Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Тик-Так1892 » 05 юни 2015 18:37

GOLEADOR написа:Тик-Так1892,какво стана?Още ли съм ТРОЛ?За съжаление нещата заради които сипеше обвинения и обиди срещу мен (и по други съфорумци) се оказаха верни.Ако си мъж ще се извиниш на всички армейци които обиждаше тези два месеца заради Боклуците.Не,че това ще подобри с нещо положението на ЦСКА,просто заради хигиената във форума която ти замърси с писанията си!

Извинявам се на всеки,който съм обидил през последните месеци,но вие индиректно покрай изказването на мнението си пропагандирахте и четкахте образите на Александър Томов и Стойчо Младенов,които са едни от хората донесли най-много вреди на този наш славен и любим клуб.След като излизат хора,които имат добър имидж,визирам Милко,излиза един Ивайло Манджуков,който представя програма за оздравяване,допуснах грешката да повярвам,че в България има хора,които наистина са готови на всичко за ЦСКА и имат добри намерения,грешка,която допуснаха над 40 фенклуба,както и много други редови привърженици.Но не искам да чувам вариант при който стари муцуни като Стойчо,Томов,Орманджиев,Майкъли,Костадиновци и всякаква друга измет източвала и тровила ЦСКА през всичките тези години,вие искате да ги възцарите на бял кон,ето срещу това бях против и продължавам да бъда,и винаги ще бъда,защото искам ЦСКА да стане нормален клуб.Никога не съм имал проблем да водя нормален разговор,но ти пръв тръгна с лошо към мен с разни епититети и определения,а прекратяваш всякакъв диалог,когато започнеш да величаеш споменатите Стойчо и Томов и то в последно време други хора го правят по-активно.Продължавам да съм на мнение,че ЦСКА трябва да преживее своя катарзис,за да има и ренесанс.На мнение съм,че влизане на Божков или хора с пари,това вече беше изпитано и не донесе нищо добро.Сега историята може да се повтори и около до него отново да се напълни с кръвопийци,макар че е доста по-разумен човек от онези пернишки инквизитори.Просто вече не вярвам в добрите намерения на никого,още по-малко на хора като Божков.Както едно момче от тук ми каза,всичко е бизнес,а в последните години бизнес интересите на нашите собственици винаги са против самия клуб.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юни 2015 19:51

гражданин от село написа:Аз все си мислех,че се работи по някакъв вариант за оставане и оздравяване на настоящето дружество или поне така ми се е искало.

Помнете Сталинград и 62-а армия!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 05 юни 2015 19:53

GOLEADOR написа:Нас кучета ни яли,лошото е,че клуба се затрива.Това ми тежи много повече от писанията на някакъв човечец във форума.

Ето това е най-лошото! :|

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 05 юни 2015 19:55

И защо чак понеделник? Какво си мислят че ще се промени през уикенда? Още днес трябваше да се действа, като се видя че няма да има ОС. Така и така се събират фенове за турнира, няма кво да го чакат тоя минджур. Милко предполагам така и не разбра какво се е случило, той завалишкия е толкова глупав, че не проумя как го използваха. Ходи та се излага по тв предавания и радиа.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2015 19:57

sin4ec написа:
гражданин от село написа:Аз все си мислех,че се работи по някакъв вариант за оставане и оздравяване на настоящето дружество или поне така ми се е искало.

Помнете Сталинград и 62-а армия!

....но да не забравят и 6-а армия, от другата страна, защото при тях е повече така сега-тежко положение, големи обещания и накрая.....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2015 20:03

redman написа:И защо чак понеделник? Какво си мислят че ще се промени през уикенда? Още днес трябваше да се действа, като се видя че няма да има ОС. Така и така се събират фенове за турнира, няма кво да го чакат тоя минджур. Милко предполагам така и не разбра какво се е случило, той завалишкия е толкова глупав, че не проумя как го използваха. Ходи та се излага по тв предавания и радиа.

Какво ще постигнете с това, замисленото? Преди 2 години тръгнахте на протест срещу ТИТАН, а накрая изпочупихте БФС. Сега Армията ли ще потрошите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 юни 2015 20:05

Що, сега какво мислиш? Силна храна и спокойствие се иска. Всеки плюе по всеки, като някаква война с храчки е станало тук, а накрая може да се целуват ръце на Милко, Морко, Пампорко, Стойчо, Гришко и Божков и сие. Ей, това е ЦСКА, не някъв таша.к! Без нас няма да има Бг футбол ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 05 юни 2015 20:09

Кашчей написа:
redman написа:И защо чак понеделник? Какво си мислят че ще се промени през уикенда? Още днес трябваше да се действа, като се видя че няма да има ОС. Така и така се събират фенове за турнира, няма кво да го чакат тоя минджур. Милко предполагам така и не разбра какво се е случило, той завалишкия е толкова глупав, че не проумя как го използваха. Ходи та се излага по тв предавания и радиа.

Какво ще постигнете с това, замисленото? Преди 2 години тръгнахте на протест срещу ТИТАН, а накрая изпочупихте БФС. Сега Армията ли ще потрошите?

Че какво ни е виновно БФС-то? Аз нито за секунда не съм си мислел, че те ще ни дадат лиценз на ново дружество. Освен че е против законите, това е против тяхната стратегия да ни държат в будна кома. В случая е добре да се тегли един бой на милко и морко, пък е добре и помежду си да се понабият разни офанзиви и животни, щото те връчиха акциите от ръцете на индже в ръцете на остап бендеровци...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юни 2015 20:26

Далеч съм от мисълта да ви успокоявам, но според мен нещата не са чак толкова трагични. Вчера споделих в една тема някои виждания, и смятам, че ще се стигне до решение за ЦСКА. Дълговете, естествено, ще трябва да се платят. Никакво ново дружество, решение има, но трябва да е светкавично.
Колкото и странно да звучи, именно нашето посещение в Бургас на финала в състав 14 000 е едно от нещата, които ще наклонят везните във ваша полза.
Давайте го по-спокойно. Приемете, че дори и да се сбъдне най-лошия вариант, окръжна група и фалит, то с нови собственици, осигурен бюджет и инвестици в базата, след три години ще сте пак тука.
Между впрочем може да сте сигурни, че при евентуалното гласуване за вашето оставане в А група( при изпълнени ангажименти), Левски ще гласува ЗА.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 05 юни 2015 20:36

Ако има някой заинтересован да им звънне на двата миндила: Милко телефон 088 863 3188.
Морко телефон 088 291 3340

Върни се в “Архив”