Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Teo » 07 юни 2015 17:16

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Това с Божков веднага го пратиха на първи страници... ако човека управлява от сянка ще е добре! В момента се прави всичко възможно той да не стане собственик на клуба поради ред причини!!! @ За това ЦСКА ще си остане най-великия клуб в България колкото и да им е неприятно на някой хора това е ФАКТА! :idea:
@ Колкото и да се опитват разни мишки да отблъскват силните хора от най-великия клуб, толкова по-силни и обединени ни правите... помнете ЦСКА ще го бъде и пребъде! Защото най-тежките периоди на този славен клуб които са в момента ще ги преодолеем и ще се върнем по-силни отвсякога! :idea:
@ ЦСКА е марка и институция в Бълария и света! ЦСКА е социален феномен! Без ЦСКА футбол и спорт в България не може да има! :idea:

Даже и в Слънчевата система!

Извинявам се за правописната грешка оправих го.. с нова клавиатура съм и съм свикнал да не гледам клавишите :)
@ Кашчей... виждам ирония в написаното... да ЦСКА е най-великия отбор!
:) :)

Определено е най-великият, Тео, особено в последните десетина години. Такова величие и неподправено благородство струи от ЦСКА, че засенчва такива второстепенни, като Барселона, Реал, Байерн, Челси, МЮ, Юве. Всички те треперят, да не би ЦСКА да ги срещне по пътя им в ШЛ и да им вземе скалпа :( :oops:
Няма да се учудя, ако от въпросните отбори изпратят специалисти по футболен мениджмънт, които да се учат от напредничавите теории на Лупи и Чашко Чудомиров, да се светят имената им нине, и присно, и во веки веков!

Има лошата орисия да бъдем управлявани от хора за които ЦСКА не е просто отбор, а някакъв вид стена и интереси които са далеч от футобла!
@ Васил Божков в момента се опитва да влезе в клуба, но го притискат от всички страни всякакви костюмари и са същите тези които спираха и ГГ! Аз говоря от край време, че всичко се прави заради базите, но никой не ми верва... базите на ЦСКА са на най-хубавите места в София и това дето е в Панчарево..! Всичко се прави за да може да ни вземат базите и да останем без дом!
@ Но ЦСКА е най-големия клуб със велика и славна история! Тези бази принадлежат на клуба и завинаги ще са на ЦСКА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2015 17:28

Тези бази, Тео, никога не са принадлежали на ЦСКА, а да говориш, че притискат Божков, за д ане ви вземе, при неговото неистово желание да ви вземе 8-)
Питай хората от Мостострой и ЛВЗ-Русе, как се чувстват под ръководството на Божков!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2015 19:07

Кашчей написа:Тези бази, Тео, никога не са принадлежали на ЦСКА, а да говориш, че притискат Божков, за д ане ви вземе, при неговото неистово желание да ви вземе 8-)
Питай хората от Мостострой и ЛВЗ-Русе, как се чувстват под ръководството на Божков!

Няма значение това... етично и морално тези бази принадлежат на ЦСКА! Това, че все още не искат да ги дадат безвъзмездно е друга тема!
@ Колкото и правителства се смениха никой не иска да се нагърби с това да подготви една документация за има няма 1 ден и да предостави и на хартия това на клуба!
@ Тука са замесени много, много интереси... това е все едно да имам парцел които е от 5 дка в центъра до ЦУМ... това е златна място! Всеки иска да бутне стадиона и да прави бизнес там..ти за какво мислиш и Краев се ослушва като гърмян заек?... Страх го е да предприеме действие, защото е под чехъла на мафията :idea:

А за ВБ мога да кажа, че той иска да влезе в клуба, но много хора с интереси правят всички възможно в момента това да не стане!... СТРАХ ги е че ЦСКА може да си стъпи на краката и после ще реват много! :idea: :idea:
@ Дано ВБ успее и влезе в клуба като едноличен собственик... като последствие изгони всички ''кърлежи'' които с години цоцат от марката ЦСКА на Армията и да сложи правилните хора които разбират от работа на футболен клуб! :idea: А не като Чичо Пенчо дето се води на заплата в клуба, ама работи на дървеното като цъка белот или разказва смешки! :idea:
НИЩО ЛИЧНО :roll: :idea:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2015 20:07

Тео, Божков имаше ЦСКА и вече се е парил достатъчно. Нито му трябва беля на главата, нито пък има нужда от реклама и медиен PR. Както вече споменах обаче, някои отстъпки на държавата спрямо него биха го накарали да влезе в ЦСКА. Същото се отнася и за Синята компания.
Прогнозата ми е,че мизерията в грандовете е към своя край.
Но все пак сме в България, та винаги с едно наум!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2015 20:09

sin4ec написа:Тео, Божков имаше ЦСКА и вече се е парил достатъчно. Нито му трябва беля на главата, нито пък има нужда от реклама и медиен PR. Както вече споменах обаче, някои отстъпки на държавата спрямо него биха го накарали да влезе в ЦСКА. Същото се отнася и за Синята компания.

И двата клуба ще се оправят, но трябва генерална промяна... не може всичко да се сменя, а едни и същи хора винаги да остават!
@ Това е насочено към определени хора от администрацията в ЦСКА.. имена няма да назовавам, но на всички е ясно кой са! :idea:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 07 юни 2015 20:38

Teo написа:
sin4ec написа:Тео, Божков имаше ЦСКА и вече се е парил достатъчно. Нито му трябва беля на главата, нито пък има нужда от реклама и медиен PR. Както вече споменах обаче, някои отстъпки на държавата спрямо него биха го накарали да влезе в ЦСКА. Същото се отнася и за Синята компания.

И двата клуба ще се оправят, но трябва генерална промяна... не може всичко да се сменя, а едни и същи хора винаги да остават!
@ Това е насочено към определени хора от администрацията в ЦСКА.. имена няма да назовавам, но на всички е ясно кой са! :idea:

Тео,Не ме разбирай погрешно,но аз първо не съм оптимист,че Божков ще дойде и второ не съм оптимист,че и да дойде ЦСКА ще придобие вида,който иска да видят хората с прогресивно и европейско мислене,как трябва да изглежда един клуб.Ако се назначат старите кучета,които си ги знаем,смисълът е никакъв.Божков пак ще се бие по главата,че само си дава парите,а онези ще го крадат.ЦСКА трябва да функционира минимум като Лудогорец,а бъдем ли минимум като тях,дори малко под тях,има ли организация и малко хармония,ние ще си ставаме шампиони отраз,защото това е в гена на клуба,имаме много повече ресурсен потенциал от турците.Но всички планове към момента са излишни,защото съдбата на клуба е неизвестна.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2015 20:42

Тео, като ти чета писанията за Божков, оставам с впечатлението, че сутрин си пиеш кафето с него, а вечер ракията.
Нещо друго да ти е споделил, освен че определени среди му пречат да вземе отново ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2015 21:06

Вижте, в ЦСКА наистина не си взеха поука от трагедията 2008. Продължиха с безумните заплати и харчове. Дори и последната година-това е несериозно! Да имаш 25 млн дълг и да продължаваш по същия начин, е пълен ташак!
При нас, макар и със закъснение, се стегнаха и вкараха нещата в релси. Адвоката преструктурира дълговете в акции. Дори и сега свиваме бюджета, просто друг избор няма. Това е много важно, за да се научат да действат в реални условия. Да, вероятно утре ще се повиши бюджетът, но вече ще се прави сметка на всеки лев.
Огромният потенциал е в публиките. Невижданата ни инвазия в Бургас изненада всички. Дори и мен-аз очаквах примерно 7-8 000, но не и такова чудо. Там трябва да се търси решението-тези хора да се привлекат на стадиона.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2015 21:12

sin4ec написа:Вижте, в ЦСКА наистина не си взеха поука от трагедията 2008. Продължиха с безумните заплати и харчове. Дори и последната година-това е несериозно! Да имаш 25 млн дълг и да продължаваш по същия начин, е пълен ташак!
При нас, макар и със закъснение, се стегнаха и вкараха нещата в релси. Адвоката преструктурира дълговете в акции. Дори и сега свиваме бюджета, просто друг избор няма. Това е много важно, за да се научат да действат в реални условия. Да, вероятно утре ще се повиши бюджетът, но вече ще се прави сметка на всеки лев.
Огромният потенциал е в публиките. Невижданата ни инвазия в Бургас изненада всички. Дори и мен-аз очаквах примерно 7-8 000, но не и такова чудо. Там трябва да се търси решението-тези хора да се привлекат на стадиона.

Нали виждаш на дербитата колко се събират,а едно време 70 хиляден стадион се пукаше по шевовете.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2015 21:43

гражданин от село написа:
sin4ec написа:Вижте, в ЦСКА наистина не си взеха поука от трагедията 2008. Продължиха с безумните заплати и харчове. Дори и последната година-това е несериозно! Да имаш 25 млн дълг и да продължаваш по същия начин, е пълен ташак!

Нали виждаш на дербитата колко се събират,а едно време 70 хиляден стадион се пукаше по шевовете.

Именно! Ти не знаеш какво беше в Бургас-хора с жени, приятелки, семейства с по две дечица-та им правихме шпалир на входовете...до нас в сектора беше семейство с 4 годишно момиченце. Това е истината, та на Герена ние не сме събирали толкова публика напоследък!!!
След мача деца и големи плачеха със сълзи.
Кой гони тези хора от стадионите? Медии, писания за наркомани и прочее простотии. Я виж сводката на бургасската полиция, колко инцидента и колко наркомани е имало от 14 000 човека?

Върни се в “Архив”