Браво, добра работа са свършили в ММ този път.
Между другото, номер 43 е доста интересен факт, не го знаех досега.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще накажат ли ЛЕВСКИ
L_Messi написа:За расистки обиди се наказва с отнемане на точки, но не съм сигурен точно колко - 6 или 9. Това едва ли ще стане, но е хубаво онези лумпени, които скандират расистки обиди и лозунги да го имат предвид.
За съжаление, не са един или двама.
Бях на мача и беше доста грозно. В агитката има елементи, които имат някакви неонацистски убеждения, ако изобщо знаят какво е това... Тези хора са малко, но увличат много други с тях. Категорично трябва да има наказания. БФС и най-вече клубовете трябва да покажат отношение по този проблем, защото вече, поне на хартия, сме държава от Обединена Европа и все пак живеем в 21ви век!
Задължително трябва да има сериозни наказания за тази проява на сините фенове, но и червените трябва да отнесат яки санкции за тъпотиите срещу Черно Море и Локото.
САМО ЛЕВСКИ!!!
Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)
Дарко и Зе Соареш. Жалко че Жоазиньо и Живко се контузиха и пропуснаха няколко мача. Специално Жоазиньо можеше да претендира за най-добър играч за сезона, но контузията му попречи.
А Гонзо е извън всякакви класации, той си е Гонзо и всички си го знаем
А Гонзо е извън всякакви класации, той си е Гонзо и всички си го знаем

Draganov написа:L_Messi написа:За расистки обиди се наказва с отнемане на точки, но не съм сигурен точно колко - 6 или 9. Това едва ли ще стане, но е хубаво онези лумпени, които скандират расистки обиди и лозунги да го имат предвид.
За съжаление, не са един или двама.
Бях на мача и беше доста грозно. В агитката има елементи, които имат някакви неонацистски убеждения, ако изобщо знаят какво е това... Тези хора са малко, но увличат много други с тях. Категорично трябва да има наказания. БФС и най-вече клубовете трябва да покажат отношение по този проблем, защото вече, поне на хартия, сме държава от Обединена Европа и все пак живеем в 21ви век!
Задължително трябва да има сериозни наказания за тази проява на сините фенове, но и червените трябва да отнесат яки санкции за тъпотиите срещу Черно Море и Локото.
САМО ЛЕВСКИ!!!
Мда, даже и някакви момиченца разпалено пееха онази песничка "Ние всички сме нацисти, смърт за всички малцинства". Това е сериозен проблем и ако тук в БГ минаваме метър, то в Европа за маймунски звуци и др. подобни ще ни отрежат главата някой път.
- Red_champions
Re: 95 факта за 95 години Левски!
Yobs1912 написа:Най ми хареса факт 39

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
-
- Контакти:
Интересно защо са пропуснати доста позорни факти като:Антверп, Беверен, Олимпия, Бате, Тампере и още доста други срамни петна хвърлени по името на този велик Българин, просто защото някой решил уж да го почете.
[/quote]
Мда, даже и някакви момиченца разпалено пееха онази песничка "Ние всички сме нацисти, смърт за всички малцинства". Това е сериозен проблем и ако тук в БГ минаваме метър, то в Европа за маймунски звуци и др. подобни ще ни отрежат главата някой път.[/quote]
Стига сте се правили на монахини бе.Хората си имат виждания и си ги изразяват.
Всички знаят поговорката "Всяка жаба да си знае гьола".Този гьол не е за някои по-тъмни жаби.
Никога не скандирам ЗА или ПРОТИВ тях.Просто не съществуват за мен.Безразлични са ми.
Някои обаче,си дават воля на емоциите.
Мда, даже и някакви момиченца разпалено пееха онази песничка "Ние всички сме нацисти, смърт за всички малцинства". Това е сериозен проблем и ако тук в БГ минаваме метър, то в Европа за маймунски звуци и др. подобни ще ни отрежат главата някой път.[/quote]
Стига сте се правили на монахини бе.Хората си имат виждания и си ги изразяват.
Всички знаят поговорката "Всяка жаба да си знае гьола".Този гьол не е за някои по-тъмни жаби.
Никога не скандирам ЗА или ПРОТИВ тях.Просто не съществуват за мен.Безразлични са ми.
Някои обаче,си дават воля на емоциите.
93 е направо разбиващ!

Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Бижутерче,винаги съм апелирал да се работи внимателно с историята и да не се изопачава.На прима виста ще те разоблича в една лъжа!
Едни от най-забележителните победи на АС`23 са :
* 13:3 над Бенковки (София) през 1940 г.
* 11:2 над Льо Ман (Франция) през 1936 г.
* 11:4 над Левски през 1939 г.
* 9:3 над Владислав (Варна) през 1931 г.
* 9:3 над Левски през 1939 г.
* 8:0 над Левски през 1935 г.
* 7:1 над ФК-13 през 1944 г.
* 6:1 над Левски през 1944 г.
* 6:2 над Левски през 1939 г.
* 6:2 над Левски през 1936 г.
* 5:2 над Войводина (Нови Сад)
* 5:3 над Славия през 1931 г.
* 5:3 над Олимпик (Марсилия) през 1936 г.
* 5:3 над Българския национален отбор през 1939 г.
* 4:0 над Славия през 1936 г.
* 4:2 над Арис (Солун) през 1928 г.
* 2:0 над CFR (Румъния) през 1932 г.
* 2:1 над Бейюглу Пераспорт (Турция) през 1939 г.
Оказва се че сте имали доста по разгромни загуби от нашият предшественик,клубът на АС 23,като върхът е 14-4 през 1939 година
Постарай се следващият път преди да пейстеш някаква такава глупост,да провериш истинността на фактите
Не искам да се заяждам,но мога да ти пратя и някои позорни факти от историята ви.Недей да я четеш като дявола библията!Не гледай само това,което ти изнася!!!Не ми се чете в подробности тая глупост,защото ще те изловя още в един куп неистини!
39. Най-голямата загуба на Левски в "А" група на 7 юли 1962 година - 1:6 срещу Ботев Пловдив.
Едни от най-забележителните победи на АС`23 са :
* 13:3 над Бенковки (София) през 1940 г.
* 11:2 над Льо Ман (Франция) през 1936 г.
* 11:4 над Левски през 1939 г.
* 9:3 над Владислав (Варна) през 1931 г.
* 9:3 над Левски през 1939 г.
* 8:0 над Левски през 1935 г.
* 7:1 над ФК-13 през 1944 г.
* 6:1 над Левски през 1944 г.
* 6:2 над Левски през 1939 г.
* 6:2 над Левски през 1936 г.
* 5:2 над Войводина (Нови Сад)
* 5:3 над Славия през 1931 г.
* 5:3 над Олимпик (Марсилия) през 1936 г.
* 5:3 над Българския национален отбор през 1939 г.
* 4:0 над Славия през 1936 г.
* 4:2 над Арис (Солун) през 1928 г.
* 2:0 над CFR (Румъния) през 1932 г.
* 2:1 над Бейюглу Пераспорт (Турция) през 1939 г.
Оказва се че сте имали доста по разгромни загуби от нашият предшественик,клубът на АС 23,като върхът е 14-4 през 1939 година

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
hlucho написа:93 е направо разбиващ!![]()
Ха-ха-ха, реже зелки!
Herbsupported Ape