Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Предполага се, че Христолов чете именно форума на Гонг!
Един зъб да ти остане и само той да те боли цял живот !
Re: Христолов бяга от "Златен скункс"
Днес е Четвъртък, би трябвало "господарите" пак да погнат г-н Митьо, нали за пореден път обеща, че в Четвъртък ще си получи наградата, макар че не уточни дали този Четвъртък ще е днес или догодина 

Христолов остава без стадион
Само аз ли прочетох, че община Пловдив е станала собственик на стадион "Христо Ботев"??? Ботевистите не се ли интересувате от това? Или не разбирате, че Димитър Христолов и неговият отбор вече нямат стадион?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Re: Христолов остава без стадион
Общинарите под тепетата са категорични, че ще дадат стадион „Христо Ботев” на сдружението от фенове, бизнесмени и легенди на „канарчетата”, имащо за цел да създаде алтернативно акционерно дружество и да вземе лиценза на Христолов. Ако те успеят да реализират идеята си, Христолов ще бъде натирен от стадиона край Бирената фабрика в Пловдив.

- blue avalanche
- Контакти:
Той и собственика на Черноморец Бургас-София-Крива паланка-Смедарево-Изгоряло стърнище нямаше стадион.
Че той никога не е бил негов, той си е на държават , естествено че като не плаща ще му го вземат.
САМО ЛЕВСКИ!
Абе аз си отворих уиски,налях си,отпих със задоволство....,обаче някак не бързам да се радвам на новината.Коментирам я в 1-2 други теми,но.... виж колко често използвам но....Общината взе стадиона,но срещу приличен наем от Салерно ....?
hetfield написа:Абе аз си отворих уиски,налях си,отпих със задоволство....,обаче някак не бързам да се радвам на новината.Коментирам я в 1-2 други теми,но.... виж колко често използвам но....Общината взе стадиона,но срещу приличен наем от Салерно ....?
Те ти казват, че няма да му го дадат, ти пак не вярваш

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Ами нагледах се на такива развръзки през годините,кажи на кой и как да вярвам.Просто казвам,че не изпадам в еуфория.Нека видим срещата в БФС,реакцията на управляващите там.Все още не знаем какво е станало там.Все пак този цирк и предния струват пари и то не малко играчи бизнесмени квартири храна самолети (заплати)...Явно не сме срещу съвсем голи и боси хора.
- емо73канар
- Контакти:
Когато стане това нещо и видя СЕЛЯНДЖЪРА и свитата му да обикалят по села и паланки тогава ще се зарадвам.