Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Tommi » 02 фев 2012 16:33

Avanti_Ragazzi написа:
шивача написа:Левски
НОВИ
НУНО ПИНТО (Насионал, Пор)

НАПУСНАЛИ
СЬОРД АРС (Тянджин Теда, наем)
МАРИЯН ОГНЯНОВ ("Ботев", наем)
ЛАРС РИСП (освободен, Етникос)
МАРКО ВИДОВИЧ (освободен)
ЛЪЧЕЗАР БАЛТАНОВ ("Ботев" Вр)
Тодор Христов (неясно)

ЦСКА нови
НДЖОНГО ПРИСО (АЕК Ларнака)
Ренато Сапата (на проби
АБЕЛ АНИСЕ (Черноморец)
КОСТА ЯНЕВ (Локо Сф)
Николай Дюлгеров (на проби)
Симеон Мечев (на проби)

напуснали
ЯНИС ЗИКУ (Поханг, Корея)
СПАС ДЕЛЕВ (Мерсин, Тур)
ГРЕГЪРИ НЕЛСЪН (Металург Д, Укр)
ИВАН КАРАДЖОВ (неясен статут)
ТОМИ КОСТАДИНОВ (Литекс)
САША ЖИВЕЦ (освободен)
ПАВЕЛ ВИДАНОВ (разтр., Заглембе)
ДЕНИС ХАЛИЛОВИЧ (освободен)

при положение , че играем с двама деф. халфа, остават двама по крилата и двама[в зависимост от противника] нападатели. Продадохме делев,зику и нелсън, а взехме присо и анеси дотук. Ето и вероятния състав към момента
1мболи
2бандата
3крачуна
4 ?????адемар, сапата
5 попов
6галчев
7присо
8дюлгеров, янев,стоянов
9платини
10мораес
11анеси
резерви- младите, макар , че нашите ще вземат поне още 3-4 до началото на шампионата.

По-принцип избягвам да пиша във вашият форум на теми различни от конкретен мач или дадена случка, като допинга да речем. Другите ви теми за селекции и там кво си искате, са си ваша работи и не ме засягат особено. Но кво си сложил Левски тука и на къв се правиш като си броил играчи аз не мога да разбера!!! В Левски няма пукнат лев и затова няма селекция, това се вижда от самолет. Гледай си твоя отбор и без това си във вашият форум, пък за Левски пишеш!!! Дали Левски ще вземе или не играчи и дали в Левски има пари или няма изобщо не е твоя работа и не те засяга. Както и мен за Диого примерно!!!! А това, че тука има рани батковци,банди, зъби, шампиони, и още няколко човека един от които си и ти!!! Дето само се заяждате във форумите на другият отбор!!! Такива не ви разбирам и няма да ви разбера!!! Радвай се в Левски няма пари, да така е, няма и нови футболисти!!! Но нищо на света не е вечно и края на Ганьо се вижда и не се знае тогава дали все така няма да има пари в Левски!!! Гледай си отбора както други твои колеги във форума!!!

Нека да си пише. ;) Ние сме взели 1 нов и сме се разделили с 6 резерви. Те са се разделили с двама титуляри (ако броим и Нелсън стават трима) и 5 резерви (ако броим Нелсън, са 6), трима са на проби, 1 на този етап няма право да играе и остават двама нови играчи. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 фев 2012 16:36

Avanti_Ragazzi написа:

По-принцип избягвам да пиша във вашият форум на теми различни от конкретен мач или дадена случка, като допинга да речем. Другите ви теми за селекции и там кво си искате, са си ваша работи и не ме засягат особено. Но кво си сложил Левски тука и на къв се правиш като си броил играчи аз не мога да разбера!!! В Левски няма пукнат лев и затова няма селекция, това се вижда от самолет. Гледай си твоя отбор и без това си във вашият форум, пък за Левски пишеш!!! Дали Левски ще вземе или не играчи и дали в Левски има пари или няма изобщо не е твоя работа и не те засяга. Както и мен за Диого примерно!!!! А това, че тука има рани батковци,банди, зъби, шампиони, и още няколко човека един от които си и ти!!! Дето само се заяждате във форумите на другият отбор!!! Такива не ви разбирам и няма да ви разбера!!! Радвай се в Левски няма пари, да така е, няма и нови футболисти!!! Но нищо на света не е вечно и края на Ганьо се вижда и не се знае тогава дали все така няма да има пари в Левски!!! Гледай си отбора както други твои колеги във форума!!!

Ако беше погледнал за какво е спора щеше поне мъничко да ти се изясни защо съм го постнал това. За Левски ми е през оная работа, както и за теб, и твоите желания.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 фев 2012 16:49

шивача написа:
cska_90 написа:
шивача написа:цска90 на три, от Пловдив съм. Това кво ще докаже :?

А нищо не доказва-просто ми потвърждава хипотезата!! ;) ;) Не че съм се съмнявал някога де! :lol: :lol:

Дай де, кажи си хипотезата, в която не си се съмнявал?

E не е ли ясна!! Че най-гоелмите защитници на Титан и философи почти винаги са хора, които или не стъпват на стадиона или идват на 2-3 мача!!
Почти съм сигурен,че мачовете ти са срещу Стяуа, Левски и Лудогорец! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Край на сагата: ЦСКА без Карлос Диого!

Мнениеот Red Warrior » 02 фев 2012 16:54

Точно 15 дни след като Карлос Диого официално сложи подписа си под 6-месечен контракт с ЦСКА, от клуба обявиха, че уругваецът няма да бъде част от зимната селекция.

Срещу солидно обезщетение този договор няма да влезе в сила и по този начин играчът е свободен да продължи кариерата си другаде, като най-вероятно това е бразилския Палмейрас.

Няколко дни продължиха преговорите по оста ЦСКА-мениджърите на Диого-Палмейрас, за да се стигне до това окончателно решение. Основният довод на червените босове е бил, че личното желание на играча било да заиграе в Бразилия. „Няма никакъв смисъл против волята му да го задържаме в България” – заявиха от „Армията”.

До дни се очаква от ЦСКА да опитат да намерят минимум двама нови футболисти, вместо проваленият трансфер на Карлос Диого.

По този начин родната „А” група се размина с престижната възможност, макар и за кратко в нея да рита бивш играч на световния гранд Реал Мадрид.

"Гонг"

Егати бутафорната селекция правим :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 02 фев 2012 16:54

Бившият футболист на Славия, Монтана, Берое и Ботев (Враца) и син на фолкдивата и футболен мениджър Малина Симеон Мечев акостира в ЦСКА. 22-годишният халф ще бъде пробван в тима на "червените" до края на лагера в Турция и евентуално ще подпише договор с 31-кратните шампиони. За последно младежкият национал игра в новака в "А" група Ботев (Враца), но напусна тима след края на есенния полусезон.

"Мечев е младо момче, на 21-22 години, но вече не може да се счита за юноша, така че ще трябва да влиза бързо в ритъм. Ще го пробваме до края на лагера и ще видим как ще се справи. Може да подпише договор", коментира Пенев пристигането на сина на Малина в ЦСКА.

КАМЕН ДАМЯНОВ, пратеник на Sportal.bg в Сиде!

Това вече е краят! След Станко още едно менте да крепи пейката...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 фев 2012 17:03

cska_90 написа:

E не е ли ясна!! Че най-гоелмите защитници на Титан и философи почти винаги са хора, които или не стъпват на стадиона или идват на 2-3 мача!!
Почти съм сигурен,че мачовете ти са срещу Стяуа, Левски и Лудогорец! ;)

Това означава, че ти си фен, щото ходиш на мачовете, пикаеш като куче по оградите, катериш се като маймуна по оградите за да не плащаш билет, пиеш бира с други теб подобни и се оригваш най-силно. Ми, не съм като тебе фен, аз се кефя на чисто футболните неща, на самата игра, надрасъл съм пубертета и шарките преминах :) Извинявай, ама това означава, че ЦСКА има 200 фена, другите са фирософи[100 от тях са пубери], щото толкова ходят постоянно по мачовете. Бях с Берое(там), Стяуа и Локото.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 02 фев 2012 17:05

tut написа:честит ни трансфер пичове ...... обаче трябва да се стягаме и да ходим на стадиона, че човека е свикнал да играе пред пълни трибуни а не пред 1000 фена ........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

etgecata1 написа:Добре дошъл, Диого.
Мачкай ония от Подуене...

гражданин от село написа:Както Диого е перла в короната на ЦСКА,така и ЦСКА е перлата в короната на А група. ;)

PR_CSKA написа:Този е първия чакаме още 3-4 играча, единия е като него на 27 години, другите са по млади но преспективни и Сисоко не е един от тях писна ми да го повтарям

:lol: :lol: :lol:

Как се променят мненията за 1 седмица, а? :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 фев 2012 17:09

mtaraduda написа:

:lol: :lol: :lol:

Как се променят мненията за 1 седмица, а? :lol:

Вместо да пишеш глупости, отивай в Левски или и ти не искаш?

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 фев 2012 17:34

С тоя Диого пълна бутафория...позамазаха малко очите на феновете с него...но ако наистина не е искал да остава, и ще вземат добри пари по-добре така...виж това с Мечев обаче е пълен ташак....само имайки предвид че е изгонен от Славия, няма какво повече да говорим...Дуци превърна ЦСКА в нещо като санаториум или мисия за бедомни и безработни....който е освободен от някъде идва в ЦСКА поне на проби....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
hard_hitter
Контакти:

Мнениеот hard_hitter » 02 фев 2012 18:00

Това с Диого беше прекалено хубаво, за да е истина... От друга страна, щом не иска да играе за ЦСКА , няма смисъл да се задържа . Да стои 6 месеца колкото да отбие номера и да товари отбора с огромната си заплата ... Дано Присо се окаже читав . Ситуацията около Анисе е много мътна, а и честно казано , мисля че се вдигна прекалено много шум около тази Мадагаскарска звезда ! При положение, че в нападение имаме Мораеш и Платини, а и младоците Карачанаков и Костов, горе долу нещата се вързват. Най - притеснително ми се струва положението в халфовата линия . С футболисти като Галчев, Стоянов и евентуално Дюлгеров сме направо загубени. В защитата също не е розово ... Като брой футболистите са малко , а като качество да не говорим.
Предстои полусезон изпълнен с емоции, дали ще са положителни или отрицателни предстои да разберем ;)

Върни се в “Архив”