Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Re: Гонзо-новият старши треньор на Левски

Мнениеот ivo82 » 27 май 2011 21:58

Ясно,значи и през сезон 2011/2012 няма да станет шампиони и купата на бг,както влизане в ЛЕ,щом гонзо ще треньор....Поредната глупост на Т.Батков :mrgreen:
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 май 2011 22:00

Ем че Гонзо и този сезон ни беше треньор само,че неофициален.Сега официално е на горещия стол.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 27 май 2011 22:02

ЦСКА си имат българския Моуриньо.
Ние левскарите от днес си имаме българския сър Алекс!
Та нека да ни е честита нова година с калъфки!

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 27 май 2011 22:02

S.T.A.L.K.E.R написа:
obi4am_pirin написа:Някой помни чи Гонзо колко гола вкара в Рен (върха на кариерата му)

Освен съв Франция е легенда и за клубовете Самсун и Риека . Накратко, става за смях навсякъде освен в село Подуене.

Момко,разбери,че най-важното е какво прави с екипа на Левски!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 май 2011 22:07

Каквото-такова...Щом така са решили-Гонзо ще е!Дали е грешка или не-ще покаже бъдещето.Аз съм длъжен да подкрепя новия треньор на сините.И между другото ако ще е българин-просто няма друг вариант.И изборът хич не е толкова глупав,колкото на някои им изглежда.Всъщност Гонзо е треньор от 17 кръг насам и резултатът му е 13 победи и равен-това за статистиката.И навява на някои мисли.Но тях ще си ги кажем по-нататък,без дудненето на вратни пражоли и селски комплексари.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 27 май 2011 22:09

Синьо сърце написа:Каквото-такова...Щом така са решили-Гонзо ще е!Дали е грешка или не-ще покаже бъдещето.Аз съм длъжен да подкрепя новия треньор на сините.И между другото ако ще е българин-просто няма друг вариант.И изборът хич не е толкова глупав,колкото на някои им изглежда.Всъщност Гонзо е треньор от 17 кръг насам и резултатът му е 13 победи и равен-това за статистиката.И навява на някои мисли.Но тях ще си ги кажем по-нататък,без дудненето на вратни пражоли и селски комплексари.

+++++++++++++1

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2011 22:10

Dust написа:При положение, че през последните две години треньора на Левски беше Георги Иванов, от къде е това успокоение във вас не зная.

Литекс, няма и капчица спокойствие в нас, повярвай ми, даже сме на тръни :( Това че децата тука пак се развихриха не е барометър на мненията.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 27 май 2011 22:10

biofreeze написа:Момко,разбери,че най-важното е какво прави с екипа на Левски!

Нямам нищо против, но нека бъдем реалисти, играч се доказва в Европа.

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 27 май 2011 22:18

S.T.A.L.K.E.R написа:
biofreeze написа:Момко,разбери,че най-важното е какво прави с екипа на Левски!

Нямам нищо против, но нека бъдем реалисти, играч се доказва в Европа.

България,да не би да е в Африка?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 май 2011 00:15

losko написа:Момчета жал ми е за Левски честно!Как не можахте да разберете че Гонзо е най-големият виновник за положението в което е любимия отбор на половин България!Каза ви го С.Стойлов каза ви го И.Илиев каза го Боримиров казват го и резултатите на отбора!Какво още чакате а не се вдигнете срещу Батков?Да не би агиткатави да е станла платрена и да не пискате против Батков понеже ви се плаща?

Днес се убедих в това,не цялата но тарторите на агитката,тези които дават тон са платени(как написал съм в коментарът си за мача)

Върни се в “Архив”