GOLEADOR написа:pens написа:djd, извинявай, че реагирах по-остро. Не съм те разбрал
успех срещу собствениците ви желая. тук има мислещи хора. останалите са гражданина, петко и жокера. Борете се, макар и вече май да е късно. Както написах, документите ви 100% са в УЕФА.
Нещо ми изтри само един пост, така че пак ще го напиша. Та да знаете, ако се повтарям:
Жал ме е за нормалните фенове на ЦСКА, с които бухаме бири и ядем шкембе след мачовете. Но някои си заслужават съдбата.
И това са грандоманите, които искат всичко на всяка цена. Не може да имаш 14 милиона бюджет при приходи 4 милиона за предната година. Просто не може. И въпреки това некви като тоя Logical_person и оня Goleador плачат за онея двамата.
Logical_person, изтичай човече до някоя книжарница, купувай и чети за Том Сойер. Когато минеш главата с боядисването на оградата ми кажи ти в кого се припознаваш, модерната дума. И в кого би припознал Лупи. Дерзай!
Ако може едно въпросче от мен (което ми омръзна да повтарям).
Защо когато поискам в постовете си адекватно поведение от собствениците на ЦСКА все се намират "некви" да ми обвинява,че го правя заради Томов и Младенов?Кое те накара да смяташ,че плача за (както ти ги наричаш) "ония двамата",а не за ЦСКА?Може би твърдението ми,че ако ЦСКА фалира аз няма да припозная като мой отбор новосформиран клуб тип ЦСКА Милко и Морко или ЦСКА Стойчо Младенов?Или твърдението ми,че ако Боклуците направят усилие да спасят лиценза на отбора аз ще ги подкрепям в това им начинание (ако се обърнат за пари към феновете примерно)?На мен ми е ясно какви са страховете на противниците на ЦСКА от завръщането на Младенов в отбора,но това на този етап е невъзможно.Или може би омразата ти към Младенов е толкова голяма,че всеки който е писал в негова защита ти е влезнал в черния списък?Както и да е ,за мен е нормално противниците на ЦСКА да хулят силните фигури на ЦСКА.За това още веднъж ти казвам,че те разбирам защо плюеш по Младенов.
Голеадоре, благодаря ти за добрия тон. Така че ти казвам директно, пък ако щеш ми вярвай, ако щеш - не. Аз предпочитам Стойчо Младенов да бъде в ЦСКА, защото аз този отбор не го понасям. Не феновете му, болшинството, а самият отбор. Стойчо Младенов е кърлеж и пие та пие. Ако утре дойдат Перуката, Милко, Морко, Батков и Дарт Вейдър при мен и ме питат кой искам да бъде треньор на ЦСКА, то аз ще кажа Стойчо Младенов! Той не би Левски 6 пъти, а Левски се би 6 пъти. Надиграхте ни ТОТАЛНО и ни надвикахте пак ТОТАЛНО само в един мач - 3:0 през есента. Всичко друго беше жалък ЦСКА и много жалък Левски, който нито може да вкара, нито да извади положение. Това е.
А относно другото ти мнение. Едва ли си простоват човек, така че го разбери. Вие двамата (тримата или колко сте) ревете срещу новите и питате защо са взели акциите на Лупи, като опитите им са неуспешни. Правилно ли разбирам?
Отговорът е прост и лесен, поне за мен. Защото ако не ги беше дал, Петър Манджуков врътваше кранчето и ЦСКА може би, не знам законите, нямаше дори първенството да завърши. Това е моето мнение.
Я кажи за какво са отишли тези "14 000 000 лева"?Разбий ги по пера Плииз!Дерзай!
От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!
Аватар
GOLEADOR
Ами не са за покриване на задължения. Но ако не ми вярваш, питай тиктак, човекът ще ти каже какъв е бюджетът. Аз съм като него - присъствам, виждам, знам. Но за Левски. Той може да ти каже за ЦСКА.
Пише се Левски, чете се Любов.