Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Re: Реакция на клубното ръководство по случая "Дембеле"

Мнениеот bacedesko » 04 дек 2010 09:40

zlatan написа:аз изказвам моето си мнение.не одобрявам стореното от Гарра не съм привърженик на това да пия и да карам,но със ръка на сърцето си признавам че съм го правил.Сега аз да попитам нещо тук в тази тема:
Колко пъти на органите на реда им се е налагало да извършат проверка на разни министри и разни депутати,а да се чу, че на някой от тези горе им е правена проба за алкохол-СЪМНЯВАМ СЕ.Аз съм свидетел на какви неща извършвани от ченгета не е истина.
Обаче ходи го питай онова ченге коло парички е взел от журналята за случилото се с Гарра.

+1
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 04 дек 2010 09:40

автора на темата е болен левскар и затова пише глупости, нека му е простено!
в чужбина тези провинения се наказват, докати тука те се разминават само с малко пукотевица и назидание!
автора на темата да ревизира случая с мистър Ставийски и после да пише глупости!
и к'ви са тея глупости, че като е левскар, трябва да му се размине?!? когато този фамозен нападател е карал колата, не е бил нито левскар, нито футболист, а просто поредния пиян глупак седнал да шофира!!!
в белите държави отдавна са разбрали, че когато спипат някой публична личност да прави такива глупости, то той трябва да бъде наказан публично, за да бъде даден пример и на останалите нарушители!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2010 09:41

Големи моралисти и съдници се извъдиха някои.Ама защото не са ги хващали!

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 04 дек 2010 09:47

Мен лично ме е срам от това и още ме е яд ... Тези "звезди" трябва да са модел за подръжание а не да им гледаме сеира ! И аз съм карал в нетрезво състояние, верно 0.6 на дрегера но това няма никакво значение, платих си глобата и си понесох мъмренето от органите на реда без да мрънкам ! А Гара-та колата местил а не карал, гума сменял и не бил запалил автомобила ами само търсил крика - глупости на търкалета. Лиглиовци ...

Ако срамиш фланелката срамиш България !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 дек 2010 09:48

абе хора знаете ли на ден колко книжки се вземат заради употреба на алкохол-много.След това има НПК и там е записано,след това има работодател който сигурно и той глобява и това е.На тези във форума червени розови ,зелени и оранжеви да ви е ясно=Гонзо нема да го отстрани от отбора.Икони ние си имаме,а Гаррата е един обичан от нас футболист.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 04 дек 2010 09:49

Там е разликата че депутатите не ходят в Ст.Град за да пият докато нашите футболисти ходят точно там където винаги дебнат полицаите.Това с депутатите няма равно за сравнение, така че си го избийте от главата, защото те ходят по други места, а и знаят как да се крият и почти винаги имат шофьор с тях защото ги кефи някой да ги кара като баровци.Футболистите са си тъпи парчета и се навират точно където има най много народ (млади хора ) и най много купони, а покрай такива винаги има полиция особено в Ст град където стават честите побоища там.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2010 09:57

JimBeam написа:Там е разликата че депутатите не ходят в Ст.Град за да пият докато нашите футболисти ходят точно там където винаги дебнат полицаите.Това с депутатите няма равно за сравнение, така че си го избийте от главата, защото те ходят по други места, а и знаят как да се крият и почти винаги имат шофьор с тях защото ги кефи някой да ги кара като баровци.Футболистите са си тъпи парчета и се навират точно където има най много народ (млади хора ) и най много купони, а покрай такива винаги има полиция особено в Ст град където стават честите побоища там.

Като депутата "Падни-Стани",нали?Голям акъллия!Много се скри! :) :) :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2010 09:58

bobonikolov написа:Ако е истина е тая статия:

France Football: Вердер Бремен иска Дембеле от Левски, дава 2 милиона
3 декември 2010 21:00 Размер на шрифта: T- | T | T+
France Football: Вердер Бремен иска Дембеле от Левски, дава 2 милиона
© Gong.bg
Още по темата:
Арестуваха Дембеле, карал пиян
Шустер не знае за преговори с Дембеле
Тодор Батков: Няма да продавам нито Дембеле, нито Тасевски
Галатасарай сменя Барош с Гара Дембеле
Ги Ру: Прогресът на Гара не е изненада, някой английски клуб може да го лапне
Вердер Бремен се интересува от талантливия нападател Гара Дембеле, който в момента играе за българския Левски София, пише френското издание France Football.

Немският клуб търси нов голмайстор, тъй като се очаква Уго Алмейда да напусне тима в края на сезона. Според France Football, именно 24-годишният Дембеле е привлякъл вниманието на Вердер, за заместник на Алмейда.

Изданието припомня, че Дембеле е продукт на школата на Оксер, но не е успял да пробие в първия състав. Също така France Football пише, че Дембеле има договор с Левски до 2013 година, но 2 милиона евро биха били достатъчни, за да бъде привлечен той в друг клуб.
Да го продават на секундата,че като нищо ще се повтори случая с Рабех

Що не даваш акъли на вашето ръководство?Или,по-добре,прати им няколко DVD-та с "нови играчи". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 04 дек 2010 09:59

JimBeam написа:Там е разликата че депутатите не ходят в Ст.Град за да пият докато нашите футболисти ходят точно там където винаги дебнат полицаите.Това с депутатите няма равно за сравнение, така че си го избийте от главата, защото те ходят по други места, а и знаят как да се крият и почти винаги имат шофьор с тях защото ги кефи някой да ги кара като баровци.Футболистите са си тъпи парчета и се навират точно където има най много народ (млади хора ) и най много купони, а покрай такива винаги има полиция особено в Ст град където стават честите побоища там.

Колега искаш да ми кажеш ,че пред Червило няма полицаи ли или искаш да кажеш ,че милиционера като види синьо-червените светлини на автомобила не го спира? Че футболистите са тъпи съм съгласен с тебе !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 04 дек 2010 10:12

В едно съм сигурен, че полицията не го е спряла само защото това е Дембеле или който и да е било друг футболист, защото знае след това какво го чака самият полицай.Като казвам това имам предвид, че ще трябва да се сблъсква с много бумаги около тази случка от колкото при нормален гражданин с такава глоба.Няма да му висят часове над главата адвокатите на ПФК Левски за да искат подробен опис и неговото виждане над нещата ако беше друг човек.
Просто в този късен/ранен час решават да спрат тази кола и се е случил Дембеле, така че не се опитвайте да го изкарате като поръчково от някой друг човек и прочие.
Разбирам че се опитвате да го оневините но каквото и да правите това няма да стане защото фактите са си на лице а вие си търсете конспирацията колкото си искате и това при вас е вече 4-ти футболист като при Рабех бяха станали няколко пъти нещата че чак и катастрофа имаше.

Позор и не позор, добър не добър футболист нещата са си такива - срам за футболиста и за клуба точка ;)

Това ако беше станало при нас нямаше да сте такива закрилници.

Върни се в “Архив”