Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Drunken_Master » 08 юни 2015 14:05

Мама му стара,всеки ден излизат нови и нови задължения...Кой ли вече няма да взима от нас ? Трябва да видя,дали не ми дължат някой лев и на мене...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2015 14:05

djd написа:Лицензионната процедура за Б група не е започнала още.

Не съм запознат и затова си мълча,въпреки че предположих че е така!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2015 14:07

Drunken_Master написа:Мама му стара,всеки ден излизат нови и нови задължения...Кой ли вече няма да взима от нас ? Трябва да видя,дали не ми дължат някой лев и на мене...

Това беше задачата на титан,да заложат достатъчно на брои мини!А някой реши да помага,а е изскочило ново задължение!Това ДРУЖЕСТВО няма как да се оздрави!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 юни 2015 14:11

BRF написа:
Drunken_Master написа:Мама му стара,всеки ден излизат нови и нови задължения...Кой ли вече няма да взима от нас ? Трябва да видя,дали не ми дължат някой лев и на мене...

Това беше задачата на титан,да заложат достатъчно на брои мини!А някой реши да помага,а е изскочило ново задължение!Това ДРУЖЕСТВО няма как да се оздрави!

Да приемем, че целта им е била да ви закрият, въпроса е защо са го искали?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2015 14:25

BRF написа:

Те са главния виновник по този случай.Не омаловажавай ролята на стойчо и адвокатите на лупи.Припомни си историята
по тяхното привличане лятото на 2012г ако не се лъжа.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 08 юни 2015 14:33

Петко, лятото на 2012 Стойчо ли подготви и подписа договора с Бенжелюн? И той искаше ли този футболист въобще?

Хубаво бе пичове, не го харесвате, и на мен не ми харесват някои негови действия, ама айде малко по-сериозно...Стойчо е виновен за всичко, Титан, Томов и Манджукови са чисти като момина сълза...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2015 14:34

Бенжелюн е просто поредната бакия на ТИТАН-ите, нищо ново, така се работеше тогава, не се плащаше почти нищо на никого и ето го резултатът.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2015 14:35

petko.h.markov написа:
BRF написа:

Те са главния виновник по този случай.Не омаловажавай ролята на стойчо и адвокатите на лупи.Припомни си историята
по тяхното привличане лятото на 2012г ако не се лъжа.

Тия са си по титаново време!Както и да е!Не ми се влиза в спорове!Знам,че си антиСтойчо и няма да те оборвам!За мене титан си бяха с мисия да заличат ЦСКА от земята!Май са на път да го докарат до края,ако не предприемем няколко неща!

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 08 юни 2015 14:36

Вината на Лупи е,че подписва договор с гърнетата и поема всички активи и пасиви,а после не иска да плаща с довод,че това е схема за източване,ами схема е,но трябва да платиш,защото адвокатите ти са пълни некадърници.Още повече,че Стойчо поиска футболисти.Аз много добре си спомням периода,бях доста често на Армията тогава,Стойчо беше луднал,че няма играчи и му трябват спешно футболисти и му доведоха тези,като той беше удобрил всички,с изключение на Кириакидис.Ама тоя Бенжелюн не ни ли съдеше за по-малко?
п.с Има начин да се оздрави това дружество,но с точните хора и голяма помощ от нас.Но като гледах отзивите за бирата,не съм много обнадежден.Просто фена е свикнал само да иска,а нищо да не дава.В крайна сметка истината е такава,че една част от хората влизат без да си закупят билет.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2015 14:36

Venko123 написа:Петко, лятото на 2012 Стойчо ли подготви и подписа договора с Бенжелюн? И той искаше ли този футболист въобще?

Хубаво бе пичове, не го харесвате, и на мен не ми харесват някои негови действия, ама айде малко по-сериозно...Стойчо е виновен за всичко, Титан, Томов и Манджукови са чисти като момина сълза...

Няма значение кой е привлякъл футболиста, дали го е искал Младенов или не, щом има подписан договор, трябва да се спазва. Това е отговорност на ръководството. Ако бяха работили като хората, сега нямаше да ни е осъдил да плащаме като попове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”