Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Мнениеот percival » 30 юли 2012 22:53

Медиите ни ,че за нищо не стават е факт ,ама хайде стига с тия оправдания ! Така и не разбрах кой е виновника за "надписа" ? Нали уж има нови камери за следене в сектора ? Босненците къде рушиха и си правиха гаргара ще си понесат отговорността има задържани и ще бъдат съдени !Там може да са малко,но има виновни в трудно доказуемо нещо.А за плаката всичко е заснето и няма виновен :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2012 23:03

percival написа:Медиите ни ,че за нищо не стават е факт ,ама хайде стига с тия оправдания ! Така и не разбрах кой е виновника за "надписа" ? Тия къде рушиха и си правиха гаргара има задържани и ще бъдат съдени !

Грешиш. Няма да бъдат съдени, задържани са, но ще минат само с глоба и вероятно някоя палка през бъбреците ще им държи влага в горещините, ама те са свикнали...замисли се, че ако вземат и ги осъдят, както преди години онзи симпатяга от Ливърпул, ще пламнат пак едни международни скандали ... никой няма да го допусне. Особено след доклада на ЕК за Съдебната ни власт, няма как да стане просто ... Темида осен с вързани очи е и с вързани ръце в случая.

Да ги бяхме набили, пак не става - после нашите мочета ще ядат бой в РПУ-та и току виж ни изкарали расисти в България. Значи, и този вариант отпада.

Какво остана тогава ... все пак имаме и национална чест, която трябва да се брани :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 юли 2012 23:23

В разказа се споменаваше за момче,което има забрана за присъствие на спортни събития ,но въпреки това отива на мача,ама видиш ли колко лоши са граничарите и не са го пуснали .
Питам пак ,кой е виновен за "плаката" ?
Глоба ,глоба все е нещо ,а от другата страна ?
Не може да съдиш за едната част в която е трудно доказуемо ,че точно еди кой си е извършил еди какво си ,а за другата в която всичко е ясно да няма виновен !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2012 23:37

percival написа:В разказа се споменаваше за момче,което има забрана за присъствие на спортни събития ,но въпреки това отива на мача,ама видиш ли колко лоши са граничарите и не са го пуснали .
Питам пак ,кой е виновен за "плаката" ?
Глоба ,глоба все е нещо ,а от другата страна ?
Не може да съдиш за едната част в която е трудно доказуемо ,че точно еди кой си е извършил еди какво си ,а за другата в която всичко е ясно да няма виновен !

Какво значи "глоба, глоба все е нещо..." ...Упадък! Що за тотална липса на национална гордост имате подрастващите :( Бог да ни е на помощ с такива! Кое е еди какво си и еди кое си, моля те - разгадай, не съм оракул.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Re: До Сараево и обратно

Мнениеот 1982 » 31 юли 2012 16:56

drvasko98 написа:
Християните не наричат никого подчовек. Всички, които наскачахте, защото "осквернили" български храм, най-вероятно никога не сте стъпвали в такъв по убеждение. Ако разбирате какво ви пиша за християнството, в което силно се съмнявам.

Васко, тук въпросът не е до убежденията, а до това, че те нарочно влязоха и си правеха каквото искат, понеже знаеха, че това е един от символите на София и целта им беше провокация към "циганите",както ни викаха. Не знам защо защитаваш тези отрепки, те дойдоха с омраза тук, получиха в замяна същото. Цялата провокация дойде от тях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

drvasko98
Контакти:

Re: До Сараево и обратно

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2012 17:22

1982 написа:
drvasko98 написа:
Християните не наричат никого подчовек. Всички, които наскачахте, защото "осквернили" български храм, най-вероятно никога не сте стъпвали в такъв по убеждение. Ако разбирате какво ви пиша за християнството, в което силно се съмнявам.

Васко, тук въпросът не е до убежденията, а до това, че те нарочно влязоха и си правеха каквото искат, понеже знаеха, че това е един от символите на София и целта им беше провокация към "циганите",както ни викаха. Не знам защо защитаваш тези отрепки, те дойдоха с омраза тук, получиха в замяна същото. Цялата провокация дойде от тях.

По-скоро постът ми е насочен към определн тип реакции. А иначе за останалото има полиция и затвори. Като извади някой нож и е срещу теб, ще го извадиш и ти, да, но реакциите на определени хора ми изглеждат лицемерни. Проблемът не е в онези хора, а в това че ние не трябва да приличаме на тях, уж затова се борим

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 авг 2012 10:37

темата не е актуална

Върни се в “Архив”