Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

peliforewer
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот peliforewer » 13 авг 2012 20:33

blue avalanche написа:
peliforewer написа:[quote="blue avalanche"
Кой шеф на Професионалната лига е мениджър в Левски,че нещо ми се губи?
ПП.Този интернет ви е даден да се информирате преди да задавате тъпи въпроси.
.. Става дума за Дончо Донев,не съм чул да е напуснал ПЛ даже оня ден беше нареден до Перуката и подписваха някакъв договор.Става така че Донев от една страна защитава интересите на професионалните футболисти в България,а от друга е шеф на футболистите на Левски.Ако някой футболист на Левски се оплаче от ръководството на клуба до ПЛ ,Донев ли ще го защитава.Освен Интернет,трябва и други неща,а тези въпроси не са тъпи ,а напълно резонни и не е лошо да им се отговори.

Ти правиш ли разлика между шеф на Професионалната Лига и шеф на Асоциацията на българските футболисти?
Въпросът е риторичен... ;)
Дончо Донев НЕ Е шеф на футболистите в Левски!
Както казах,Интернетът не е даден за тъпи въпроси...

Главният селекционер на Левски Дончо Донев говори пред медиите преди преди заминаването на "сините" за Сараево за мача ...Донев е изключително близък с новия силен човек на "Герена" Иво Тонев, а освен това вече натрупа и управленски опит като председател на синдиката на играчите в България.....Единственото разминаване е че не е ПЛ,а Синдикат на футболистите,другото всичко си е същото,или ще отречеш че Донев е шеф в Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 авг 2012 21:13

peliforewer написа: Главният селекционер на Левски Дончо Донев говори пред медиите преди преди заминаването на "сините" за Сараево за мача ...Донев е изключително близък с новия силен човек на "Герена" Иво Тонев, а освен това вече натрупа и управленски опит като председател на синдиката на играчите в България.....Единственото разминаване е че не е ПЛ,а Синдикат на футболистите,другото всичко си е същото,или ще отречеш че Донев е шеф в Левски.

Дончо Донев е шеф в Левски!Дончо Донев е шеф на скаутското звено в Левски!Дончо Донев не е шеф на футболистите!Туш!!!
Стига с офтопика.Имам по-важна работа...
Последна промяна от blue avalanche на 13 авг 2012 22:47, променено общо 1 път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 авг 2012 21:42

blue avalanche написа:
peliforewer написа: Главният селекционер на Левски Дончо Донев говори пред медиите преди преди заминаването на "сините" за Сараево за мача ...Донев е изключително близък с новия силен човек на "Герена" Иво Тонев, а освен това вече натрупа и управленски опит като председател на синдиката на играчите в България.....Единственото разминаване е че не е ПЛ,а Синдикат на футболистите,другото всичко си е същото,или ще отречеш че Донев е шеф в Левски.

Дончо Доне в е шеф в Левски!Дончо Донев е шеф на скаутското звено в Левски!Дончо Донев не е шеф на футболистите!Туш!!!
Стига с офтопика.Имам по-важна работа...

Не знам защо се правиш на луд,а не ми отговаряш на въпроса,ако футболист на Левски се оплаче от шефовете си на Синдиката,Донев кого ще защити играча или тези които му плащат заплата.Прост въпрос,ако не ти се отговаря замълчи,а не ми обяснявай колко си умен и колко тъпи въпроси ти се задават,а те не бяха към теб,а към друг форумен герой,но ти се направи на знаещ.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 авг 2012 22:49

peliforewer написа:Не знам защо се правиш на луд,а не ми отговаряш на въпроса,ако футболист на Левски се оплаче от шефовете си на Синдиката,Донев кого ще защити играча или тези които му плащат заплата.Прост въпрос,ако не ти се отговаря замълчи,а не ми обяснявай колко си умен и колко тъпи въпроси ти се задават,а те не бяха към теб,а към друг форумен герой,но ти се направи на знаещ.

Абе то и ти се направи на знаещ,само дето не стана ясно кой е шефът на Професионалната Лига,дето бил шеф на футболистите в Левски,ама нейсе...
Футболистите на Левски нямат причина да се оплакват в Синдиката.Едни други футболисти ходят с обърнати джобове. ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 авг 2012 22:50

Крайно време е да го вземат Бранко до прави компания на Станко,пък и Полковникът накрая да се успокои,че синът му е в ЦСКА. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 авг 2012 09:14

Меридиан мач: Стоичков и сие правят ЦСКА II
Краят на иго­то на „Ти­тан" в ЦСКА е по-близо отвсякога, на­учи „Меридиан Мач". Дори Дими­тър Борисов и Иво Иванов да не преда­дат акциите на новия инициативен комитет, Христо Стоичков, Емил Димитров и сие вече имат план „Б", след който така чаканите промени ще са факт. За какво става въпрос?

Ново­то АД, за чието ско­рошно учредяване на няколко пъти спомена силният човек в комитета - депутатът от ГЕРБ Емил Димитров, ще стане собственик на втородивизионния Чавдар (Етрополе). Именно Димитров управлява тима от малкото балканско градче. Отборът веднага ще бъде преименуван, като новото му наз­вание ще съдържа абревиатурата ЦСКА, като най-актуалния вариант е ЦСКА 2012. По на­редба клубът ще продължи участието си в „Б" група, но ако се стигне дотам, влизането му в елита е 100 процента си­гурно. Бъдещите ръ­ководители на ЦСКА са убедени, че дори при този ва­риант феновете ще проявят разбиране. Положението в „Борисовата градина" в момента е толкова безнадежно, че ня­кои привърженици са готови любимци­те им да изкарат един сезон в изгнание, стига само Гър­нето и Праховеца да не са шефове. Очак­ва се ултрасите да припознаят истинс­кия ЦСКА в новос­формирания отбор, чийто президент ще бъде Христо Стоич­ков.

Колкото по мръква,по-тъмно става!
Ще падна от смях... :) :) :)
Бъдещето на настоящия клуб пък остава неясно. Той може да продължи участието си в „А" група. Това би дове­ло до прецедента да имаме два отбора ЦСКА в професио­налния футбол.

Тогава шансовете титлата да отиде в ЦСКА(едно от всичките) ще се увеличи значително!
Леле-леле...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 авг 2012 10:27

blue avalanche написа:
peliforewer написа:Не знам защо се правиш на луд,а не ми отговаряш на въпроса,ако футболист на Левски се оплаче от шефовете си на Синдиката,Донев кого ще защити играча или тези които му плащат заплата.Прост въпрос,ако не ти се отговаря замълчи,а не ми обяснявай колко си умен и колко тъпи въпроси ти се задават,а те не бяха към теб,а към друг форумен герой,но ти се направи на знаещ.

Абе то и ти се направи на знаещ,само дето не стана ясно кой е шефът на Професионалната Лига,дето бил шеф на футболистите в Левски,ама нейсе...
Футболистите на Левски нямат причина да се оплакват в Синдиката.Едни други футболисти ходят с обърнати джобове. ;)

Футболистите и треньорите на Левски и да имат да вземат пари не смеят да се обадят ,защото там всичко ставаше под масата и ги осигуряваха на 800лв.,справка Мъри Стоилов и премиите на футболистите от ШЛ.На Карвальо преди година също му трябваше Синдиката,но не знам Донев защо не се намеси или знам вече.Утре и на Опоку може да му трябва помощ от Синдиката,както вървят нещата.Не мога да разбера и какво толкова си се вторачил в ЦСКА,а не си гледаш твоя отбор.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 авг 2012 12:14

Още малко изсмукана от пръстите информация от днес -
Ако Христо Стоичков стане президент на ЦСКА, с което да се сбъднат намеренията на Инициативния комитет по спасението на ЦСКА,, при „червените" ще пристигнат четирима от най-големите таланти не само на Литекс, но и на българския футбол.

Става въпрос за близнаците Илия и Георги Миланови, Момчил Цветанов и Александър Цветков. За тях няма да бъде плащана трансферна сума от новите босове на Борисовата градина, защото се очаква, че единият от най-големите бъдещи акционери на „Армията" все пак ще бъде Гриша Ганчев.

Бизнесменът, който бе готов да купи от „Титан" 40 процента от акциите на клуба, е готов да влезе в новия ЦСКА, след като проблемите му със съдебната система се поизгладиха. Именно една от фирмите на сегашния собстевник на Литекс е от тези, която не бяха съобщени официално по време на пресконференцията на Инициативния комитет миналата седмица. Това е станало по желание на Гриша Ганчев, който първоначално щял да участва при „червените" именно с правата на четиримата таланти, които още сега струват 5-6 милиона евро.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 14 авг 2012 15:39

vaskonti написа:Още малко изсмукана от пръстите информация от днес -
Ако Христо Стоичков стане президент на ЦСКА, с което да се сбъднат намеренията на Инициативния комитет по спасението на ЦСКА,, при „червените" ще пристигнат четирима от най-големите таланти не само на Литекс, но и на българския футбол.

Става въпрос за близнаците Илия и Георги Миланови, Момчил Цветанов и Александър Цветков. За тях няма да бъде плащана трансферна сума от новите босове на Борисовата градина, защото се очаква, че единият от най-големите бъдещи акционери на „Армията" все пак ще бъде Гриша Ганчев.

Бизнесменът, който бе готов да купи от „Титан" 40 процента от акциите на клуба, е готов да влезе в новия ЦСКА, след като проблемите му със съдебната система се поизгладиха. Именно една от фирмите на сегашния собстевник на Литекс е от тези, която не бяха съобщени официално по време на пресконференцията на Инициативния комитет миналата седмица. Това е станало по желание на Гриша Ганчев, който първоначално щял да участва при „червените" именно с правата на четиримата таланти, които още сега струват 5-6 милиона евро.

Това от кой форум е :) :) ;) :roll: :roll: :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 авг 2012 15:44

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”