Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Ще накажат ли ЛЕВСКИ

Мнениеот tprodanov » 25 май 2009 12:51

Честно казано, ако на 15-20 не са ти минавали през главата такива убеждения, значи си много зле. Виж, ако на 30 ги имаш, тогава е фатално. Но лошо няма. Нито са страшни, нито са много нито нищо. Пък възмущаващите се монахини да ги попитам - колко от тях наистина са толерантни към различните по цвят или каквото и да е? Ама наистина?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: 95 факта за 95 години Левски!

Мнениеот Old_death » 25 май 2009 12:55

Браво, добра работа са свършили в ММ този път.
Между другото, номер 43 е доста интересен факт, не го знаех досега.

Ще се постарая да ти разваля кефа ;) Тук също има изопачаване на историята.Единствените четирима българи,класирали се в десетката на Франс футбол за най-добър футболист на Европа са Иван Колев,Гунди,Петър Жеков и Стоичков!Ето ти и на тебе едно материалче за Гунди и Жеков,свързано с класацията:

Все пак Жеков дочака признание - то дойде с екипа на ЦСКА, след като през 1969 г. с 36 гола в първенството той спечели "Златната обувка" на "Франс футбол". След това Жеков стана българският футболист с най-много точки в анкетата на "Франс футбол" за "Златната топка". Дотогава Аспарухов (вторият след Иван Колев българин в десетката на най-престижната анкета) имаше 9 точки през 1965 г., когато бившият член на УС на Левски Жорж Милчев го постави на първо място в листата си, от което Гунди спечели 5 точки. Другите четири бяха от второто място, определено за Аспарухов от един португалец. С тези точки Гунди раздели 8-10-о място с Воронин (СССР) и Мацола (Италия). През 1969 г. Жеков спечели 14 точки. Тогава българският голмайстор беше втори в листите на В. Салинер (Испания) и Ж. Милчев (България) и трети в тези на В. Либерт (Швеция) и Л. Филатов (СССР).

Абе момчета,престанете да се гаврите с историята или преди да се позовавате на нея я научете!!! :lol: :lol: :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 25 май 2009 13:03

tprodanov написа:Честно казано, ако на 15-20 не са ти минавали през главата такива убеждения, значи си много зле. Виж, ако на 30 ги имаш, тогава е фатално. Но лошо няма. Нито са страшни, нито са много нито нищо. Пък възмущаващите се монахини да ги попитам - колко от тях наистина са толерантни към различните по цвят или каквото и да е? Ама наистина?

Не мисля,че е фатално.Не може да харесваме всички.Нали?
Аз съм на 30 и наистина не са ми приятни.Просто не ги забелязвам.Не ги искам нито за съседи,нито за колеги,нито за играчи в любимия ми клуб.Но тъй,като има такива играчи,просто не изразявам никакви емоции към тях.На когото са му симпатични,да си им ръкопляска,да си ги прегръща негова си работа.

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 25 май 2009 13:06

[size=50][size=50][[size=85][size=85]quote="Old_death"]Бижутерче,винаги съм апелирал да се работи внимателно с историята и да не се изопачава.На прима виста ще те разоблича в една лъжа!

39. Най-голямата загуба на Левски в "А" група на 7 юли 1962 година - 1:6 срещу Ботев Пловдив.

[b]Едни от най-забележителните победи на АС`23 са :

Оказва се че сте имали доста по разгромни загуби от нашият предшественик,клубът на АС 23,като върхът е 14-4 през 1939 година ;) Постарай се следващият път преди да пейстеш някаква такава глупост,да провериш истинността на фактите :) Не искам да се заяждам,но мога да ти пратя и някои позорни факти от историята ви.Недей да я четеш като дявола библията!Не гледай само това,което ти изнася!!!Не ми се чете в подробности тая глупост,защото ще те изловя още в един куп неистини![/

абе тикво, става въпрос за А група, а не за Националната дивизия преди 1940-та, написано си е ясно

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 25 май 2009 13:07

Абе за история на футбола в България, никой не може да говори. Толкова факти липсват. И независимо дали сини,червени, бели. ВСички те изопачават историята кой по-малко кой повече. Едно е факт Левски и ЦСКА са докарали много хубави моменти за БГ футбола, но от около 20 години носят само негативи, освен единични проблясъци.(Левски 1/4 Уефа, за ШЛ не говорим, ЦСКА, Леверкузен и Ливърпул, но тва е)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 май 2009 13:10

Абе за история на футбола в България, никой не може да говори. Толкова факти липсват. И независимо дали сини,червени, бели. ВСички те изопачават историята кой по-малко кой повече. Едно е факт Левски и ЦСКА са докарали много хубави моменти за БГ футбола, но от около 20 години носят само негативи, освен единични проблясъци.(Левски 1/4 Уефа, за ШЛ не говорим, ЦСКА, Леверкузен и Ливърпул, но тва е)

Почти на 100% съм съгласен с тебе и затова апелирах да не се злоупотребява с историята.Винаги съм се старал да подпирам твърденията си с факти,но не срещам съпричастност.Лесно е да се копира някаква глупост,но според мен преди това трябва да се провери достоверността на материала ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)

Мнениеот n0.merCy » 25 май 2009 13:20

Има много ,които се представиха добре но ГОНЗО е наи-добрият играч за този сезон в родното първенство .

ПС : Не ми пука какво ще казвате цскари ТОВА ПРОСТО Е НЕУСПОРИМ ФАКТ . Ако щете се насерете ,но няма да оспорите това твърдение . :)
Изображение ИзображениеИзображение

R4nd
Контакти:

Мнениеот R4nd » 25 май 2009 13:27

Не става въпрос дали са ти приятни или ги обичаш или каквото и да е било, а че по този начин вредиш на клуба си и не се замисляш. Отишъл си да подкрепяш или вредиш?

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 25 май 2009 13:42

R4nd написа:Не става въпрос дали са ти приятни или ги обичаш или каквото и да е било, а че по този начин вредиш на клуба си и не се замисляш. Отишъл си да подкрепяш или вредиш?

Как,след като не им обръщам,НИКАКВО внимание вредя на клуба?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 май 2009 13:45

Колко точно вредят, хайде стига. Все слушаме как еди-кой си клуб бил на последно предупреждение от уефа, папата и кой ли не. Глупости, просто се взимаме прекалено насериозно. Такива неща стават навсякъде. Аз лично съм против, но не мип речат - пубери, ще порастнат. Хубавото е, че имат някакво мислене, дори и тъпо да е.

Върни се в “Архив”