Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RM3313
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот RM3313 » 17 фев 2021 00:00

Реал , Перез и Франко са виновни за изнасилването днес . :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 фев 2021 00:02

Мда, умря интригата в тези 2 двубоя. Барса хич не ми харесаха. Не знам дали заслужаваха чак с толкова да паднат, но ПСЖ според мен си стояха по-добре.
Лайпциг като цяло не изиграха никак слаб мач, но си изпуснаха ситуациите и с тези 2 груби грешки отзад се простреляха в крака.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 17 фев 2021 00:09

bubka написа:Ама и отцепниците вече съвсем буквално всеки сезон някой си ги жлемби с по 4 гола поне, кога 1х4, кога 2х4 :lol: .

Кога с 4:0.
Изображение

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 17 фев 2021 00:12

wolf написа:
kingofpop написа:аз отдавна прогнозирах, че Барса и Пул ще са позорно е*ани днес :mrgreen: да видим

ясно е, че няма как с ПИКЕ да имаме суха мрежа :mrgreen:

Ко каза ко?

В коя мише дупка се завря бе кралю!
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 17 фев 2021 00:16

ViscaBarca написа:гарантирам с оная си работа, че ще ги бием и в Барселона, и в Париж.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 фев 2021 00:19

ViscaBarca написа:[mp3][/mp3]
insaneboy1 написа:
ViscaBarca написа:Моля се на 1/4 финалето да ни се падне Пуля (ако отстранят Лайпциг). Така както сме в преходен период, така ще ми го върнем с лихвите на тия калитари хахаха...съдбата си знае работата момци! Днес си на върха, утре си на дъното! От сега предчувствам как ги бием с разлика на Анфийлд и ги пращаме отново в небитието - където бяха преди 2018-та! Възходът им започна с нас - падението им също ще започне с нас! Mark my words!

Не говори глупости, тоя сезон е преходен, нямаме нито един защитник. ШЛ тази година е отписана, ето и Араухо е контузен? Как без защитници ще отстраним арабите? И дефанзивен халф нямаме Бускетс костенурката не е достатъчно добър за Ла Лига, какво остава за ШЛ, Гризман отпред все едно сме с човек по-малко. Младите са добри, но докато не се подмени целия отбор успехи в ШЛ няма да има - това върви през замяна на Бускетс с нов дефанзивен халф, намиране на нов защитник (Ерик Гарсия), нов ляв бек (Гая) - макар че Жордито е добър още, но не и в напечени мачове, както и истински нападател, а не спъващ се в топката и връщащ я до защитниците такъв.

Ще ми посочиш ли къде съм написал, че ще печелим ШЛ този сезон? То, когато бяхме фаворити не я спечелихме, та сега ли? Просто казвам, че няма вариант ПСЖ да отстрани Барселона! Както искаш го разбирай - НЯМА КАК! На 1/4 финала е ясно, че не бихме имали никакъв шанс нито срещу Сити, нито срещу Байерн, но ПСЖ гарантирам с оная си работа, че ще ги бием и в Барселона, и в Париж.

:lol:
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 фев 2021 00:20

miro_rz написа:Ливърпул бият, къв Ред Бул кви 5 лева!?

8-)
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 17 фев 2021 00:21

plmar написа:
bubka написа:Ама и отцепниците вече съвсем буквално всеки сезон някой си ги жлемби с по 4 гола поне, кога 1х4, кога 2х4 :lol: .

Кога с 4:0.

[offtopic]Имах в предвид 1 по 4, 2 по 4, визирайки осмицата от Байерн, а че често 4-ките и осмиците са гарнирани с 0 ответни гола от тяхна страна, това е ясно :lol: .[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 17 фев 2021 00:24

miro_rz написа:
insaneboy1 написа:
ViscaBarca написа:Моля се на 1/4 финалето да ни се падне Пуля (ако отстранят Лайпциг). Така както сме в преходен период, така ще ми го върнем с лихвите на тия калитари хахаха...съдбата си знае работата момци! Днес си на върха, утре си на дъното! От сега предчувствам как ги бием с разлика на Анфийлд и ги пращаме отново в небитието - където бяха преди 2018-та! Възходът им започна с нас - падението им също ще започне с нас! Mark my words!

Не говори глупости, тоя сезон е преходен, нямаме нито един защитник. ШЛ тази година е отписана, ето и Араухо е контузен? Как без защитници ще отстраним арабите? И дефанзивен халф нямаме Бускетс костенурката не е достатъчно добър за Ла Лига, какво остава за ШЛ, Гризман отпред все едно сме с човек по-малко. Младите са добри, но докато не се подмени целия отбор успехи в ШЛ няма да има - това върви през замяна на Бускетс с нов дефанзивен халф, намиране на нов защитник (Ерик Гарсия), нов ляв бек (Гая) - макар че Жордито е добър още, но не и в напечени мачове, както и истински нападател, а не спъващ се в топката и връщащ я до защитниците такъв.

Ще ми посочиш ли къде съм написал, че ще печелим ШЛ този сезон? То, когато бяхме фаворити не я спечелихме, та сега ли? Просто казвам, че няма вариант ПСЖ да отстрани Барселона! Както искаш го разбирай - НЯМА КАК! На 1/4 финала е ясно, че не бихме имали никакъв шанс нито срещу Сити, нито срещу Байерн, но ПСЖ гарантирам с оная си работа, че ще ги бием и в Барселона, и в Париж.

:lol:[/quote
Моето мнение тук описва точно това което стана.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 фев 2021 00:29

miro_rz написа:
insaneboy1 написа:

:lol:

Този се е доказал като безумец, така че няма нищо изненадващо. :mrgreen: В някаква негова си вселена живее и не излиза от там вече с години. :roll:

Върни се в “Архив”