ПП Кво става с бека на Марсилия? Няма ли да ни го дадат за 6-7милиона паунда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fireblood написа:Sardukare, понеже си фен на Юве и имаш преки наблюдения, какво мислиш за Красич?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Sardukar написа:
ПП Няма да гледам мача и не ме интересува кой ще бие, ако играят финалЩе ида на театър или някакво друго културно мероприятие
rhaegar написа:fireblood написа:Sardukare, понеже си фен на Юве и имаш преки наблюдения, какво мислиш за Красич?
В ЦСКА Москва беше вълшебник, в Юве и той не помни от кога не е играл. На мен ми допада като играч, ако играе редовно и си върне формата, може да пасне. Плюс че е още млад, а и би бил доста по-евтина опция от всички останали.
rhaegar написа:Sardukar написа:
ПП Няма да гледам мача и не ме интересува кой ще бие, ако играят финалЩе ида на театър или някакво друго културно мероприятие
![]()
аз съм гледал Челси и Милан, обаче беше в групи на ШЛ, чак до културни мероприятия не съм стигал
Sardukar написа:rhaegar написа:Sardukar написа:
![]()
аз съм гледал Челси и Милан, обаче беше в групи на ШЛ, чак до културни мероприятия не съм стигал
е кво лошо имаАз един ден съм на Герена, а на другия в Сфумато или някои културен център на друга държава
![]()
ПП оооо как искам ЧЕЛСИ да играе с МиланДоста съм им наточил ножа
Иначе играха заедно 2000г в групите нали
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта