Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Мнениеот slavia_forever » 24 яну 2011 19:19

botev_1912 написа:Ама на г-н Никой по форумите като теб няма какво да му се обяснява явно!
Ако се интересуваш потърси малко документи и ще видиш разликите, ама като те гледам и съдия да ти го каже - пак ще си плюеш срещу жълтитИ!
:lol:

Явно никой от вас не е компетентен за историята на собствения му отбор и карате постоянно някой да се интересува за вашата история.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2011 19:24

botev_1912 написа:
Ама на г-н Никой по форумите като теб няма какво да му се обяснява явно!
Ако се интересуваш потърси малко документи и ще видиш разликите, ама като те гледам и съдия да ти го каже - пак ще си плюеш срещу жълтитИ!
:lol:

Ти данеби да се мислиш за господин Някой :lol: ?Голям смях пада като ти чета поустовете :lol:
И като няма какво да се обяснява какво пишеш в тази тема? Тя е за обяснения и разяснения!
А срещу жълтитИ- (пише се жълтитЕ, ама явно не знаеш и как ви викат :lol: ) не знам кой плюе- още по-малко аз :lol: Или и слависта и локомотивците и всеки, който не е съгласен с явните ви лъжи "плюе" по "жълтитИ"? :lol:
Забавен си, продължавай все така, но не в тази тема... Ако искаш тези ги разказвай в независимия , ако не се бъркам така се казваше форума ви..... Там ще си в култ с такива мнение.... За"световния заговор " срещу жълтитИ, за мустаците на Пухтев, който още не знаете на колко е, а ви е учредител, за прокотола, който никой не е виждал, но всеки твърди, че съществува, за двата ви мача в период на 7 години, за въздържатеното дружество което кой знае от какво се е въздържало и т.н.... Това е все "плюене" -мдамм... :lol:
А и не на последно място- какви документи да търся? Вие защо не ги търсите и не ги покажете тук? Май все някой друг искате да ви върши работата както казва слависта.... Или и той "плюе" :lol: Понеже досега един официален документ не сте показали, а твърдите, че разполагате с тях и, че сте първи клуб у нас?
Айде някои твърдят, че не сте първи- поне си признават твърдят, че сте 1912 ,но как ще го докажете, ако не покажете документ? Като доказателства сте показали мнения на историци и журналисти и какви ли не други- е..и и доказателството :roll: :lol: Това е мнение на човек... Ами те журналисти са казвали за нас, че сме 1909 и то световни журналисти и историци- е, и? Това доказателство ли е? Други твърдят, че ние сме първи футболен клуб..... Трети тъврдят какво ли не....

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 яну 2011 19:54

:lol: Радвам се че и Слависти и Моряци тъй яростно се нахвърляте върху скромните ми мнения!
Явно един отбор който според Вас е създаден преди няколко месеца яко Ви бърка здравето!
Продължавайте да бълвате гнилоч по любимият ми отбор, така ставаме Все по-силни!
Поканени сте на 12.03.2012 да чествате с на 100 години ФК Ботев Пловдив

п.с. морски, то бива да си странен ама да си мислиш, че не знам как се пише жълтитИ е смешно и именно за това грешната буква е ГОЛЯМА :D специално за теб за да видиш грешката :lol:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 24 яну 2011 20:45

Нека напиша един поУст. Думата е английска и е POST-мнение .Или може би си с британски акцент :) .То хубаво си редовен в СУ ,ама бая още трябва да учиш.Сори за това ,че се отклонявам от темата.Нека плюенето по Ботев продължи...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 яну 2011 21:18

За пореден и не последен път акцентирам, че Ботев е уважаван от мен отбор (въпросите ми не са насочени само към тях, ако се зачетете) и това никога не е подлежало на съмнение! Тук обсъждаме фактите, относно основаването на отборите в България. Не смятам, че някой "плюва" по други. Просто трябва да се осъзнае, че това е тема на аргументите, а не на твърденията.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 яну 2011 21:50

slavia_forever написа:За пореден и не последен път акцентирам, че Ботев е уважаван от мен отбор (въпросите ми не са насочени само към тях, ако се зачетете) и това никога не е подлежало на съмнение! Тук обсъждаме фактите, относно основаването на отборите в България. Не смятам, че някой "плюва" по други. Просто трябва да се осъзнае, че това е тема на аргументите, а не на твърденията.

Именно от теб е написано нееднократно че темата е за най-старият РЕГИСТРИРАН ФК.
Абсолютно всички писали по темата обясниха че за момента това е Славия.
Темата е АБСОЛЮТНО изчерпана освен ако не се промени заглавието и, а това може да направи нейният създател който си пак ТИ!

Ако приемем че темата не е вече за най-старият регистриран ФК, а е тема за това коя точно година е създаден Ботев Пловдив - то би ли ми обяснил кой точно се е опитал да манипулира нашата история и в каква част от нейното развитие е дошла манипулацията?

в периода преди комунизма?
по време на комунизма?
в периода след комунизма?
100
покривни прозорци

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2011 22:00

botev_1912 написа::lol: Радвам се че и Слависти и Моряци тъй яростно се нахвърляте върху скромните ми мнения!
Явно един отбор който според Вас е създаден преди няколко месеца яко Ви бърка здравето!
Продължавайте да бълвате гнилоч по любимият ми отбор, така ставаме Все по-силни!
Поканени сте на 12.03.2012 да чествате с на 100 години ФК Ботев Пловдив

п.с. морски, то бива да си странен ама да си мислиш, че не знам как се пише жълтитИ е смешно и именно за това грешната буква е ГОЛЯМА :D специално за теб за да видиш грешката :lol:

И Шкумбата би завидял на твоите шегаджийски способости :lol: Здравето ми е отлично надявам се за дълго и нищо не ми бърка в него, хеле пък Ботев :lol: Бъркат ми лъжите и изопачаването на нещата ;) Това ми бърка в здравето :) Ако твърденията си ги подплътите с доказателства, а не мнения на този и онзи - тогава ще се съглася с вас, дотогава това са просто лъжи!
АХахахахаа гнилоч сме бълвали- абе вие много си вярвате нещо.... Всеки , който не е съгласен с теорията за Великия Ботев май бълва "гнилоч" :lol: Ще ме разсмееш тотално :lol: Няма да си играя да ти обяснявам колко уважавам агитката ви понеже то и да ти го кажа едва ли ще повярваш. Но също толкова колкото харесвам агитката ви, също толкова и не харесвам опитите ви да ни убедите в някакви неща, в които вярвате само вие!
Мерси за поканата, ако съм жив дотогава и не съм пукнал от гнлиоча против Ботев, който ми бърка в здравето с удоволствие ще дойда :lol:

ПС: Не знам кой е странен, май си ти, но факта, че си пишеш сам някакви неща и после обясняваш кое какво е е достаъчно странен ;) Иди намери логиката в това да го пишеш по грешен начин и после да се обясняваш защо така било написано :mrgreen:
Последна промяна от MORSKI на 24 яну 2011 22:08, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2011 22:05

sky1 написа:Нека напиша един поУст. Думата е английска и е POST-мнение .Или може би си с британски акцент :) .То хубаво си редовен в СУ ,ама бая още трябва да учиш.Сори за това ,че се отклонявам от темата.Нека плюенето по Ботев продължи...

То и ти имаш още доста да учиш, особено как се пише на нашия език, ама не го правя на пролем ;) Имаш доста грешки в правописа, така че точно ти да правиш забалежка ;) А и темата не е за това, така че нека не спамим! Другото за което правиш забалежка е още по-фрапиращо и показва непознание- на английски се чете ПОУСТ- неслучано има вестник - Washington Post ,който се чете Уошингтън ПОУСТ, а не пост... Но сега, ако трябва и уроци да ти предавам хептен пък ще стане спам :lol: Един съвет- преди да се заядеш с някой или да му правиш забележки, първо провери дали си прав - предпазва от гафове!
И сега, за да съм във ваш стил "теория на конспирацията", нека плюенето по мой адрес да продължи :lol:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 яну 2011 22:13

Майсторите на теориите са на друго място ;)

Близо 100 години всички са знаели, че Ботев е създаден през 1912 и изведнъж се появявате Вие и почвате да ми обяснявате, че това разбираш ли било някаква конспирация!

Ще си задам въпроса и към твоята скромна персона:
Би ли ми обяснил кой точно се е опитал да манипулира нашата история и в каква част от нейното развитие е дошла манипулацията?

по време на комунизма?

Много ми е интересно да знам кои са тези малки Остап Бендер-овци които са успели да излъжат милиони хора в цяла България и как точно са го направили!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 яну 2011 22:15

botev_1912 написа:
Ако приемем че темата не е вече за най-старият регистриран ФК, а е тема за това коя точно година е създаден Ботев Пловдив - то би ли ми обяснил кой точно се е опитал да манипулира нашата история и в каква част от нейното развитие е дошла манипулацията?

по време на комунизма?

Ама това вие, а не аз трябва да кажете. Колко пъти да го пиша? Защо искаш аз да твърдя нещо за вашия отбор? Кажете вие за него, аз написах много за моя! И отделно надълго обясних, защо съм оставил темата. Най-малкото колегите моряци, искат да извадят някакви архиви и да се заровят за да отразят тук, на какво са попаднали. Не мислиш ли, че ще е интересно? Могат да се натъкнат, на какви ли не регистрации, документи и всичко, което е полезно за темата! Може пък тук да излезе истината за тях самите! Или за вас (макар, че си мисля, че знам какво биха намерили :lol: ). Все пак имат желание и интерес към историята си и не са празнували 100 годишнина 1909-та година, както вие възнамерявате да празнувате догодина, на базата подменена история. Нещо, което вие искате от мен аз да направя, или те, или някой друг - не знам кой!

Върни се в “Архив”