Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот IvanAtanasov » 26 сеп 2011 01:31

Не знам дали има някой от Ямбол, но да кажа че и тук ще има днеска протест 19:00 пред Общината! ;) макар че имам повече мерак да метна камък по някой циганин, ще отида да видя за какво става въпрос :)

ShooterMan
Контакти:

Re: Обвинителен акт срещу българската цигания

Мнениеот ShooterMan » 26 сеп 2011 01:50

И сега на изборите....пуснете за кандидата на ГЕРБ,БСП,СДС,НДСВ,ДПС,Атака или който ви кефне...те са ЕДНО!Те вземаха милионите за интеграция на циганите и какво направиха?В джобчето.
-защо се закриха Строителни войски?Там мангалите се учеха да мажат керпич и бачкаха по строежите!Къде са мангалите сега?По улиците и по бостаните-крадат и грабят пари,стоки и реколта.
-защо вместо социлани помощи не им купихте учебници и не ги пратихте НАСИЛА ако трябва на училище?Защото беше ПО-ЛЕСНО,нали?И да купиш гласове от НЕГРАМОТНИ беше ПО-УДОБНО,нали?Защото простия мангал ако се изучи...току-виж разбрал,че се ПОДИГРАВАТЕ с него и ви тегли и той една пу*ка майна,каквато ви теглим ние?
-защо ги научихте на слободия?

НЕ гласувайте на изборите!НЕ.НЕ на комунистическите копелета от БСП,СДС,НДСВ,ГЕРБ,Атака,ДПС,РЗС.Вън от властта всички тези боклуци,тези които учеха на запад,докато другите вкарваха за затвора за мръсни вицове.Не на тези копелета!Чудя се,да не гласувам ли,да гласувам ли за Светльо Хиподила,той поне не е комунистическа издънка и син на някой партиец...пфуууу,сган.Как се не подпали тоз Парламент бе,как не гръмна бомба там,как Правителството на Полша умря в един самолет,а тоя на Гоце-железен,безсмъртен!Що Бог пази тези боклуци така,що талибаните не нападнат тука и не забият самолетите си в Парламента и президентството?ЗАЩО :?:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 сеп 2011 01:59

IvanAtanasov написа:Не знам дали има някой от Ямбол, но да кажа че и тук ще има днеска протест 19:00 пред Общината! ;) макар че имам повече мерак да метна камък по някой циганин, ще отида да видя за какво става въпрос :)

Е па то в Ямбол мегдан голям :)

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 сеп 2011 02:04

След жалката "оправдателна" емисия на Босфор ТВ в 19:00, орязания репортаж и жалкото хленчене на смотаното недоразумение Бенатова, ето пълния репортаж.Сами си направете сметката за каква цензура става въпрос! Нямам думи!

Новините: http://www.btv.bg/videos/emisii/video/1 ... 011_g.html

Целия репортаж: http://www.youtube.com/watch?v=rUQQZL30-SQ

Хора! Тази псевдо медия се мисли за всемогъща.Няма такава манипулация!
Последна промяна от Muscarin на 26 сеп 2011 02:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 26 сеп 2011 02:07

Muscarin написа:
IvanAtanasov написа:Не знам дали има някой от Ямбол, но да кажа че и тук ще има днеска протест 19:00 пред Общината! ;) макар че имам повече мерак да метна камък по някой циганин, ще отида да видя за какво става въпрос :)

Е па то в Ямбол мегдан голям :)

Е няма значение ;) важното е да си в боя :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 сеп 2011 02:07

Пием, пеем буйни песни
и зъбим се на тирана;
механите са нам тесни -
крещим: "Хайде на Балкана!"

Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем
пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

----------------------------------------------------------

Голямата битка е на изборите.Там трябва да се покажем,защото големия враг е в Парламента!Мангалите,цар Киро-те са продукта на комунистическите копелета вътре в Парламента които се въртят на кормилото на властта.Поне се ВДИГНАХМЕ един път,но не посочим ЯСНО големия враг и нека не бъдем слепи...ОТНОВО и ОТНОВО и нека отстраним ЧУМАТА на партиите!Борис 3 хубаво е направил,тази държава има нужда от ЗЗД,такъв закон който да гони и вкарва в затворите бандити и мутри БЕЗЦЕРЕМОННО и закон,който да ЗАБРАНИ политическите партии,защото те са комунистически,те са си разпределили мутрите и мутрите ги спонсорират.Те нямаше НИКОГА да запалят и изгорят НЕЗАКОННИТЕ къщи на мангала Киро,нали?НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА КАНДИДАТ ПОДКРЕПЕН ОТ КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ!Ако пак гласувате за ТЯХ - нищо не сте разбрали,язък,че си размърдахме задниците малко тогава...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 26 сеп 2011 02:14

Братя и сестри, силни сме, когато сме заедно! Ние няма да спрем да мечтаем и да се борим! Само ако повярваме, ще успеем. Нека изключим умовете си и послушаме сърцата си! От всеки от нас се иска утре просто да отиде на протеста - присъствието е от изключителна важност! Да живее България!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 сеп 2011 02:15

“Причакали са ги 20-30 души българи до градинката, нападнали са ги с колове и тояги, пуснали са куче срещу тях. Нашите хора се уплашили, тръгнали да бягат с колата и ударили момчето. Не отговаря на истината, че умишлено е блъснат Ангел”, добави Цар Киро.

trud.bg

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 сеп 2011 02:25

bobonikolov написа:
“Причакали са ги 20-30 души българи до градинката, нападнали са ги с колове и тояги, пуснали са куче срещу тях. Нашите хора се уплашили, тръгнали да бягат с колата и ударили момчето. Не отговаря на истината, че умишлено е блъснат Ангел”, добави Цар Киро.

trud.bg

Издиша...повече ми харесваше другата версия,че момчето като видяло буса НАРОЧНО се хвърлило под гумите,звучи ми по-правдоподобно някак си.Междудругото...защо питат цар Киро за убийството?Той не е участвал там.Към него въпросите трябва да са - колко данъци е платил и с какви пари си е купил колите и построил къщите?И ако няма АДЕКВАТНИ отговори на тези въпроси трябва да има АДЕКВАТНА реакция на съдебните органи-бърз съд и бързо попадане на лицето Кирил Рашков в затвора.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 сеп 2011 02:53

Забележете какво отговаря Киро на въпрос на репортерката откъде има пари за палати.Отговаря с въпрос:А вие от къде имате пари за палати?.Журналистката му отговаря :Ами аз нямам палати.Отговора на Киро е "Абе що не си е*те май........" и затваря....Наглост наглост....

Върни се в “Архив”