Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Феновете на Ботев молят БФС и ПФЛ да извадят клуба...

Мнениеот Abbiati » 08 фев 2010 20:50

Мирише ли ти на опърлено, Селски? От тебе е, от тебе, мазна мутрооооо... :twisted: :twisted: :twisted:
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 09 фев 2010 07:00

Браво за декларацията :!: Само твърдост и последователност ! Процесът е болезнен и мъчителен , но трябва да се реже до здраво - докато не се отстрани цялата Селска гной , пропила в Любимия ни клуб ! :evil:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 09 фев 2010 12:19

vhpvhp написа:Браво за декларацията :!: Само твърдост и последователност ! Процесът е болезнен и мъчителен , но трябва да се реже до здраво - докато не се отстрани цялата Селска гной , пропила в Любимия ни клуб ! :evil:

ти си взел да пишеш горе долу цивилизовано - още няколко такива мнения и ще те махна от списъка с врагове!

живи и здрави
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 фев 2010 14:43

чак пък враг :). С Вхпто сигурно аз съм единият дето се карах най много, ама никога не съм го мислил за враг, щот в край сметка той беше иснтрумента да ни държи на щрек. Най малкото което е, тука не сме врагове!! Може да сме с различни мнениа но никога врагове :)

Наздраве на всички!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Л.Апостолов: Христолов ме праща в Италия, за да снимам Ботев

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 фев 2010 15:37

Любо Апостолов: Христолов ме праща в Италия, за да снимам Ботев

Любо, чакаме твоя снимка...Може и от Италия.

09.02.2010 г. 10:10 ч.

Детелин Явашев - News4000.bg

Пловдивският Джей Лено - Любо Апостолов снощи удари кьоравото. Прибра се колегата морно вкъщи на заслужен отдих след поредното "1,X,2" по ПоТ и разтвори стари карти. Не за белот разбира се, а от онези географските, които най-подробно отразяват Белла Италия. Любо е получил неочаквана награда-командировка от собственика на Ботев. Димитър Христолов е звъннал на телевизионера и наредил да стяга куфари и още днес да поеме към Ботуша. Там нашият трябвало да заснеме подготовката на представителния тим на "канарчетата" във Фоджа. Да, подготовката за пролетния дял на ПФК Ботев 1912! Любо толкова се бе развънувал, че не откликна на неколкоктраните ни телефонни повиквания. Към полунощ колегата обаче ни зачете.

- Любо, как си, кога пътуваме?
- Ало, кой се обажда? А, вие ли сте? И вие ли ще ходите?

- И ние, не може ли? За колко часа имаш резервация? Ние вече сме в София на хотел, защото летим рано (майтапим го).
- Абе, кво става тука, Христолов не ми е казал за вас?!

- Ние пътуваме за собствена сметка. Ще снимаме Ботев в първата им контрола и се връщаме.
- Това е някаква шега, някой ви е казал, че Христолов ми звънна след предаването.

- Шега е, но Христолов ти се е обадил, нали?
- Да бе, не е за вярване. Нещо съм го провокирал май по време на предаването. Гостуваше ми Пашев, който защитаваше новия Ботев. Аз пък се превъплатих в Христолов, за да се получи нещо обективно. В смисъл да има различни гледни точки. Казах, че Христолов е дал много пари и не само той е виновен за ситуацията в клуба. На първо място е виновна държавата и БФС, че задължиха клубовете да се регистрират като акционерни дружества. После и брокерите обвиних, и май така съм предизвикал симпатия в Христолов.

- И какво ти каза за пътуването в Италия?
- Ами кво да кажа, и аз не схващам нещо. Каза утре (б.а. - днес) да хващам самолета, да взема един оператор и към Италия, във Фоджа съм трябвало да ходя. В четвъртък Ботев играел контрола със Сампдория, във вторник с втория тим на Юветус и после с втория тим на Фиорентина... Чудна работа!...

- Чудна е! Не го ли пита, що за Ботев е този в Италия?
- Имало 7 играчи от тези през есента и още 15 нови. Щял да картотекира и петима българи, за да отговаря на изискванията от БФС. Но като гледам тук картите, нещо не ми се вързва, защото Фоджа е на 1000 километра от Милано. Не знам...абе, тези да не ми направят нещо в Италия?...Кво ще ми направят, какъв съм аз?!...

- Христолов не ти ли представи план за пътуване и престой, финанси?
- А, казах му, че не тръгваме без 1000 евро. Ама нали е църковна мишка, просто вика: "Отивай, там всичко ще се уреди". В София щяла да ни посрещне някаква италианка, която ще ни придружи до Милано. Там щял да ни поеме Салерно. Съмнителна работа...викам на Христола да плати поне бензина до София, но той и това отказа. Каза да ида пред офиса му, щял съм да пътувам с неговата кола...

- Ти вярваш ли му?
- Не му вярвам, но този е като феникс бе, нали го знаете. Сигурно пак е измислил нещо с неговите италианци.

- Салерно каза от Италия пред BNews, че е приключил с Ботев?
- Знам. И това го питах, но Христолов вика, че вие сте се свързали с Пичони...такива неща...просто не знам какво да мисля. Ей го сега Салерно. Пише ми sms след sms, но нищо не разбирам...Първо се обади и не успяхме да се разберем на английски. Междудругото Христолов ми каза, че Салерно се разбрал с Веско Маркович за оставането на Ботев.

- Препрати ни sms-а за превод, ако искаш.
- Ще ползвам преводач в нета, няма проблем.

- И в крайна сметка какво реши, ще пътуваш ли, организира ли се вече?
- Не знам, звънях в редакцията в София, ама след 22 часа кого ще намериш.

- Благодарим ти, Любо! Не можем да ти намерим снимка...
- Стига бе, материал ли ще пускате?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 09 фев 2010 15:38

rump_shaker написа:чак пък враг :). С Вхпто сигурно аз съм единият дето се карах най много, ама никога не съм го мислил за враг, щот в край сметка той беше иснтрумента да ни държи на щрек. Най малкото което е, тука не сме врагове!! Може да сме с различни мнениа но никога врагове :)

Наздраве на всички!

за враг и аз никога не съм го мислил - но в този форум така се отбелязват хората чиито мнения не би искал да четеш!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

plovdivesamona6
Контакти:

Re: Л.Апостолов: Христолов ме праща в Италия, за да снимам Ботев

Мнениеот plovdivesamona6 » 09 фев 2010 15:44

и веско вълчев да си стяга куфарите.митето сигурно и на него ще се обади

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 фев 2010 15:47

а този балък кой е? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 09 фев 2010 15:50

Cesc Fabregas написа:а този балък кой е? :?

Едно бледо подобие на журналист :lol:

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 09 фев 2010 16:01

Абе тоя Апостолов наред ли е бе? Ние се чудим как да се оттървем от селското лайно а тоя философ се вживява на личен журналист едва ли не на Милан. Пълен плъшок. Лакомия, щял да отразява от Фоджа? И кво да отразява, някаква сбирщайн команда...тоя знае ли къде е Ботев бе? :!: Май ще заобикаля стадиона и ще проси прошка поне една година, дори да играем и във В група!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Върни се в “Архив”