Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: "Купата да се връчи на Герена"
Нали Тотнъм щеше да идва да играем с тях.Аз предлагам да се уреди контролата с Тотнъм след края на сезона и след мача да се връчи титлата,ще стане страхотно шоу. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- slavia_forever
- Контакти:
Re: “Левски” - 95 години отбор на народа
itelim написа:Оказва се, че някой слависти са повече антилевскари от червените фенове.
Така говореха от раздел Локо Пд, сравнявайки ме с феновете на Ботев. Толкова ли е лошо, човек да има мнение, което не кореспондира с нечии пристрастия. А и ако си чел, аз и за червените съм писал не малко неща, но те не се биха в гърдите, че са отбор на народа.
itelim написа:Визирам един господин, който като чуе Левски и веднага развива тезата за "синьо-червената мъгла", независимо, че май само той е убеден в правотата на написаното!
Само аз ли, та аз цитирам статии, дати и факти, неизмислени от мен, несъгласявайки се с лумпенизирането на народа, ккойто вярва на абсурдни митове.
itelim написа: Слависте, "Честита годишнина" е лесно за написване, дори и когато не е от сърце! Ако и това ти е трудно - просто си трай, поне днес.
Че аз чиститих празника, който не е само на Левски, а и ако си чел добре, аз никога не съм говорил против Левски, преди 9-ти септември, след което от 48-ма година насам, същият от син, се превърна в червена подлога, сянка на кабинетния отбор на комунизма.
itelim написа:
PS
За да бъда коректен, оказа се, че му се е откъснало от сърцето едно "Честит празник" с половин уста в друта тема. Боже колко ли страда за тези сквернословни слова...
Не страдам. Поздравявам наистина всички истински левскари, които не се самозалъгват (както и аз никога не съм се самозалъгвал, по отношение на Славия), за миналото на своя отбор и да го лансират едва ли не като отбор, преборил се с комунизма (първото нещо на земята, преборило се и превъзмогнало го). При положение, че ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ТОВА, което е постигнал, е било по време на комунизма и чрез комунистическите си лостове и лобита, партнирайки на ЦСКА, като техен враг.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)
1. Тасевски
2. Гонзо
3. Жо
4. Гаджев
5. Зе
2. Гонзо
3. Жо
4. Гаджев
5. Зе
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Re: Новитe попълнения и напускащите в Левски!
Напускащи:
М.Иванов, Бистрон, Тиберканин,Вагнер, Балтанов и Бензукан той не е лош, но така не го и видяхме за две години
Нови:
Топузаков, Телкийски,Акалски и класни опорен халф и нападател
Крайно време е Боримиров да каже нещо за селекцията, защото няма време тази година евротурнирите започват много рано, новите трябва да са тук за началото на подготовката
М.Иванов, Бистрон, Тиберканин,Вагнер, Балтанов и Бензукан той не е лош, но така не го и видяхме за две години
Нови:
Топузаков, Телкийски,Акалски и класни опорен халф и нападател
Крайно време е Боримиров да каже нещо за селекцията, защото няма време тази година евротурнирите започват много рано, новите трябва да са тук за началото на подготовката
- Бижутера
- Контакти:
Re: Новитe попълнения и напускащите в Левски!
Бензукан отново е контузен,аз мисля,че трябва да си ходи просто няма смисъл да играе 3 мача и после 3 месеца да почива...
А Деко оня ден се включи много слабо,просто на всички е ясно,че в такава схема той е безполезен!
А Деко оня ден се включи много слабо,просто на всички е ясно,че в такава схема той е безполезен!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)
Зе Соарес,Божо Митрев,Бистрон,Жоро Христов,Дарко....доста футболисти се разиграха,а ако на линия бяха Гонзо,Йовов и Хичо....титлата отдавна да е синя 

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Ще накажат ли ЛЕВСКИ
Ще на кажат ли ЛЕВСКИ за расистки прояви на агитката на мача със Славия 

Последна промяна от mikata на 25 май 2009 10:10, променено общо 1 път.
Re: Ще на кажат ли ЛЕВСКИ
НАКАЖАТ Е ЕДНА ДУМА !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Re: Ще накажат ли ЛЕВСКИ
Колкото ви наказаха за нацистки лозунги в мача ви с Миньор!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Re: Ще накажат ли ЛЕВСКИ
ЦСКА ги наказаха да играят на 300 метра от стадиона си за опит за убийство. Нас за това трябва да ни накажат с 200 лева глоба. 
САМО ЛЕВСКИ!!!

САМО ЛЕВСКИ!!!