Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redman
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот redman » 05 юни 2015 22:26

Tommi написа:
redman написа:
гражданин от село написа:Милен Велчев нали беше цесекар,що тъй прави? :mrgreen:

Е домуса нали е бил цесекар, ГГ нали е цесекар, Гигов мисля и той твърдеше че като малък е бил цесекар, още колко много има, май и Цецоу Василев и той така твърдеше. А отговора е много, ама много прост, поне що се касае до домуса, милен велчев и цецоу и това че никой от тях не искаше да помогне на любимия с клуб. Всички бяха любезно "помолени" и "предупредени", а някои като ГГ направо ги разкарваха из арестите... Не че не са си заслужили де, ама не са само те... Не знам какъв е тоя зор да ни унищожат, още от времето на костовото правителство ни мъчат, ама ние досега оживяхме... За да дойдат милко цесекаря и морко татин

Ти сериозен ли си? Разкарвали ГГ точно заради ЦСКА. :lol:

Чети бе Томми, нали казвам че си го е заслужил, не заради нас... Просто когато се сети да ни взима, при това беше доста сериозен, по същото време вкараха сина му в панделата, а този беше чест гост на Г.М. Димитров...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юни 2015 22:27

redman написа: Но наистина не ми се влиза в детайл да ти разкажа на Борат за врътката и как трансформира или не съвсем дълг чрез вдигане на капитала, който обаче стои недовнесен и т.н.

Я обясни, че ми е интересно каква конспирация си измислил. :) И аз ще ти обясня кое не е вярно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 05 юни 2015 22:29

GOLEADOR написа:
pens написа:djd, извинявай, че реагирах по-остро. Не съм те разбрал
успех срещу собствениците ви желая. тук има мислещи хора. останалите са гражданина, петко и жокера. Борете се, макар и вече май да е късно. Както написах, документите ви 100% са в УЕФА.
Нещо ми изтри само един пост, така че пак ще го напиша. Та да знаете, ако се повтарям:
Жал ме е за нормалните фенове на ЦСКА, с които бухаме бири и ядем шкембе след мачовете. Но някои си заслужават съдбата.
И това са грандоманите, които искат всичко на всяка цена. Не може да имаш 14 милиона бюджет при приходи 4 милиона за предната година. Просто не може. И въпреки това некви като тоя Logical_person и оня Goleador плачат за онея двамата.
Logical_person, изтичай човече до някоя книжарница, купувай и чети за Том Сойер. Когато минеш главата с боядисването на оградата ми кажи ти в кого се припознаваш, модерната дума. И в кого би припознал Лупи. Дерзай!

Ако може едно въпросче от мен (което ми омръзна да повтарям).
Защо когато поискам в постовете си адекватно поведение от собствениците на ЦСКА все се намират "некви" да ми обвинява,че го правя заради Томов и Младенов?Кое те накара да смяташ,че плача за (както ти ги наричаш) "ония двамата",а не за ЦСКА?Може би твърдението ми,че ако ЦСКА фалира аз няма да припозная като мой отбор новосформиран клуб тип ЦСКА Милко и Морко или ЦСКА Стойчо Младенов?Или твърдението ми,че ако Боклуците направят усилие да спасят лиценза на отбора аз ще ги подкрепям в това им начинание (ако се обърнат за пари към феновете примерно)?На мен ми е ясно какви са страховете на противниците на ЦСКА от завръщането на Младенов в отбора,но това на този етап е невъзможно.Или може би омразата ти към Младенов е толкова голяма,че всеки който е писал в негова защита ти е влезнал в черния списък?Както и да е ,за мен е нормално противниците на ЦСКА да хулят силните фигури на ЦСКА.За това още веднъж ти казвам,че те разбирам защо плюеш по Младенов.

Голеадоре, благодаря ти за добрия тон. Така че ти казвам директно, пък ако щеш ми вярвай, ако щеш - не. Аз предпочитам Стойчо Младенов да бъде в ЦСКА, защото аз този отбор не го понасям. Не феновете му, болшинството, а самият отбор. Стойчо Младенов е кърлеж и пие та пие. Ако утре дойдат Перуката, Милко, Морко, Батков и Дарт Вейдър при мен и ме питат кой искам да бъде треньор на ЦСКА, то аз ще кажа Стойчо Младенов! Той не би Левски 6 пъти, а Левски се би 6 пъти. Надиграхте ни ТОТАЛНО и ни надвикахте пак ТОТАЛНО само в един мач - 3:0 през есента. Всичко друго беше жалък ЦСКА и много жалък Левски, който нито може да вкара, нито да извади положение. Това е.
А относно другото ти мнение. Едва ли си простоват човек, така че го разбери. Вие двамата (тримата или колко сте) ревете срещу новите и питате защо са взели акциите на Лупи, като опитите им са неуспешни. Правилно ли разбирам?
Отговорът е прост и лесен, поне за мен. Защото ако не ги беше дал, Петър Манджуков врътваше кранчето и ЦСКА може би, не знам законите, нямаше дори първенството да завърши. Това е моето мнение.

Я кажи за какво са отишли тези "14 000 000 лева"?Разбий ги по пера Плииз!Дерзай!
От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!
Аватар
GOLEADOR

Ами не са за покриване на задължения. Но ако не ми вярваш, питай тиктак, човекът ще ти каже какъв е бюджетът. Аз съм като него - присъствам, виждам, знам. Но за Левски. Той може да ти каже за ЦСКА.
Последна промяна от pens на 05 юни 2015 22:31, променено общо 1 път.
Пише се Левски, чете се Любов.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юни 2015 22:30

redman написа:

Е домуса нали е бил цесекар, ГГ нали е цесекар, Гигов мисля и той твърдеше че като малък е бил цесекар, още колко много има, май и Цецоу Василев и той така твърдеше. А отговора е много, ама много прост, поне що се касае до домуса, милен велчев и цецоу и това че никой от тях не искаше да помогне на любимия с клуб. Всички бяха любезно "помолени" и "предупредени", а някои като ГГ направо ги разкарваха из арестите... Не че не са си заслужили де, ама не са само те... Не знам какъв е тоя зор да ни унищожат, още от времето на костовото правителство ни мъчат, ама ние досега оживяхме... За да дойдат милко цесекаря и морко татин

Домуса беше при нас в началото,когато ни взеха титан,в УС ли беше не си спомням.Като ни напусна се говореше,че искал да ни вземе еднолично,но перничани не ни дали на Домуса и тогава решил да си прави отбор в града на хапчетата.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 05 юни 2015 22:36

гражданин от село написа:
redman написа:

Домуса беше при нас в началото,когато ни взеха титан,в УС ли беше не си спомням.Като ни напусна се говореше,че искал да ни вземе еднолично,но перничани не ни дали на Домуса и тогава решил да си прави отбор в града на хапчетата.

Така беше и помогна да вземем лиценз пролетния полусезон на първата година на Титан /веднага след като ни взеха от лупи/. Имаше един много кадърен адвокат, Пенко Пенков, беше му представител в клуба и изп. директор, заедно със спектакъуа. Но и двамата си тръгнаха лятото с домуса. А защо титан не му дадоха клуба си отговори сам. Наистина ни искаше, знам от Пенко че е имал същите амбиции като сега с Лц.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 юни 2015 22:40

sin4ec написа:Ей, стегнете се малко, бре! Кво сте зациврили като на погребение и сте сдали багажа? Мязате ми на нашите след втория гол на Морето на финала-има още 4 минути, и още 3 продължение, а те налягаха по земята...
Битката се води докрай. Докато има и минимална възможност, а даже и след това. Заради принципа. А вие сте налягали по земята... споря и се бъзикам с вас толкова години, а сега сте се предали. За една крива дума ми скачахте по 10 човека, а сега циврите...
Младенов днес също обърна внимание на пасивността ви. Тя се набива на очи. Как мислите се чувствахме на Лазур?
Тежко е, но любовта не е само слава и празници. Има и мъка, и отчаяние. И сълзи. И будни нощи.
По-спокойно, всичко ще се оправи.
пп дълговете на Герена са 2 млн към НАП и за стадиона-там е по договор.

Пич ,ти си един от малцината левскари ,които уважавам,макар че и аз съм ти скачал,но бих ти стиснал ръката и това ,че говоря някои неща за твои „съотборници“ ,не значи ,че се отнася до такива ,като тебе,ако можеш да ме разбереш :geek: Аз съм от Старата Агитка и някой неща ме вбесяват,като това феновете да се заиграват със собствениците ,но това не значи ,че се предавам или че хленча,видял съм и сълзи и радост,поради тази причина ,съчувствам на тези като тебе за „Лазур“ :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 юни 2015 22:43

redman написа:
гражданин от село написа:
redman написа:

Така беше и помогна да вземем лиценз пролетния полусезон на първата година на Титан /веднага след като ни взеха от лупи/. Имаше един много кадърен адвокат, Пенко Пенков, беше му представител в клуба и изп. директор, заедно със спектакъуа. Но и двамата си тръгнаха лятото с домуса. А защо титан не му дадоха клуба си отговори сам. Наистина ни искаше, знам от Пенко че е имал същите амбиции като сега с Лц.

„Държавна поръчка“... :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юни 2015 22:51

redman написа: А защо титан не му дадоха клуба си отговори сам. Наистина ни искаше, знам от Пенко че е имал същите амбиции като сега с Лц.

Да,но тези неща започнаха да се изясняват някъде след около година.В началото нито едните нито другият бяха толкова публични личности и почти никой не ги знаеше що за птици са.За Домуса знаех на времето,че беше първи сол ташак на Мето ИлиЕнски и "наследи" от него ИлиЯнци :) ,но че чак толкова се е "издигнал" не знаех,пък нито ме е интересувало.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 юни 2015 22:52

pens написа:
GOLEADOR написа:
успех срещу собствениците ви желая. тук има мислещи хора. останалите са гражданина, петко и жокера. Борете се, макар и вече май да е късно. Както написах, документите ви 100% са в УЕФА.
Нещо ми изтри само един пост, така че пак ще го напиша. Та да знаете, ако се повтарям:
Жал ме е за нормалните фенове на ЦСКА, с които бухаме бири и ядем шкембе след мачовете. Но някои си заслужават съдбата.
И това са грандоманите, които искат всичко на всяка цена. Не може да имаш 14 милиона бюджет при приходи 4 милиона за предната година. Просто не може. И въпреки това некви като тоя Logical_person и оня Goleador плачат за онея двамата.
Logical_person, изтичай човече до някоя книжарница, купувай и чети за Том Сойер. Когато минеш главата с боядисването на оградата ми кажи ти в кого се припознаваш, модерната дума. И в кого би припознал Лупи. Дерзай!

Ако може едно въпросче от мен (което ми омръзна да повтарям).
Защо когато поискам в постовете си адекватно поведение от собствениците на ЦСКА все се намират "некви" да ми обвинява,че го правя заради Томов и Младенов?Кое те накара да смяташ,че плача за (както ти ги наричаш) "ония двамата",а не за ЦСКА?Може би твърдението ми,че ако ЦСКА фалира аз няма да припозная като мой отбор новосформиран клуб тип ЦСКА Милко и Морко или ЦСКА Стойчо Младенов?Или твърдението ми,че ако Боклуците направят усилие да спасят лиценза на отбора аз ще ги подкрепям в това им начинание (ако се обърнат за пари към феновете примерно)?На мен ми е ясно какви са страховете на противниците на ЦСКА от завръщането на Младенов в отбора,но това на този етап е невъзможно.Или може би омразата ти към Младенов е толкова голяма,че всеки който е писал в негова защита ти е влезнал в черния списък?Както и да е ,за мен е нормално противниците на ЦСКА да хулят силните фигури на ЦСКА.За това още веднъж ти казвам,че те разбирам защо плюеш по Младенов.

Голеадоре, благодаря ти за добрия тон. Така че ти казвам директно, пък ако щеш ми вярвай, ако щеш - не. Аз предпочитам Стойчо Младенов да бъде в ЦСКА, защото аз този отбор не го понасям. Не феновете му, болшинството, а самият отбор. Стойчо Младенов е кърлеж и пие та пие. Ако утре дойдат Перуката, Милко, Морко, Батков и Дарт Вейдър при мен и ме питат кой искам да бъде треньор на ЦСКА, то аз ще кажа Стойчо Младенов! Той не би Левски 6 пъти, а Левски се би 6 пъти. Надиграхте ни ТОТАЛНО и ни надвикахте пак ТОТАЛНО само в един мач - 3:0 през есента. Всичко друго беше жалък ЦСКА и много жалък Левски, който нито може да вкара, нито да извади положение. Това е.
А относно другото ти мнение. Едва ли си простоват човек, така че го разбери. Вие двамата (тримата или колко сте) ревете срещу новите и питате защо са взели акциите на Лупи, като опитите им са неуспешни. Правилно ли разбирам?
Отговорът е прост и лесен, поне за мен. Защото ако не ги беше дал, Петър Манджуков врътваше кранчето и ЦСКА може би, не знам законите, нямаше дори първенството да завърши. Това е моето мнение.

Я кажи за какво са отишли тези "14 000 000 лева"?Разбий ги по пера Плииз!Дерзай!
От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!
Аватар
GOLEADOR

Ами не са за покриване на задължения. Но ако не ми вярваш, питай тиктак, човекът ще ти каже какъв е бюджетът. Аз съм като него - присъствам, виждам, знам. Но за Левски. Той може да ти каже за ЦСКА.

Тези "14 000 000" за какво са отишли според теб?За заплати и за това от ЦСКА разтрогнаха за неизплатени заплати Менди,Бадема,Карачанаков,Младенов?Или са отишли за селекция и за това тя е правена от свободни агенти?А?
Толкова за тези 14 000 000 .Всеки може да си отговори на въпроса за какво са дадени тези пари и защо ги използваш срещу Младенов!Отделно пак ще се повторя,защо ВИНАГИ когато поискам адекватно поведение от собствениците на ЦСКА се намира някой който да ми каже,че го правя заради Томов и Младенов?Така ли не разбрахте (ти,тиктак,петко),че искам ЦСКА да не фалира и ще подкрепя всеки собственик който се бори за оцеляването на клуба в А група?Дано съм бил ясен и това да е последното писание в което исканията ми за адекватно управление на ЦСКА да се приемат като защита на Младенов и Томов.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 юни 2015 22:54

pens написа:
Red joker написа:

Къв си ти бе ...дори не си и пенИс,давай акъл на гугутката и на тръста...а нормалните фенове на ЦСКА биха ти избухали зъбетата,така по-лесно ше пиеш бира,за шкембето не гарантирам... :o

Жокерче, недей с лошо, няма смисъл ;) Не си глупаво момче, не подхождай така. С нормалните фенове на ЦСКА се засичам в квартала след дербитата и си обсъждаме мачовете до 2-3 вечерта. Други "сини" и "червени" по това време са припаднали от наркотици и омраза :)
П.п.: Пенс е съкращение на хокейния Penguins, ама ти е простено, че не знаеш :)

Не ми дреме на какво е съкращение„ пенс“,както и не ми пука какво мислиш за мене-дали съм нормален или не-„въпрос на гледна точка“-както и не ми пука дали „тЕ е жал за нормалните фенове на ЦСКА“ и не ми пука ,какво означава „нормални фенове“ за тебе...бъди рахат 8-)

Върни се в “Архив”