Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: ДА ОСТАВИМ ВЕЛЕВ ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ СИЛЕН!

Мнениеот bigbonusprize » 25 май 2009 16:07

Добре бе хора! Работата на един треньор най-добре си личи в мачовете в Европа! Защо не го оставите човека! Работил е близо 1 година и ако го сменят сега, все едно е било напразно. Ще дойде новият треньор (както стана миналата година), ще му трябват няколко месеца за адаптация и налагане на неговият начин на работа... А Евротурнирите започват доста скоро след края на шампионата! Просто няма да има време да се адаптира за толкова малко време и накрая ще дойде пак някой гранд като Бате и Жилина и ще се питаме от къде ни е дошло! Батков трябва да остави Велев!!! Само така имаме шанс да пробием турнирите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Едно не мога да разбера

Мнениеот PFC Litex » 25 май 2009 16:09

А, кои са "народа"?
Изображение

niki_rs

Мнениеот niki_rs » 25 май 2009 16:09

bor-don написа:Левски е обичан от народа и недолюбван от управляващите

Учете и влезте и вие в управлението. Толкова ли е трудно.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)

Мнениеот glarus_ds » 25 май 2009 16:10

Сякаш Дарко бе най-добър. Зе Суарес съшо. Добро ниво показаха Рабех, Жо и Гонзо. Добър синхрон демонстрираха Гаджев и Сърмов, за радлика от първия полу-сезон. На врата Митрев беше безгрешен. Мнението ми е, че е време Петков да излиза в чужбина, а титуляр да е Митрев. Младите Христов, Генев, Милиев, Цачев, Хичо трябва да бъдат наложени в титулярния състав, защото са много талантливи и имат шанса да станат големи футболисти. Миланов започна да греши, може му е време да излиза в чужбина. Йовов не е така полезен, също трябва да бъде заменен от някой от младите. Пътя е налагане на младите футболисти. Покрай тях може да има и "по-опитни", но аз играчи като Рабех, Минев, Миланов, Сърмов, Гаджев, та дори и Митрев, Христов и Хичо ги считам за така наречените "по-опитни" футболисти!
CHELSEA

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 25 май 2009 16:11

niki_rs написа:Как така Левски едновременно са отбор на народа, а в същото време са сами срещу всички? Кое е истината?

пич---уникална тема---поздравявам те......аз също съм се чудил как така АЗ И МНОГО МОИ ПРИЯТЕЛИ, които не сме от левски, мафията, политиците и т.н ---не сме и от народа-----какви сме тогава??????
:o :o :o
Пловдив-люлката на българските таланти

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 25 май 2009 16:14

Нека някой от защитниците на Кокала да ми посочи в кои мачове му е харесала играта на отбора."Левски" не е експериментално училище за некадърници!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 25 май 2009 16:17

zalojnik написа:
niki_rs написа:Как така Левски едновременно са отбор на народа, а в същото време са сами срещу всички? Кое е истината?

пич---уникална тема---поздравявам те......аз също съм се чудил как така АЗ И МНОГО МОИ ПРИЯТЕЛИ, които не сме от левски, мафията, политиците и т.н ---не сме и от народа-----какви сме тогава??????
:o :o :o

ЧИБУРАШКИ.
Известния герой си пеше песничка:

"...а кто такой незнаю!!!
совсем совсем незнаю!!!.."

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 25 май 2009 16:18

Е по-голяма смешка от това скоро не бях чувал :lol: Недолюбван от управляващите??!! Смях... :lol:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 25 май 2009 16:19

Може би наистина е най-добре да бъде оставен, точно сега не е времето да бъде сменян. При положение, че все пак отбора е фаворит за шампионската титла. В първия си сезон, Мъри Стоилов също се провали в Европа срещу Беверен, а и не успя да направи отбора шампион. Но беше оставен на работа и бяха постигнати много добри резултати. Сега отбора пак има шанс да постигне нещо в Европа, така, че Велев трябва да остане. Ако и сега се провали, вече не знам. Но моето мнение е, че ако управниците на Левски искат успехи, най-важното е, да не продават никой от сегашния отбор, и да доведат още двама-трима доста добри и опитни футболисти, чрез които да стане отбора готов за Европа !!!
CHELSEA

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 25 май 2009 16:20

Аз като мразя лефски значи съм управляващ ,така ли?И това прозвище е една от многото глупави идеи на отбора от подуене.Според мен най-много ви утива прозвището евроидиоти ,създадено от френски журналист.

Върни се в “Архив”