Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Радвам се че няма да е сърбин.А дали ще има още нови някой знае ли щото не съм чул Гонзо да казва че освен заместник на Дембеле търсят още някой?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
south_division написа:http://www.novsport.com/news148561_1003.html
Гонзо каза, че не е сърбин, може да е черногорец.Дано не е вярно, дръвче е този нищо че има 21 гола.
Този е най-добрият вариант.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- santiliana
Blue_Girl написа:Дано тези детайли относно Старокин, да не ни изиграят лоша шега.
честно казано, и аз започвам да се замислям да не стане провал по сделката за Старокин.В същото време,започва да ме дразни отношението на другите клубове(в случая Черноморец) спрямо Левски.Когато от Панчарево поискат някой, им е даван почти на момента (пример Платини), а ние минаваме през някакви безкрайни трансферни саги.Писва ми
- blue avalanche
- Контакти:
santiliana написа:Blue_Girl написа:Дано тези детайли относно Старокин, да не ни изиграят лоша шега.
честно казано, и аз започвам да се замислям да не стане провал по сделката за Старокин.В същото време,започва да ме дразни отношението на другите клубове(в случая Черноморец) спрямо Левски.Когато от Панчарево поискат някой, им е даван почти на момента (пример Платини), а ние минаваме през някакви безкрайни трансферни саги.Писва ми
Херо да не е стъпил на Герена!!!
Е нали на Киров му откриха някакви болежки и заради това се бави трансфера. Какво бързате да плюете...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Левски е в напреднали преговори с голмайстора на кипърското първенство Милян Мардакович. Това призна агентът на футболиста Петрос Мина пред Novsport.com.
„Да, има интерес”, призна агентът. „Те се интересуват и вече отправиха оферта. Все още преговаряме”, добави той.
Да, договорът му с Аполон Лимасол изтече и той е свободен играч”, потвърди импресариото.
Той разкри, че „сините” са едни от най-големите мераклии за подписа на неговия клиент, който е 29-годишен.
„Преговаряме с Левски и с още няколко отбора от Кипър и в Европа, не само с Левски, но Левски е един от отборите, които проявяват най-голям интерес”, каза Петрос Мина.
„Мисля, че бъдещето му ще стане ясно до два дни – в понеделник или вторник. Утре или вдругиден играчът ще реши”, каза още той.
„Да, има интерес”, призна агентът. „Те се интересуват и вече отправиха оферта. Все още преговаряме”, добави той.
Да, договорът му с Аполон Лимасол изтече и той е свободен играч”, потвърди импресариото.
Той разкри, че „сините” са едни от най-големите мераклии за подписа на неговия клиент, който е 29-годишен.
„Преговаряме с Левски и с още няколко отбора от Кипър и в Европа, не само с Левски, но Левски е един от отборите, които проявяват най-голям интерес”, каза Петрос Мина.
„Мисля, че бъдещето му ще стане ясно до два дни – в понеделник или вторник. Утре или вдругиден играчът ще реши”, каза още той.
-
Blue_Girl
- Контакти:
santiliana написа:Blue_Girl написа:Дано тези детайли относно Старокин, да не ни изиграят лоша шега.
честно казано, и аз започвам да се замислям да не стане провал по сделката за Старокин.В същото време,започва да ме дразни отношението на другите клубове(в случая Черноморец) спрямо Левски.Когато от Панчарево поискат някой, им е даван почти на момента (пример Платини), а ние минаваме през някакви безкрайни трансферни саги.Писва ми :
oops:
Има нещо такова, за съжаление!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- milen.hristov
- Контакти:
Kaкто преди няколко дни казах сърбите ми се струват най-удачните варианти от имената които излезнаха,мисля,че най-бързо ще се адаптират,а от клиповете и като качества ми допаднаха повече.Да видим все пак какво е намерил Гонзо,нищо чудно да се окаже още по-добро.Все пак си мисля дали не трябва да се привлече още един нападател като резерва,защото ако при контузията или наказание на титуляра знаем докъде ще доведе преквалифицирането на играчите.
- BLUE CHAMPIONS
milen.hristov написа:Kaкто преди няколко дни казах сърбите ми се струват най-удачните варианти от имената които излезнаха,мисля,че най-бързо ще се адаптират,а от клиповете и като качества ми допаднаха повече.Да видим все пак какво е намерил Гонзо,нищо чудно да се окаже още по-добро.Все пак си мисля дали не трябва да се привлече още един нападател като резерва,защото ако при контузията или наказание на титуляра знаем докъде ще доведе преквалифицирането на играчите.
И Иса и Дани Младенов са достойни за резервната скамейка! никакви крила, никакви халфове и двамата са си 100%-ви нападатели. при контузия или картон на титуляра, пускат ги двамата отзад с Цветков и мачкаме
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
Blue_Girl
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:milen.hristov написа:Kaкто преди няколко дни казах сърбите ми се струват най-удачните варианти от имената които излезнаха,мисля,че най-бързо ще се адаптират,а от клиповете и като качества ми допаднаха повече.Да видим все пак какво е намерил Гонзо,нищо чудно да се окаже още по-добро.Все пак си мисля дали не трябва да се привлече още един нападател като резерва,защото ако при контузията или наказание на титуляра знаем докъде ще доведе преквалифицирането на играчите.
И Иса и Дани Младенов са достойни за резервната скамейка! никакви крила, никакви халфове и двамата са си 100%-ви нападатели. при контузия или картон на титуляра, пускат ги двамата отзад с Цветков и мачкаме
+1
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!