NBA 2018-2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2018-2019
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VwynmarNMkI[/youtube]

“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
						https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
Размисли и страсти
[offtopic]Оффффф, писна ми, постоянно да се занимавам с малоумници ! Писна ми, да работя 350 пъти повече от всички останали за някакви 1400 лв, дето жената ми ги изкарва за една седмица... Писна ми, да ме плюят разни мързеливи кретеноидни шизофреници, които да не стават за чеп за зеле. Писна ми, да ме режат от заплатата за "измачкана риза" или други "причини". Писна ми, писна ми, писна ми...!!! 
Идва ми, да издърпам голям кредит и да си отворя гурме ресторант на центъра на Русе... Само дето не ми стиска, да го направя, понеже съм "chicken"![/offtopic]

Идва ми, да издърпам голям кредит и да си отворя гурме ресторант на центъра на Русе... Само дето не ми стиска, да го направя, понеже съм "chicken"![/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Има си спам тема........
ПП като отвориш ресторанта, да не забравиш 50% отстъпка за членове на форума

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- Drunken_Master
- Контакти:
Warped написа:Има си спам тема........
Ти си г*ведо и не заслужаваш... А и надали ще отворя, понеже нямам топки за това !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Снощи Букър е играл едва 8 минути срещу Джаз. Пак ли се е контузил?

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
						„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- Drunken_Master
- Контакти:
Джамал Кроуфорд
Сега видях нещо интересно... Джамал Кроуфорд е играчът с най-много а.к.а. лидерът в т.н. "four-point play" - 55 в редовния сезон и още 5 в плейофите. Изобщо не е зле за играч, който в 30% от мачовете влиза от пейката. Изключителен footwork, бързи ръце и добра стрелба. Феновете на "стрийт-ът" направо го боготворят. Според мен Брадата, обаче ще му бие рекорда...както е тръгнало !

- Drunken_Master
- Контакти:
Tiberius написа:Снощи Букър е играл едва 8 минути срещу Джаз. Пак ли се е контузил?
Devin Booker (left ankle) was helped to the locker room in the first quarter on Wednesday and he will not return.

- Drunken_Master
- Контакти:
Съгласни ?

Снощи Янис  е "убил" Ембийд от блокове   Дано да вземе МВП това момче, абсолютно го заслужава този сезон, ама доста янкита се прехласват по точките, които вкарва средно Брадата...Един от двамата ще е, то е ясно, дано да не заговори местния патриотизъм...
 Дано да вземе МВП това момче, абсолютно го заслужава този сезон, ама доста янкита се прехласват по точките, които вкарва средно Брадата...Един от двамата ще е, то е ясно, дано да не заговори местния патриотизъм...

Дано да вземе МВП това момче, абсолютно го заслужава този сезон, ама доста янкита се прехласват по точките, които вкарва средно Брадата...Един от двамата ще е, то е ясно, дано да не заговори местния патриотизъм...
 Дано да вземе МВП това момче, абсолютно го заслужава този сезон, ама доста янкита се прехласват по точките, които вкарва средно Брадата...Един от двамата ще е, то е ясно, дано да не заговори местния патриотизъм...Re: NBA 2018-2019
Остава и да не е Янис. Особено ако Бъкс останат първи на Изток. Хардън може да вкарва и по 80 на мач, ама ако падат каква файда? Да не говорим, че има лукса да си партнира с СР3, какъвто играч в Милуоки няма. Не че ростъра им е лош, просто Пол е друго ниво.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага