Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
IvanAtanasov написа:Не знам дали има някой от Ямбол, но да кажа че и тук ще има днеска протест 19:00 пред Общината!макар че имам повече мерак да метна камък по някой циганин, ще отида да видя за какво става въпрос
Muscarin написа:IvanAtanasov написа:Не знам дали има някой от Ямбол, но да кажа че и тук ще има днеска протест 19:00 пред Общината!макар че имам повече мерак да метна камък по някой циганин, ще отида да видя за какво става въпрос
Е па то в Ямбол мегдан голям
“Причакали са ги 20-30 души българи до градинката, нападнали са ги с колове и тояги, пуснали са куче срещу тях. Нашите хора се уплашили, тръгнали да бягат с колата и ударили момчето. Не отговаря на истината, че умишлено е блъснат Ангел”, добави Цар Киро.
bobonikolov написа:“Причакали са ги 20-30 души българи до градинката, нападнали са ги с колове и тояги, пуснали са куче срещу тях. Нашите хора се уплашили, тръгнали да бягат с колата и ударили момчето. Не отговаря на истината, че умишлено е блъснат Ангел”, добави Цар Киро.
trud.bg
Забележете какво отговаря Киро на въпрос на репортерката откъде има пари за палати.Отговаря с въпрос:А вие от къде имате пари за палати?.Журналистката му отговаря :Ами аз нямам палати.Отговора на Киро е "Абе що не си е*те май........" и затваря....Наглост наглост....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта