Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pens
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот pens » 05 юни 2015 22:08

W84me написа:
Teo написа:М§М се опитват да вкарат новото АД директно в А група.. но с тоя Изпълком и тия комисии в синьото БФС е невъзможно това... друг е факта, че всичко може да стане за секунди и без това синьото БФС закони не спазва откакто Перуци е на власт!
@ Божков докато не се изкаже ще си стоим в позиция ''шах''.. :idea:

Намери си психиатър и го посещавай редовно...

Там е твърде късно. Момчето май и той бленува лигата на шампионите със сръбските Неймар и Азар в състава си.
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 юни 2015 22:10

pens написа:djd, извинявай, че реагирах по-остро. Не съм те разбрал
успех срещу собствениците ви желая. тук има мислещи хора. останалите са гражданина, петко и жокера. Борете се, макар и вече май да е късно. Както написах, документите ви 100% са в УЕФА.
Нещо ми изтри само един пост, така че пак ще го напиша. Та да знаете, ако се повтарям:
Жал ме е за нормалните фенове на ЦСКА, с които бухаме бири и ядем шкембе след мачовете. Но някои си заслужават съдбата.
И това са грандоманите, които искат всичко на всяка цена. Не може да имаш 14 милиона бюджет при приходи 4 милиона за предната година. Просто не може. И въпреки това некви като тоя Logical_person и оня Goleador плачат за онея двамата.
Logical_person, изтичай човече до някоя книжарница, купувай и чети за Том Сойер. Когато минеш главата с боядисването на оградата ми кажи ти в кого се припознаваш, модерната дума. И в кого би припознал Лупи. Дерзай!

Ако може едно въпросче от мен (което ми омръзна да повтарям).
Защо когато поискам в постовете си адекватно поведение от собствениците на ЦСКА все се намират "некви" да ми обвинява,че го правя заради Томов и Младенов?Кое те накара да смяташ,че плача за (както ти ги наричаш) "ония двамата",а не за ЦСКА?Може би твърдението ми,че ако ЦСКА фалира аз няма да припозная като мой отбор новосформиран клуб тип ЦСКА Милко и Морко или ЦСКА Стойчо Младенов?Или твърдението ми,че ако Боклуците направят усилие да спасят лиценза на отбора аз ще ги подкрепям в това им начинание (ако се обърнат за пари към феновете примерно)?На мен ми е ясно какви са страховете на противниците на ЦСКА от завръщането на Младенов в отбора,но това на този етап е невъзможно.Или може би омразата ти към Младенов е толкова голяма,че всеки който е писал в негова защита ти е влезнал в черния списък?Както и да е ,за мен е нормално противниците на ЦСКА да хулят силните фигури на ЦСКА.За това още веднъж ти казвам,че те разбирам защо плюеш по Младенов.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 юни 2015 22:12

Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:Да ,ама задълженията на подуянци не са към Борат,а към Чорни или някой друг от руската мафия 8-) ,помощите са си помощи,но собствеността...трябва да се откупи и точно за това при тях така стоят нещата...40 млн.лева или евро ...никой не казва колко точно,отделно тези към НАП!Ако за нашите 20 -ина млн. никой не дава,какво ли остава за „подуяне“ ;)

Ти ако имаш една баничарница, която не върви, ще искаш да се освободиш от нея, за да не те натоварва още, или ще чакаш някой да ти даде всички пари, които си вложил в нея?

Питай собственика на баничарница „Герена“ 8-) ...ако знаеш кой е ... ;)

Ами гарантирам ти, че не чака някой да му брои 30 млн. лв., колкото дългове е капитализирал. ;)

Е ми тогава ..„.спонсорите“ са до другите избори и после ...пак в партер :shock:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 05 юни 2015 22:12

GOLEADOR написа:
memnto написа:
GOLEADOR написа:Тик-Так1892,какво стана?Още ли съм ТРОЛ?За съжаление нещата заради които сипеше обвинения и обиди срещу мен (и по други съфорумци) се оказаха верни.Ако си мъж ще се извиниш на всички армейци които обиждаше тези два месеца заради Боклуците.Не,че това ще подобри с нещо положението на ЦСКА,просто заради хигиената във форума която ти замърси с писанията си!

Ти даже си от най-големите тролове. После идваме аз и Кировеца. :lol: :lol: :oops:

Нас кучета ни яли,лошото е,че клуба се затрива.Това ми тежи много повече от писанията на някакъв човечец във форума.

Аз си чета стари страници и продължавам да си пиша. Извинявам се за което.
Вие двамата осъзнавате ли, че сте имали бюджет 14 милиона лева за миналата година и приходи 4 милиона лева.
Кажете ми само КОЙ ги похарчи?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 юни 2015 22:14

pens написа:
GOLEADOR написа:
memnto написа:
GOLEADOR написа:Тик-Так1892,какво стана?Още ли съм ТРОЛ?За съжаление нещата заради които сипеше обвинения и обиди срещу мен (и по други съфорумци) се оказаха верни.Ако си мъж ще се извиниш на всички армейци които обиждаше тези два месеца заради Боклуците.Не,че това ще подобри с нещо положението на ЦСКА,просто заради хигиената във форума която ти замърси с писанията си!

Ти даже си от най-големите тролове. После идваме аз и Кировеца. :lol: :lol: :oops:

Нас кучета ни яли,лошото е,че клуба се затрива.Това ми тежи много повече от писанията на някакъв човечец във форума.

Аз си чета стари страници и продължавам да си пиша. Извинявам се за което.
Вие двамата осъзнавате ли, че сте имали бюджет 14 милиона лева за миналата година и приходи 4 милиона лева.
Кажете ми само КОЙ ги похарчи?

Я кажи за какво са отишли тези "14 000 000 лева"?Разбий ги по пера Плииз!Дерзай!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 05 юни 2015 22:16

гражданин от село написа:Милен Велчев нали беше цесекар,що тъй прави? :mrgreen:

Е домуса нали е бил цесекар, ГГ нали е цесекар, Гигов мисля и той твърдеше че като малък е бил цесекар, още колко много има, май и Цецоу Василев и той така твърдеше. А отговора е много, ама много прост, поне що се касае до домуса, милен велчев и цецоу и това че никой от тях не искаше да помогне на любимия с клуб. Всички бяха любезно "помолени" и "предупредени", а някои като ГГ направо ги разкарваха из арестите... Не че не са си заслужили де, ама не са само те... Не знам какъв е тоя зор да ни унищожат, още от времето на костовото правителство ни мъчат, ама ние досега оживяхме... За да дойдат милко цесекаря и морко татин
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юни 2015 22:17

Ей, стегнете се малко, бре! Кво сте зациврили като на погребение и сте сдали багажа? Мязате ми на нашите след втория гол на Морето на финала-има още 4 минути, и още 3 продължение, а те налягаха по земята...
Битката се води докрай. Докато има и минимална възможност, а даже и след това. Заради принципа. А вие сте налягали по земята... споря и се бъзикам с вас толкова години, а сега сте се предали. За една крива дума ми скачахте по 10 човека, а сега циврите...
Младенов днес също обърна внимание на пасивността ви. Тя се набива на очи. Как мислите се чувствахме на Лазур?
Тежко е, но любовта не е само слава и празници. Има и мъка, и отчаяние. И сълзи. И будни нощи.
По-спокойно, всичко ще се оправи.
пп дълговете на Герена са 2 млн към НАП и за стадиона-там е по договор.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юни 2015 22:18

redman написа:
гражданин от село написа:Милен Велчев нали беше цесекар,що тъй прави? :mrgreen:

Е домуса нали е бил цесекар, ГГ нали е цесекар, Гигов мисля и той твърдеше че като малък е бил цесекар, още колко много има, май и Цецоу Василев и той така твърдеше. А отговора е много, ама много прост, поне що се касае до домуса, милен велчев и цецоу и това че никой от тях не искаше да помогне на любимия с клуб. Всички бяха любезно "помолени" и "предупредени", а някои като ГГ направо ги разкарваха из арестите... Не че не са си заслужили де, ама не са само те... Не знам какъв е тоя зор да ни унищожат, още от времето на костовото правителство ни мъчат, ама ние досега оживяхме... За да дойдат милко цесекаря и морко татин

Ти сериозен ли си? Разкарвали ГГ точно заради ЦСКА. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 05 юни 2015 22:23

sin4ec написа:Ей, стегнете се малко, бре! Кво сте зациврили като на погребение и сте сдали багажа? Мязате ми на нашите след втория гол на Морето на финала-има още 4 минути, и още 3 продължение, а те налягаха по земята...
Битката се води докрай. Докато има и минимална възможност, а даже и след това. Заради принципа. А вие сте налягали по земята... споря и се бъзикам с вас толкова години, а сега сте се предали. За една крива дума ми скачахте по 10 човека, а сега циврите...
Младенов днес също обърна внимание на пасивността ви. Тя се набива на очи. Как мислите се чувствахме на Лазур?
Тежко е, но любовта не е само слава и празници. Има и мъка, и отчаяние. И сълзи. И будни нощи.
По-спокойно, всичко ще се оправи.
пп дълговете на Герена са 2 млн към НАП и за стадиона-там е по договор.

Не че сега ми е до вас, ама освен тия 2 млн. /по принцип са 4, ама не ми се спори/, дължите много повече на футболисти и треньори. Ако не знаеш, не сте платили на никой от последните ви 4-5 треньорски ръководства -Йока, Пепе и т.н., Бру, Диамутен и т.н. Имате подписани споразумения с тях, но не ги спазвате. И така до следващия път на лицензиране. Само към Диамутен дължите към 300 000 евра. Но наистина не ми се влиза в детайл да ти разкажа на Борат за врътката и как трансформира или не съвсем дълг чрез вдигане на капитала, който обаче стои недовнесен и т.н. Просто си имате покровител и той, хем не иска да помага докато Тара е там, хем не иска да ви остави да дойдете на нашето дередже...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 05 юни 2015 22:23

Red joker написа:
pens написа:djd, извинявай, че реагирах по-остро. Не съм те разбрал
успех срещу собствениците ви желая. тук има мислещи хора. останалите са гражданина, петко и жокера. Борете се, макар и вече май да е късно. Както написах, документите ви 100% са в УЕФА.
Нещо ми изтри само един пост, така че пак ще го напиша. Та да знаете, ако се повтарям:
Жал ме е за нормалните фенове на ЦСКА, с които бухаме бири и ядем шкембе след мачовете. Но някои си заслужават съдбата.
И това са грандоманите, които искат всичко на всяка цена. Не може да имаш 14 милиона бюджет при приходи 4 милиона за предната година. Просто не може. И въпреки това некви като тоя Logical_person и оня Goleador плачат за онея двамата.
Logical_person, изтичай човече до някоя книжарница, купувай и чети за Том Сойер. Когато минеш главата с боядисването на оградата ми кажи ти в кого се припознаваш, модерната дума. И в кого би припознал Лупи. Дерзай!

Къв си ти бе ...дори не си и пенИс,давай акъл на гугутката и на тръста...а нормалните фенове на ЦСКА биха ти избухали зъбетата,така по-лесно ше пиеш бира,за шкембето не гарантирам... :o

Жокерче, недей с лошо, няма смисъл ;) Не си глупаво момче, не подхождай така. С нормалните фенове на ЦСКА се засичам в квартала след дербитата и си обсъждаме мачовете до 2-3 вечерта. Други "сини" и "червени" по това време са припаднали от наркотици и омраза :)
П.п.: Пенс е съкращение на хокейния Penguins, ама ти е простено, че не знаеш :)

Върни се в “Архив”