Един отбор е традицията и историята.Те пък са функция на духа и морала на сегашните играчи и привърженици.Ако искаме Левски да има име и никой да не си позволява шеги с това име-трябва да скачаме на ВСЕКИ,предал по някакъв начин Отбора!
Това важи в пълна сила и за голият г/з на Наско,и за безумията на Батков,но и за жалкото бягство на тази невестулка- Пелето!!!
Нищо не го извинява за онази подлост,от която започнаха процесите,довели ни до сегашната ситуация.Далеч съм от мисълта да обвинявам само него за сгромолясването,но и няма как да му простя на този български Канаваро!
Марш далеч,боклук!
Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: А защо не Пелето?
Нека темата бъде заключена.Има новина за Пелето и става безсмислено да се обсъжда повече.
kireto2 написа:След скандала с който се разделиха с Батков, ми звучи като научна фантастика!
С това мнение темата се изчерпва и някой модератор може да я заключи
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Не Пелето,защото вече ведъж се изниза като мижетурка
Не Пелето,защото вече не ни трябват пенсионери,а хора с въдеще
Не Пелето,защото ще иска неоправдано висока заплата
Не Пелето,защото ЛЕВСКИ има нужда от хора със сърце а не с алчни погледи.ТОИ ИМАЛ СЕМЕИСТВО,ЖЕНА,ДЕЦА,СЯКАШ НИКОИ ДРУГ НЯМА.ТРЯБЖАЛО ДА СЕ ГИРЖИ ЗА ТЯХ.ГОРКИТЕ ТЕ,С 10 000НА МЕСЕЦ КАК ЛИ ШЕ ПРЕЖИВЯВАТ,ГЛАДНИ ЩЕ УМАРАТ.АМИ ДА ПУСНАТ ТЕЛЕЛФОН И ЗА ТЯХ ДА САБЕРЕМ НЯКОИ ЛЕВ.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСИЧКИ АЛЧНИ КОПЕЛЕТА ДАЛЕЧ ОТ СИНЯТА ЛЕГЕНДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не Пелето,защото ЛЕВСКИ има нужда от хора със сърце а не с алчни погледи.ТОИ ИМАЛ СЕМЕИСТВО,ЖЕНА,ДЕЦА,СЯКАШ НИКОИ ДРУГ НЯМА.ТРЯБЖАЛО ДА СЕ ГИРЖИ ЗА ТЯХ.ГОРКИТЕ ТЕ,С 10 000НА МЕСЕЦ КАК ЛИ ШЕ ПРЕЖИВЯВАТ,ГЛАДНИ ЩЕ УМАРАТ.АМИ ДА ПУСНАТ ТЕЛЕЛФОН И ЗА ТЯХ ДА САБЕРЕМ НЯКОИ ЛЕВ.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСИЧКИ АЛЧНИ КОПЕЛЕТА ДАЛЕЧ ОТ СИНЯТА ЛЕГЕНДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Браво kroyf, прав си!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Пелето не е левскар ,а алчен тип.Помните ли как избяга от Левски.Това един левскар никога няма да го направи.Предатели не ни трябват.Алчните футболисти си го получават.Вижте Камбура като искаше много пари никой не го иска и сигурно ще спре с футбола.Един левскар би играл за Левски дори и с малка заплата като за София 1 000 лева примерно.Именно от заминаването на ко-пелето отбора на Левски тръгна надолу.Този пост дефанзивен халф е проблемен от години.Заговори се ,че някакъв холандец щял да идва на проби,но едва ли е от нивото на Боримиров или Ричард в силните му години.

- Captain Stottlemeyer
Kapetano написа:Един отбор е традицията и историята.Те пък са функция на духа и морала на сегашните играчи и привърженици.Ако искаме Левски да има име и никой да не си позволява шеги с това име-трябва да скачаме на ВСЕКИ,предал по някакъв начин Отбора!
Това важи в пълна сила и за голият г/з на Наско,и за безумията на Батков,но и за жалкото бягство на тази невестулка- Пелето!!!
Нищо не го извинява за онази подлост,от която започнаха процесите,довели ни до сегашната ситуация.Далеч съм от мисълта да обвинявам само него за сгромолясването,но и няма как да му простя на този български Канаваро!
Марш далеч,боклук!
+1
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
kroyf написа:Не Пелето,защото вече ведъж се изниза като мижетурка
Напълно съм съгласен с теб.
[offtopic]Ако си оправиш и никнейма, грешка няма да имаш: Cruyff
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- kiril74
- Контакти:
kroyf написа:Не Пелето,защото вече ведъж се изниза като мижетурка
Стига глупости.Какво трябваше да направи - да си плаща за да играе за Левски ли?Много ясно ще отиде в Германия.Помислете си защо Ивелин Попов играе за Литекс , а не за Левски и как Манолев напусна Литекс и как Ангелов Левски.Търсете причината в Батков .Там е истината.
-
Blue_Girl
- Контакти:
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
deepblue1963 написа:Blue_Girl написа:Щом не става за Левски да си ходи Беста.
Ми той си отиде.Въпросът беше,че някои от нашите юноши не бяха пробвани толкова,колкото някои от "поканените" чужденци,пък и не съм видял некадърни "гастрольори"(през годините дал Господ такива) да търкат пейките на Локо Мз или Спортист Св,а си лапаха заплатките в Левски.
Това е така.
В случая си много прав.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,