Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ДА ОСТАВИМ ВЕЛЕВ ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ СИЛЕН!

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 май 2009 15:37

О не ! Благодаря.....Велев го видяхме вече. Нищо ново под слънцето....срещу отбори, които са, що-годе добре подредени, Левски изпитва ужасяващи трудности ! Ето....пресният пример е мача със Славия.....добре, че беше един индивидуален проблясък на Тасевски, че взехме мача ! Иначе съм убеден, че с такава постройка и нагласа.....и два мача време да играехме, нямаше как да им отбележим гол ! Така че моля.....ако е възможно " Специалистът " Да ни освободи от присъствието си....ако не, Батков да си носи последствията.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 май 2009 15:38

Бижутера написа:Ще е най-голямата простотия да станем шампиони и да махнем треньора!Всички,които плюят по Велев не са истински фенове,а както каза и той-пияници и наркомани :!:

Абсолютно! И аз съм на това мнение! Още като го псуваха човечеца по най-долният начин...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

samo levski
Контакти:

Мнениеот samo levski » 25 май 2009 15:39

велев е един палячо и аз мисля че трябва да си ходи независимо дали левски ще е шампион или не и да се намери качествен треньор щото си мисля че резила в европа с велев предстои

niki_rs

Едно не мога да разбера

Мнениеот niki_rs » 25 май 2009 15:40

Как така Левски едновременно са отбор на народа, а в същото време са сами срещу всички? Кое е истината?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 май 2009 15:42

bigbonusprize написа:
Бижутера написа:Ще е най-голямата простотия да станем шампиони и да махнем треньора!Всички,които плюят по Велев не са истински фенове,а както каза и той-пияници и наркомани :!:

Абсолютно! И аз съм на това мнение! Още като го псуваха човечеца по най-долният начин...

Бижутере, ае да не определяш хората според мнението им? И аз мога да кажа - всички, които харесват велев са наркомани, и ще съм по-прав от тебе значително, и кво правим? Може ли така да говориш за Левскари? Велев е Левскар, перфектния помощник тренер, но до тук. Отбора играе трагично, мачовете ги взима само с дух, и то тоя дух се появи наскоро, откакто почнаха слуховете, че може би той не е треньор реално. Помисли повече.

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 25 май 2009 15:44

Шампионската титла наистина е сладка, обаче ... Трябва много бързо и добре да се обмисли ситуацията относно предстоящите мачове в ЕКТ. Не ме интересува кой ще е треньор и кои играчите, НО НЕ ИСКАМ повече резили, особено пък ако е за трета поредна година и особено пък за Шампионска лига!!! Да си опича акъла Борат навреме какво смята да прави, защото времето е много малко до първия мач.
Аз лично съм дълбоко скептичен, че ще чуя химна на Шампионската лига отново на "Васил Левски", докато на тъча се пъчи на Велев. Дано да не съм прав.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 25 май 2009 15:45

Кокала трябва да остане и да бъде треньор на отбор от ШЛ! Не е по-слаб от Мъри - доказа го в мачовете с Литекс!! (даже е по-добър)
Е-е, ако ще вземаме за треньор Гуус, Жозе или Карло, не бих имал против такава смяна... :D

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: Едно не мога да разбера

Мнениеот n0.merCy » 25 май 2009 15:46

Изглежда е нямало какво да кажеш ама си искал да пуснеш тема.....
Изображение ИзображениеИзображение

dakota
Контакти:

Мнениеот dakota » 25 май 2009 15:47

отворен а сега кажи кой е този голям специалист не само да грачиш по този форум КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ В БГ?КАПЕЛО ЛИ МАУРИНЬО ИЛИ АНЧЕЛОТИ НАЙ ДОБРЕ ЧЕ В МИЛАН НЕ ГО ИСКАТ.АМА И НИЕ СМЕ едни само искаме ,но не питаме дали е възможно да стане.

niki_rs

Re: Едно не мога да разбера

Мнениеот niki_rs » 25 май 2009 15:49

n0.merCy написа:Изглежда е нямало какво да кажеш ама си искал да пуснеш тема.....

Не мога да си отговоря на това раздвояване на личността, заради това я пуснах. Дано някой да ми отговори

Върни се в “Архив”