Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: До пресслужбата на Лудогорец

Мнениеот tsonpen » 08 окт 2012 17:07

Gorashko написа:• Фактът, че за 38 мача не е отсъдена дузпа срещу Лудогорец

Това е една от най-големите глупости, които се говорят срещу Лудогорец. Сигурен съм, че дори и един мач на Лудогорец не си гледал от 8-те мача на актуалния сезон. Аз пък се радвам, че Лудогорец играе така, че да не дава повод за отсъждане на дузпи. Като се върна назад, от тези 38 мача има само 2 претенции за несвирени дузпи от другите отбори (с Литекс и с Калиакра). И двете положения обаче са спорни, а в единия мач Лудогорец също има претенции за 2 недадени дузпи. Сещам се и за един мач за Купата (с Ботев Пловдив), където за Лудогорец не беше дадена 100%-ова дузпа за избиване на топката с ръка от голлинията от полеви играч на противника. Определено Лудогорлец може да има много повече претенции за недадени дузпи, отколкото противниците му. Когато един отбор не може да се спре с игра, се опитват всякакви други методи.
Дузпите не са по разпределение!
Gorashko написа:• Фактът, че често след ваши мачове противниковите треньори имат сериозни претенции към съдиите.

Факт е, че след последните претенции всички представители на противниковия отбор млъкнаха, след като се запознаха с фактите. Факт е и че някои треньори започват да реват срещу Лудогорец още като слязат от автобуса, 2 часа преди мачът да е започнал.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 08 окт 2012 17:07

Според мен, щом е законно, всички клубове трябваше да се разберат в начолото на сезона да си предават домакинските мачове от клубните сайтове. През това време можеха да си текат преговори за ТВ правата с БНТ, ТВ7, и т.н, и в момента когато се получи разбирателство, спират с интернет излъчването от сайтовете. Мисля че така никой не губи. Не съм ли прав?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 окт 2012 17:08

забравяте нещо съществено- Лудогорец казаха, че са имали договорка за това, да не се излъчват мачовете по нета! Иначе и двете страни са прави. Просто това са най-подпираните отбори, дето и един фал срещу тях им бърка в г... :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 окт 2012 17:16

Господин писателю , "адвокате" на адвоката ,
я споделете по чия заповед написахте това послание към пресслужбата на разград , и с какво хората обиждат футболен клуб Левски ?
Нима има по голяма обида за "синият" клуб от това "Бай Ганьо" ,"Агент Тара", "Борат" или просто "Човека с многото имена" , да е негов президент ?
Нима същия този "бай Ганьо" не закла "отборът на народа" срещу основният им опонент изпращайки четирима от "асовете" в Русия за зелен хайвер , с което превърна хилядите фенове на стадиона и милионите пред телевизорите в ЖЕРТВИ на неговата продажна душица ?
Нима на стадион "Георги Аспарухов" не висят едни реклами , които са срам за всеки левскар и по биха "ходили" на някой стадион из Анадола ?
Нима господин писателю ще отречете срамните мачове на Левски с Локо Мездра , Монтана , Берое и така нататък ?
Хайде ще спра дотук , защото ако тръгна да пиша изречения започващи с -"нима" ще мръкне , така че господин "писателю" , когато започнете да пишете нещо от името на една голяма маса , каквато е левскарската общност го давайте по внимателно и боравете с факти , както го правя аз . В противен случай рискувате да ви обвинят , че сте един пошъл клакьор на същия този "Бай Ганьо" , който най-вероятно е всякакъв друг , но не и левскар .

ПП: Никой не може да ме убеди , че на тоя не са му дали поне 100 лв за това евтино обръщение .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 08 окт 2012 17:19

Изказванията на г-н Т.Батков в никакъв случай не отговарят на реномето му на водещ български адвокат.В случая Лудогорец са слезли до неговото ниво.
За жалост хора като него управляват бизнеса в България.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 08 окт 2012 17:21

Аз имам само един въпрос- Какво спечели Левски от излъчването на този мач и какво загуби Лудогорец ? Пари ли взе Левски, феновете гледаха на аванта мач ли какъв е проблема ? На запад се прави всичко за феновете, а тук забравихме, че има футбол ... та какви са проблемите на Лудогорец спрямо излъчването на този мач ?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo

Мнениеот шивача » 08 окт 2012 17:24

В предаването „Пред банята”, което ще се излъчи тази вечер от 21:00 по TV7, собственикът на Левски Тодор Батков ще коментира писмото, разпространено от прес-службата на шампиона Лудогорец до всички медии.

Темата за ТВ правата на родното първенство, както и алтернативните начини за излъчване на мачовете, ще бъде обсъдена нашироко в предаването.

ще има матриал
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo

Мнениеот s.i.s » 08 окт 2012 17:24

BRF написа:[Стига се надувахте!Кой ще тръгне да ви гледа вашите репортажчета?Стига сте разлайвали кучетата за да се говори за вас и вашето шефче!Идва Дерби бе момче :twisted: !

и като идва дерби ние кво да правим . знаеш колко ми е през оная работа за ващо дерби . ДАНО НАПЪЛНИТЕ СТДИОНА !!!![/quote]
Казах ви го преди известно време!За вас се говори покрай мачовете с нас(ЦСКА) и мачовете с Левски-това е.[/quote]
нали толкова години сте на хранилка . двата соц. гранда :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 окт 2012 17:44

magga написа:Аз имам само един въпрос- Какво спечели Левски от излъчването на този мач и какво загуби Лудогорец ? Пари ли взе Левски, феновете гледаха на аванта мач ли какъв е проблема ? На запад се прави всичко за феновете, а тук забравихме, че има футбол ... та какви са проблемите на Лудогорец спрямо излъчването на този мач ?

Правилно каза "на Запад". Там договорки не се потъпкват! 16 клуба се разбират нещо си. Не два, а 16! И един клуб нарушава договорката (което мен не ме касае), но го прави с уточнението, че договорката се нарушава за да се видело, че съдиите щели да свирят в полза на трети отбор. Гледах видеото, което после Литекс разпространи. Не се вижда добре, но по-скоро вторият жълт картон за футболиста на Литеск е спорен, докато този за футболиста на Левски изглежда по-резонен.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 08 окт 2012 17:52

tsonpen написа:
magga написа:Аз имам само един въпрос- Какво спечели Левски от излъчването на този мач и какво загуби Лудогорец ? Пари ли взе Левски, феновете гледаха на аванта мач ли какъв е проблема ? На запад се прави всичко за феновете, а тук забравихме, че има футбол ... та какви са проблемите на Лудогорец спрямо излъчването на този мач ?

Правилно каза "на Запад". Там договорки не се потъпкват! 16 клуба се разбират нещо си. Не два, а 16! И един клуб нарушава договорката (което мен не ме касае), но го прави с уточнението, че договорката се нарушава за да се видело, че съдиите щели да свирят в полза на трети отбор. Гледах видеото, което после Литекс разпространи. Не се вижда добре, но по-скоро вторият жълт картон за футболиста на Литеск е спорен, докато този за футболиста на Левски изглежда по-резонен.

Абе пич май си много назад с материала и пишеш ей така наизуст. Много преди мача Левски - Литекс мачове от първенството бяха предавани по интернет на клубните сайтове на други отбори. Как никой не ревна, че се нарушавала договорката ами сега ми се правите на интересни.......декларации, директиви, Бфс-та......айде марш обратно у В група........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Архив”