Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот bono » 28 яну 2013 18:27

Ами специално тоя Прохазка е пълен дърводелец, където и да го местят, все тая. А те го местят, защото напред е гола вода, поне като бек няма да ми личат "техническите" качества! :lol:

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 28 яну 2013 19:17

Илиан за селекцията: Чакаме подходящия човек, или подходящите хора

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви в специално интервю за Гонг, че „сините“ продължават да търсят точните хора в своята селекция. Специалистът се аргументира, защо тимът му все още не е затворил процеса с привличането на нови попълнения.

„Както и да го погледнем, видя се и в последната контрола, че ни липсва дълбочина в някои зони. Може би са ни нужни един-двама футболисти, но качествени. Със сигурност сега нямаше да ме питате това, ако бяхме взели един или двама нови. Ние обаче се предпазваме, не бързаме, защото може да ми задавате въпроси, както беше през целия първи полусезон. Кой е взел този или онзи футболист? Мисля, че много от момчетата, за които питахте тогава, показаха, че имат място в Левски. С две думи, чакаме подходящия човек, или подходящите хора“, отбеляза Илиев.

Мисля,че не просто чакат,а направо проспиват трансферния период.После пак ще се оправдава,че новите не са се адаптирали.Дончо Донев май е на длъжност "турист" и доста добре си върши тая работа.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 яну 2013 19:24

talpata написа:Илиан за селекцията: Чакаме подходящия човек, или подходящите хора

Аз па живеех с илюзията, че те трябва да търсят играчи, а те чакали момчетата... ма кой ще ги чака тях незнам

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 яну 2013 20:53

притеснява ме едно нещо само,а то е следното:
Илиан Илиев е наясно че с наличните футболисти няма да се оправи и сега вече е късно за нови.
Факт е че имаме вече 6-централни защитници-Димов,Везалов,Ели,Милиев,Пелето,Димов-ами истина е.
Имаме 4 леви защитници-Пинто,Ели,Старокин,Мики Орачев
Имаме 7 халфа-Прохазка,Димов,Пелето,Велев,Йовов,Вутов,Падо Цонев-не знам как ги водят-дефанзивни,офанзивни-сега в модерния футбол не ги деляли.
Имаме обаче един десен бек
Имаме обаче един плеймейкър и то рисков-Владо
Единствено сме добре май с външните халфове-Рамос,Йорданов,Василев и другия близнак Цонев.
А забравих имаме двама централни от които единия е здравослвно-рисков а другия както и да го погледнем си е още енигма.

Поне вратари вече имаме двама много добри-в тях ми е надеждата

Ами Илиан май за това когато говори за отбора винаги е стресиран.
Дончо ти как си бе СКАУТЕ....
LEVSKI_FOREVER

way
Контакти:

Мнениеот way » 28 яну 2013 20:57

zlatan написа:притеснява ме едно нещо само,а то е следното:
Илиан Илиев е наясно че с наличните футболисти няма да се оправи и сега вече е късно за нови.
Факт е че имаме вече 6-централни защитници-Димов,Везалов,Ели,Милиев,Пелето,Димов-ами истина е.
Имаме 4 леви защитници-Пинто,Ели,Старокин,Мики Орачев
Имаме 7 халфа-Прохазка,Димов,Пелето,Велев,Йовов,Вутов,Падо Цонев-не знам как ги водят-дефанзивни,офанзивни-сега в модерния футбол не ги деляли.
Имаме обаче един десен бек
Имаме обаче един плеймейкър и то рисков-Владо
Единствено сме добре май с външните халфове-Рамос,Йорданов,Василев и другия близнак Цонев.
А забравих имаме двама централни от които единия е здравослвно-рисков а другия както и да го погледнем си е още енигма.

Поне вратари вече имаме двама много добри-в тях ми е надеждата

Ами Илиан май за това когато говори за отбора винаги е стресиран.
Дончо ти как си бе СКАУТЕ....

Забравяш мултифункционалният Прохазка :) само вратар и ЦН не е играл

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 яну 2013 21:14

така, гледайки нещата отстрани, май пак достигаме до заключението, че с тази "група от звезди" ще сме фаворит за калъфките и през този сезон. Но вече, като че ли болшинството от сините фенове, започват да привикват, което е най-стряскащото.Наистина, не титлите са най-важното...Но все пак от самото си основаване нашият любим тим е играл само и единствено за ПОБЕДАТА...Да, в големи периоди от време не сме били шампиони, но тогава са били времената, когато е трябвало да се демонстрира величието на непобедимата червена армия и нейното българско отроче...И въпреки всичко, поне в двубоите ни с тях, сме ги драли като маче от дирек...Сега, както и в последните няколко сезона, ние не мязаме на нищо...Някакъв сбиротък от близо и далеч, който и идея си няма за това чия емблема защитава...Сигурно съм краен в мнението си, но не съм обнадежден от това, което се случва в началото на 2013 г. около моя любим отбор...И за чии х.й ще се строи нов стадион, при положение, че няма какво да се види на него....Освен, ако не става дума за някой концерт на световна поп или рок група...Хм, а дали наистина ще се построи стадина както трябва...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 яну 2013 21:34

КОЛЕГА в Прохазка има много материал само че май тренера ни не знае къде му е силата.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 яну 2013 21:51

Nasko Sirakov
преди 35 минути
От много време не съм питал!! Но сега имам въпрос.След като цяла есен скаутското звено на ЛЕВСКИ пропътува ИНКОГНИТО цяла ЕВРОПА,защо се купиха 4 футболисти от отбори в България ,които се борят само да не изпаднат?Колко пари струва това скаутско звено и дали си струва??? И с умиление прочетох интервю на треньора на Левски,че вчера сме загубили заради умора от тежки тренировки.Явно другите отбори не тренират, а се пазят за контролите с Левски!!!! Вземете мерки момчета ,че за нов стадион се иска и ОТБОР да имаш,иначе ще ви гледат там само родните ви!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 яну 2013 22:36

ето така се прави критикува се точно и ясно.
С такива критики съм съгласен от Наско-прав и в двата въпроса които задава.
Искам обаче да бе коментирал и новините за стадиона а не само слабите места на Левски.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 яну 2013 00:12

Ей го на и наш Наско се появи. Що не коментира, когато имахме реално изглед за твърдо първо място? Насе, Насе...
И откъде по дяволите е намерил кирилица? Милене, да не си му прекарал думите през кирилизатор? Кой е казал, че на нов стадион трябва да играеш друг, някакъв извънземен футбол? Абе, господин Сираков, има толкова неща, за които да се заядете и то с право - селекция, трансферите в последните два прозореца, скаути, треньори, директори, собственик, играта на отбора и тъ нъ. Идеята за стадиона, поне засега, не е едно от тях.

Не знам за да изперат пари ли, за концерти, Евро 2020 или какво се прави, но този, който най-добре чувства нов и хубав стадион е фенът. Ще отиде и седне, няма дъжд да го вали. Ще има удобни седалки, добра акустика, местата ще са така разположени, че където и да седнеш да не се кьориш като грешен дявол или да потичваш със смяна на полувремето. Като свърши мача, ако е довел домочадието да има къде да отиде да хапне, нормални тоалетни, спортни зали и странични терени. Дано, де.
А ако стане така, те хората ще идват повече, а като онея долу видят повече публика, обикновено заиграват по-добре.

Дай сега в Премиършип да решат - тея, които са под 6 място - на поляна могат да играят.

КОЛЕГА в Прохазка има много материал само че май тренера ни не знае къде му е силата.

+1 Човек на 23 години трябва да се остави и да играе, където му е мястото. Жо, ако го бяха фъчнали още първите месеци... Засега обаче Прохазка и на мен не ми харесва - не, че съм го гледал повече от 3-4 мача на титулярната му позиция...

Върни се в “Архив”