GOLEADOR написа:Тик-Так1892,какво стана?Още ли съм ТРОЛ?За съжаление нещата заради които сипеше обвинения и обиди срещу мен (и по други съфорумци) се оказаха верни.Ако си мъж ще се извиниш на всички армейци които обиждаше тези два месеца заради Боклуците.Не,че това ще подобри с нещо положението на ЦСКА,просто заради хигиената във форума която ти замърси с писанията си!
Извинявам се на всеки,който съм обидил през последните месеци,но вие индиректно покрай изказването на мнението си пропагандирахте и четкахте образите на Александър Томов и Стойчо Младенов,които са едни от хората донесли най-много вреди на този наш славен и любим клуб.След като излизат хора,които имат добър имидж,визирам Милко,излиза един Ивайло Манджуков,който представя програма за оздравяване,допуснах грешката да повярвам,че в България има хора,които наистина са готови на всичко за ЦСКА и имат добри намерения,грешка,която допуснаха над 40 фенклуба,както и много други редови привърженици.Но не искам да чувам вариант при който стари муцуни като Стойчо,Томов,Орманджиев,Майкъли,Костадиновци и всякаква друга измет източвала и тровила ЦСКА през всичките тези години,вие искате да ги възцарите на бял кон,ето срещу това бях против и продължавам да бъда,и винаги ще бъда,защото искам ЦСКА да стане нормален клуб.Никога не съм имал проблем да водя нормален разговор,но ти пръв тръгна с лошо към мен с разни епититети и определения,а прекратяваш всякакъв диалог,когато започнеш да величаеш споменатите Стойчо и Томов и то в последно време други хора го правят по-активно.Продължавам да съм на мнение,че ЦСКА трябва да преживее своя катарзис,за да има и ренесанс.На мнение съм,че влизане на Божков или хора с пари,това вече беше изпитано и не донесе нищо добро.Сега историята може да се повтори и около до него отново да се напълни с кръвопийци,макар че е доста по-разумен човек от онези пернишки инквизитори.Просто вече не вярвам в добрите намерения на никого,още по-малко на хора като Божков.Както едно момче от тук ми каза,всичко е бизнес,а в последните години бизнес интересите на нашите собственици винаги са против самия клуб.