Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Това с Божков веднага го пратиха на първи страници... ако човека управлява от сянка ще е добре! В момента се прави всичко възможно той да не стане собственик на клуба поради ред причини!!! @ За това ЦСКА ще си остане най-великия клуб в България колкото и да им е неприятно на някой хора това е ФАКТА!![]()
@ Колкото и да се опитват разни мишки да отблъскват силните хора от най-великия клуб, толкова по-силни и обединени ни правите... помнете ЦСКА ще го бъде и пребъде! Защото най-тежките периоди на този славен клуб които са в момента ще ги преодолеем и ще се върнем по-силни отвсякога!![]()
@ ЦСКА е марка и институция в Бълария и света! ЦСКА е социален феномен! Без ЦСКА футбол и спорт в България не може да има!
Даже и в Слънчевата система!
Извинявам се за правописната грешка оправих го.. с нова клавиатура съм и съм свикнал да не гледам клавишите![]()
@ Кашчей... виждам ирония в написаното... да ЦСКА е най-великия отбор!
![]()
Определено е най-великият, Тео, особено в последните десетина години. Такова величие и неподправено благородство струи от ЦСКА, че засенчва такива второстепенни, като Барселона, Реал, Байерн, Челси, МЮ, Юве. Всички те треперят, да не би ЦСКА да ги срещне по пътя им в ШЛ и да им вземе скалпа![]()
Няма да се учудя, ако от въпросните отбори изпратят специалисти по футболен мениджмънт, които да се учат от напредничавите теории на Лупи и Чашко Чудомиров, да се светят имената им нине, и присно, и во веки веков!
Има лошата орисия да бъдем управлявани от хора за които ЦСКА не е просто отбор, а някакъв вид стена и интереси които са далеч от футобла!
@ Васил Божков в момента се опитва да влезе в клуба, но го притискат от всички страни всякакви костюмари и са същите тези които спираха и ГГ! Аз говоря от край време, че всичко се прави заради базите, но никой не ми верва... базите на ЦСКА са на най-хубавите места в София и това дето е в Панчарево..! Всичко се прави за да може да ни вземат базите и да останем без дом!
@ Но ЦСКА е най-големия клуб със велика и славна история! Тези бази принадлежат на клуба и завинаги ще са на ЦСКА!