Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Реакция на клубното ръководство по случая "Дембеле"

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 дек 2010 09:14

blue avalanche написа:
iliev72 написа:Тази смешна Гарра просто не може да сравнява с Стоичков или Лечков защото
1. Не е българин и като чужденец е длъжен да се съобразява с законите
2. Още с пристигането си в Лил се оказа , че и в Франция е оставил недовършени неща с съдебната система
3. Явно просто няколко месеца беше тих и сега го видяхме колко струва

Хем кара пиян(няма значение дали само е премествал колата - бил ли зад волана , бил е ) , хем кара с флашва шофьорска книжка !
2 в 1 - почва няма какво да го защитавате !

"1. Не е българин и като чужденец е длъжен да се съобразява с законите"
Само на българи е разрешено да се правят на джигити и да ни трепят по пътищата!Ама-ха...Ще идва някакъв отвън да вземе хляба на родните убийци.Откъде-накъде?
"3. Явно просто няколко месеца беше тих и сега го видяхме колко струва"
Няколко месеца?Той не е ли в България вече повече от година?
Изобщо-я се скрий в дупчицата,от която изпълзя рано-рано,за да се огледаш и да плювнеш по Левски!
Иначе,по темата-абсолютно адекватна реакция на Гонзо(ръководството)!Подкрепям.

+1 :) Доколкото съм запознат, това е първо подобно нарушение на Гара Дембеле, докато на Бензукан няколко пъти е било прощавано. ;) А преди да почнат да плюят по играча, господа моралистите нека с ръка на сърцето се запитат, колко подобни нарушения са извършили през живота си. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 дек 2010 09:17

blue avalanche написа:
iliev72 написа:Тази смешна Гарра просто не може да сравнява с Стоичков или Лечков защото
1. Не е българин и като чужденец е длъжен да се съобразява с законите
2. Още с пристигането си в Лил се оказа , че и в Франция е оставил недовършени неща с съдебната система
3. Явно просто няколко месеца беше тих и сега го видяхме колко струва

Хем кара пиян(няма значение дали само е премествал колата - бил ли зад волана , бил е ) , хем кара с флашва шофьорска книжка !
2 в 1 - почва няма какво да го защитавате !

"1. Не е българин и като чужденец е длъжен да се съобразява с законите"
Само на българи е разрешено да се правят на джигити и да ни трепят по пътищата!Ама-ха...Ще идва някакъв отвън да вземе хляба на родните убийци.Откъде-накъде?
"3. Явно просто няколко месеца беше тих и сега го видяхме колко струва"
Няколко месеца?Той не е ли в България вече повече от година?
Изобщо-я се скрий в дупчицата,от която изпълзя рано-рано,за да се огледаш и да плювнеш по Левски!
Иначе,по темата-абсолютно адекватна реакция на Гонзо(ръководството)!Подкрепям.

Ти взе ми се скрий ! Никъде не съм написал , че българите не трябва да спазват законите - но вашият сладур видя малко протекция и веднага си показа рогата !
Адекватна щеше да е ако го бяха извадили от отбора и въобще не върви сравнение със Стивън Джерард - Стивън е икона за всички фенове на Ливерпул !
А Дембеле след година никой няма да е чува за него щото ще е в дълбока турска провинция като всички Левскари които играят в Анадола !
Тази Гарра само може да си мечтае да стане икона в никой отбор като Джерард за Ливерпул или както беше Ицо за Барселона !
Вкарал 5 гола и големият играч ! Ай сиктир - пращайте го в анадола и да се приключват мъките ! Или ще го върнета в Мали като Рабех в Мароко :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 04 дек 2010 09:18

Не искам да ви дразня,но този случай ми прилича малко на Казанската афера :roll: Сега Батков има идеалното оправдание за да го продаде.Нищо чудно след някой ден да се изтипоса пред камерите да каже "ами вижте вземахе най -правилното решение и го продадохме" :roll:
За парата този човечец е готов на всичко :!:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 04 дек 2010 09:21

Добре че не направи беля като Максим Стависки,защото разсъжденията в тази насока-"грешка-прошка" винаги накрая завършват с по-голяма трагедия.
Последна промяна от 727150 на 04 дек 2010 09:23, променено общо 1 път.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 дек 2010 09:22

какво ме интересува дали е наркоман или пияница като играе.. докато играе на ниво не ми пука...
всички занем историите на много известни певци.. но всички харесват песните им.. това е...
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 04 дек 2010 09:27

NIKSANA написа:какво ме интересува дали е наркоман или пияница като играе.. докато играе на ниво не ми пука...
всички занем историите на много известни певци.. но всички харесват песните им.. това е...

Ричи-пияница,Рабех-пияница,Бензукан-пияница,Дембеле-пияница,по-добре да не взимаме футболисти от Африка,те само петнят името на клуба.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 04 дек 2010 09:29

Ще се шуми от журналисти около този скандал и още как.Както се шуми около него когато всичко му е добре и се пише почти всеки ден за него, така ще се пише и за този скандал - няма мърдане.
Запитайте се само нещо сини фенове - Защо на Дембеле му е позволено да шофира сам кола у нас след като е с отнета книжа във Франция именно заради шофиране в нетрезво състояние? :)
Кога е успял да си изкара разрешително у нас и как е станало - дали легално или под масата с помощта на клуба?
Да не говорим, че това със преместването на колата е много смешно измъкване :lol:
Защо чак в 03:30 са го накарали да е премести, а не веднага след като е дошъл?Нима е влезнал в клуба в 3:00 че към 3:30 е излезнал да е мести както Гонзо се опитва да оправдае Гара-та?Той е бил в клуба поне 2-3 часа преди да излезе, за да има и време така да се налее обилно с алкохол, а и не виждам логика някой да го кара чак рано сутринта да мести колата след като е бил в клуба доста дълго време?Просто жалка работа е това оправдание от всякъде, а Гонзо с такива изказвания се излага.Искам да видя и какво ще стане ако Гара направи същото, защото вчера Гонзо се закани пред всички че при второ такова провинение ще бъде отстранен - а да видим :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 дек 2010 09:37

аз изказвам моето си мнение.не одобрявам стореното от Гарра не съм привърженик на това да пия и да карам,но със ръка на сърцето си признавам че съм го правил.Сега аз да попитам нещо тук в тази тема:
Колко пъти на органите на реда им се е налагало да извършат проверка на разни министри и разни депутати,а да се чу, че на някой от тези горе им е правена проба за алкохол-СЪМНЯВАМ СЕ.Аз съм свидетел на какви неща извършвани от ченгета не е истина.
Обаче ходи го питай онова ченге коло парички е взел от журналята за случилото се с Гарра.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2010 09:39

JimBeam написа:Ще се шуми от журналисти около този скандал и още как.Както се шуми около него когато всичко му е добре и се пише почти всеки ден за него, така ще се пише и за този скандал - няма мърдане.
Запитайте се само нещо сини фенове - Защо на Дембеле му е позволено да шофира сам кола у нас след като е с отнета книжа във Франция именно заради шофиране в нетрезво състояние? :)
Кога е успял да си изкара разрешително у нас и как е станало - дали легално или под масата с помощта на клуба?
Да не говорим, че това със преместването на колата е много смешно измъкване :lol:
Защо чак в 03:30 са го накарали да е премести, а не веднага след като е дошъл?Нима е влезнал в клуба в 3:00 че към 3:30 е излезнал да е мести както Гонзо се опитва да оправдае Гара-та?Той е бил в клуба поне 2-3 часа преди да излезе, за да има и време така да се налее обилно с алкохол, а и не виждам логика някой да го кара чак рано сутринта да мести колата след като е бил в клуба доста дълго време?Просто жалка работа е това оправдание от всякъде, а Гонзо с такива изказвания се излага.Искам да видя и какво ще стане ако Гара направи същото, защото вчера Гонзо се закани пред всички че при второ такова провинение ще бъде отстранен - а да видим :)

Стига всички сте се правили на следователи!Много сериали гледате,ей...Защо това,а защо онова?Ти откъде знаеш,че във Франция е с "отнета книжка"?Можеш ли да посочиш източник?По възможност да не се казва Спортал,Спортлайн,Спорт 1,Тема Спорт или Меридиан Мач!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 04 дек 2010 09:39

dodo7271 написа:Всички се навъдиха едни моралисти, не си е работа. А съм сигурен, че всички тук са направили нещо нередно - или карат с купени книжки, или не са си платили данъците, или са се напивали като казаци и са създавали проблеми. Сега обаче се правят много принципни и честно. Причината е ясна - изобщо не им пука за законите, а просто мразят Левски. Само един въпрос? Трябваше ли Ливърпул да изгони Стивън Джерард след като той бе на крачка от затвора заради бой в един бар? Ливърпул също ли не спазват законите? Друг е въпросът, че Гонзо показва двоен стандарт. Бензукан го изгони, но Гарата не.

+1

Върни се в “Архив”