ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Leooo
- Контакти:
Re: Ще дават пряко АИК – Левски, засега
хахахах за сега а след час ще го дават ли още
?

[center]
[/center]

alexpk написа:Captain Stottlemeyer написа:valio_av написа:Дано да го дават,че да погледаме малко гол след гол![]()
![]()
.
Прасчо, ти пак не си разбрал!Няма да дават повторение на мача "Литекс" - ЦСКА от 29-ти ноември, 1998 г. (8:0).
Но за теб няма да е зле да потърсиш запис на този мач.
За мачовете с нас (7:2, 7:1, 5:0) е излишно да ти казвам - търси записи за тях, образовай се и кротко си кютай в кочинката - до Коледа!
+1
+ 1 Eвала.....
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Captain Stottlemeyer написа:valio_av написа:Дано да го дават,че да погледаме малко гол след гол![]()
![]()
.
Прасчо, ти пак не си разбрал!Няма да дават повторение на мача "Литекс" - ЦСКА от 29-ти ноември, 1998 г. (8:0).
Но за теб няма да е зле да потърсиш запис на този мач.
За мачовете с нас (7:2, 7:1, 5:0) е излишно да ти казвам - търси записи за тях, образовай се и кротко си кютай в кочинката - до Коледа!
П.П. И да ви е честит новИО тренЕР - до 10-ия кръг!
Защо го атакуваш така. Никъде не е написал, че гол след гол ще е във вратата на Левски. Аз пък след като му прочетох мнението, първата мисъл, която ми изкочи е Левски-Калмар. Може и той това да има пвредвид под гол след гол
- Гонзо Президент
- Контакти:
АЙДЕ ЛАВИНАААААААААААААААААААААА 

- batmanlevski
- Контакти:
тези капиталисти от тв плюс или пляс са чиста проба мошенници,пак ще излъжат. нарочно правят така за да не може и друга БГ телевизия да излъчва мачове на Левски
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
klshff написа:Чакай бе? Защо го атакуваш човека... Може да е от ЦСКА, но пък да иска и другите ни отбори да постигнат нещо в Европа? Аз примерно като съм от Левски, това не означава, че не пожелавам успех на ЦСКА и Литекс в мачовете им в Европа, нали? А и казал ли е в коя врата ще се инкасират головете? Айде със здраве и късмет на ВСИЧКИ БГ отбори в мачовете им в Европа!
Колега, народът го е казал ясно и просто: Какво ти разбира свиня от кладенчова вода?!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Нека не се радваме много защото аз от тия всичко очаквам нека да дойде четвъртък 8 часа и тогава ще видим.

Дано да го дават мача! 

-
- Контакти:
Абе целия свят знае, че ЦСКА са евроидиотите. Кой не ви би през последните години бе розови. Иначе за мача дано наистина го предават, че иначе ще е кофти...
- TPAKTOP
- Контакти:
FC_Barcelona написа:Абе целия свят знае, че ЦСКА са евроидиотите. Кой не ви би през последните години бе розови. Иначе за мача дано наистина го предават, че иначе ще е кофти...

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата