:
blue avalanche написа:Нали Гонзо каза,че нападателят няма да е от Сърбия?Какъв Мрдакович,какви 5лв.?

И е роден къде...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 юни 2011 00:41

blue avalanche написа:
Tommi написа:

И е роден къде...

Гонзо не е казвал, че нападателят не е сърбин. Това, че не е от Сърбия, не изключва възможността да е сърбин от друго първенство.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2011 00:45

Tommi написа:Гонзо не е казвал, че нападателят не е сърбин.

Какво,всъщност,казва Гонзо,че напоследък нещо не го разбирам?Започна някакво мънкане по въпроса за Старокин,уж имали 2-ма готови за Левски,ама още търсим(интересно,досега какво правехме),крилото-и там пълна мъгла,за защитника,пък,хептен нищо...
Досега хората трябваше да са "избрани",общите параметри трябваше да са договорени и след продажбата на Дембеле,да се приключи с детайлите.

Върни се в “Архив”