Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Re: Едно не мога да разбера

Мнениеот LSFC1914 » 25 май 2009 16:52

petrof написа:
LSFC1914 написа:Левски е наречен "отбора на народа" малко след като е създаден отбора,а "Сами срещу всички" - този плакат се появява след като сме преименувани на "Витоша" . :)

Не се заяждам, но ще признаеш, че и двата девиза са глупави. Особено пък "отбор на народа" дори е обиден за феновете на другите отбори. Сякаш те не се народа... Абе по трезвомислещите от вас едва ли използват тези идиотски изрази ;)

Всеки както си иска да го разбира.Не го съм аз измислил това.Горе-долу съм съгласен с теб.И да знаеш-тука са много малко трезвомислещите хора.Половината са(без да се обидят) идиоти,комплексари,завистници..... :)

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Re: ДА ОСТАВИМ ВЕЛЕВ ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ СИЛЕН!

Мнениеот danchovalev » 25 май 2009 16:54

Венелин написа:Кокала трябва да остане и да бъде треньор на отбор от ШЛ! Не е по-слаб от Мъри - доказа го в мачовете с Литекс!! (даже е по-добър)
Е-е, ако ще вземаме за треньор Гуус, Жозе или Карло, не бих имал против такава смяна... :D

Какъв Карло Анчелоти бе човек, този е по-некадърен и от най-големите некадърници в професията - по-случайни успехи от неговите НЯМА. На всичкото отгоре направи Милан най-пенсионерския отбор в света...с тези играчи са за някое първенство на ветереаните... С потенциала на Милан всеки друг треньор щеше да печели поне по 2 трофея на сезон за тези години... По-добре Вили Вуцов да се върне, отколкото Карло Анчелоти. А Кокала със сигурност е по-добър вариант ;)
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 25 май 2009 16:54

levskarko написа:Защо обясняваш неща на хора който си мислят че футбола е нещо за ядене и всичко се свежда до там. Левски е нещо свято което никога никога тези хора няма да имат и няма да разберат, защото да си заблуден е болест, която трудно се лекува. Благодаряти господи че си ме предпазил от това да сум чорбар, благодаряти...

някакви нещастници си присвояват името на най-големия герой на България и после си мислят, че е тяхно. болни хора!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)

Мнениеот glarus_ds » 25 май 2009 16:55

zalojnik написа:колко се радвам , че тука само хвалите, а на стадиона псувате------хахахахаха-----преди мача с цска оставки искахте--некадърници били всички--нямали място в левски--- А СЕГА КОЙ Е ПО ПО ПО ПО НАЙ------ жалко че ВЕЛЕВ ви клекна , ами не ви се изхрачи в сурите---баси смешните фенове сте
:) :) :)

Ами ние не казваме на черното бяло. Направихме нужните коментари и критики след загубата от Локо сф, но сега след успешните игри не можем да не похвалим момчетата за труда им!
CHELSEA

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 25 май 2009 16:55

dimitar59 написа:Кокала смени няколко треньора в "Левски".Беше постоянния помощник.Ако имаше малко мозък в главата си,щеше да научи най-доброто от всички.Той трябваше да е най-подготвения и най-знаещия.На него не му трябваше никакво време за свикване с обстановката и климата в отбора,а и много добре познаваше и качествата на всички футболисти.Но има една стара поговорка-ОТ ПЪН ДЪРВО НЕ СТАВА!!!

Не забравяй, че монетата има 2 страни! Влили Вуцов си беше тренирал негови си тактики по време на подготовката, това е изключително важно! Факт е, че след като Кокала пое кормилото ЛЕВСКИ заигра в съвсем различен стил!

Paolo0
Контакти:

Мнениеот Paolo0 » 25 май 2009 16:56

dimitar59 написа:Кокала смени няколко треньора в "Левски".Беше постоянния помощник.Ако имаше малко мозък в главата си,щеше да научи най-доброто от всички.Той трябваше да е най-подготвения и най-знаещия.На него не му трябваше никакво време за свикване с обстановката и климата в отбора,а и много добре познаваше и качествата на всички футболисти.Но има една стара поговорка-ОТ ПЪН ДЪРВО НЕ СТАВА!!!

Абсолютно си прав ако имаше мозък в главата щеше да научи най-доброто от всички можеше да стане треньор от него но много пъти го доказа че е пълен глупак и нищо не става от него !!!

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 25 май 2009 16:56

YoTheReal написа:К'во се биете бе ? Ако Левски не е отбора на народа, то и ЦСКА не е отбора на народа, защото народа е един, а има много отбори, всичките със симпатизанти.

Точно това ни е "ахилесовата пета" не сме задружни като народ,затова някакви си мишоци не мачкат все повече и повече с всяка изминала година.

niki_rs

Мнениеот niki_rs » 25 май 2009 16:58

Благодаря ви за информацията вече знам, защо Левски са сами срещу всички. Правописа им куца и никой не иска да е с "грамотните" :D :D :D.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 25 май 2009 17:02

Много точно ти е мнението и според мен Кокала повече от помощник в Левски не може да бъде, но пък наистина има много малко време до евромачовете и новия треньор ще му бъде трудно да се запознае с отбора, да си изгради титулярен състав, още повече пък да привлече необходимите според него футболисти, ако пък залага и на друга схема още по-объркано става... Няма да му е лесно на Батков при избора, който ще направи, но затова е собственик, за да взима такива отговорни решения, които ние феновете няма как да правим... Аз поне съм доста объркан, защото Левски ако сменя Кокала едва ли ще го замести някой треньор от Европа, а пък добри български спецове свободни според мен няма ... :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 май 2009 17:08

niki_rs написа:Благодаря ви за информацията вече знам, защо Левски са сами срещу всички. Правописа им куца и никой не иска да е с "грамотните" :D :D :D.

Благодаря ви за информацията!Вече знам, защо "Левски" са сами срещу всички. Правописът им куца, и никой не иска да е с "грамотните" .

Грамотните, казваш :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”