ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Кировец » 26 юли 2013 19:06

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:CSKA69 е прав за доста неща, все пак той е треньор на отбора ни в момента и не е редно да го храним, но това което прави се гледа, и няма да останем безпричастни, ако тима не върви нагоре с добра игра на терена.

И кои са тия "доста неща"?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 26 юли 2013 19:09

Караш ме да влизам в много подробности Кире, но и аз и ти знаем за предходните му престои тук. Няма да ти противореча ако имаш различно мнение, и ще кажа само че със сигурност и двамата искаме отбора ни да играе добре и в него да играят млади българчета.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юли 2013 19:21

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Караш ме да влизам в много подробности Кире, но и аз и ти знаем за предходните му престои тук. Няма да ти противореча ако имаш различно мнение, и ще кажа само че със сигурност и двамата искаме отбора ни да играе добре и в него да играят млади българчета.

Искам да играят добри футболисти, които се раздават до последната минута - дали са българи за мен не е от значение.
Всеки получава шанс. Който се докаже да играе, който не - да приема с усмивка шанса му даден от Стойчо и да опита да направи всичко възможно да докаже, че треньора е сгрешил с оценката си.
Кой от "изгонените без шанс" юноши на ЦСКА е доказал, че е с нещо над другите?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2013 19:23

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Караш ме да влизам в много подробности Кире, но и аз и ти знаем за предходните му престои тук. Няма да ти противореча ако имаш различно мнение, и ще кажа само че със сигурност и двамата искаме отбора ни да играе добре и в него да играят млади българчета.

В момента ЦСКА отново прави луда селекция от недоказани чужденци. Не виждам шанс млади българчета да играят сериозно в отбора.Стойчо никога не си е падал по момчета от школата или от България. Дано да греша, но мисля, че след края на трансферния прозорец в стартовия състав ще има поне 6 чужденци, и дано останат само толкова.

ПП-повторното назначаване на Ал. Младенов в щаба ми е доста странно на мен, но това е проблем на шефовете ви.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 26 юли 2013 19:48

Кировец написа:Кой от "изгонените без шанс" юноши на ЦСКА е доказал, че е с нещо над другите?

Не очаквай отговор.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 26 юли 2013 20:01

Кои юноши? Тези които немогат да бият Банско ли? Или тези на които живота им минава в дискотеки и да си правят прически (Станко и Божидар Стойчев, добре, че и двамата се махнаха). Сега искате юноши, но като паднат от Пирин ГД и направят хиксове с Нефтохимик и Любимец вие ще сте първите, които ще ревете срещу тях и Стойчо! Нека идват чужденци, като са под наем лошо няма, а и Насионал Мадейра им поемат 35% от заплатата. Богомил Христов се е върнал в Славия, заради някаква служебна бележка, която е трябвало да има, не знам как точно стоят нещата. За добри собствени играчи от школата трябват условия и качествени треньори, които да работят с тях. В момента нямаме нито едното, нито другото. Дано Лупи и А. Тодоров не си проветряват само устата, а наистина започнат да строят на Панчарево, след като имаме нужните документи и разрешителни и да изгонят всички треньори на юношите.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 юли 2013 21:00

Школата на всеки отбор с претенции по цял свят има за цел да извади 1-2 наистина добри момчета всяка година, а не да гради цял мъжки отбор. Ние вадим толкова играчи за 2-3 години - не само ЦСКА, а всички наши клубове. До някъде изключение е Литекс - в България именно в Ловеч школата е най-продуктивна, в сравнение с останалите ни клубове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 26 юли 2013 22:14

Червени шампиони бате не стоя зад убеждението да налагаме школата и целия ни състав да бъде съставен от 11 армейчета, тука иде реч за това да се открива най-доброто от страната и самото име ЦСКА да бъде достатъчно тези момчета да изберат нас. Реалното за мен е поне пет или шест момчета да бъдат гръбната на моментния отбор, но не тези таланти на по 22-23, за които единствени ние тръбим че са некви надежди, а момчета на по 17-18 и да им бъде давано път всеки мач да започват, а с добра подготовка и стимулация всяка кодина да вадим както казва Васко по един двама такива, и задължително да разчитаме бюджета да ни бъде съставян от техна продажда. Невъзможно е да нема и чужденци, във всеки отбор ги има, но нека бъдат няколко и да бъдат качествени. Това е пътя, видехме всички тези години и ние и рогата, че така повече не може. Постоянно се лъжем със съмнителни и измислени чужденци че ще направим некав пробив некаде и ще станем име, ама сека година едно и също. Започваме ново начало, нека то бъде наистина едно коренно ново начало към добро.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 26 юли 2013 23:22

Искаш Неделев, Георги Терзиев, Миланов, Цветков - е нема пари. :)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 27 юли 2013 09:06

Червени_шампиони написа:Искаш Неделев, Георги Терзиев, Миланов, Цветков - е нема пари. :)

ааа аз не искам само тях .. искам и Димитър Евтимов ( Нотингам ) , Ради Кирилов ( Киево ) Антон Недялков ( Литех ) , Страхил Попов ( Литех ) , Георги Костадинов ( Лудогорец ) , Едисон Йорданов и Вилиян Бижев

Искаме ама като няма пари , като няма терени , като няма трениори в школата .. няма как да стане .. така че ще се задоволим с това което имаме и ще подкрепяме отбора в трудните моменти .. скоро слънцето ще огрее и на нашата улица ... Твърдо зад Стойчо само тои се нагърби в този труден момент да се опита да възроди ЦСКА .. къде избягаха другите отайки от потъващия кораб ? нали всичките са големите спецялисти и големите разбирачи .. точно ТЕ сега плюят и правят интриги !!! ДА сега ще взимаме свободни трансфери всякакви чузйденци известни анонимни и т.н ... ако някои от тях покаже че има качества ще остане ако не .. кои от където дошъл ... не един път Стойчо и ръководството казаха че селекцията се прави на 3 етапа .. както каза колегата по горе .. какво искате състава от мача с Банско ? е ? 3 слаби мача и първи ще завикате Оставка и т.н !!! тия филми сме ги гледали ... и вместо отбора да има спокоиствие да ги оставим на мира да се концентрират само в тренировки и мачове ние се драпаме кои какво искал и какво трябвало ... Българска му работа :(
Еи БОГУУУ !!! НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!! ЛЯ ЛЯЯЯЯЯЯЯ
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”