На първо място-ДАРКО, ДАРКО и пак ДАРКО
след него -Владо ГАДЖЕВ
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цесекарите, пак не гледат български футбол!
Знам, че не е от сега. Просто питам дали и при вас е така или само си внушавам.
много си прав ама те са си такива никога не признават зарежи ги дай по добре да си се радваме на нашия си любим отбор а те нека да напрваят това което най добре умеят...........да духат супата
До болка ми е познато това, което говориш... всеки път е така. Те просто не се интересуват от БГ футбол, когато не са 1- ви!
Иначе честит празник българи и честит рожден ден на всички Левскари!

Re: “Левски” - 95 години отбор на народа
ТИМ,ЛЮБИМ,ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА - ТОЙ СЕ КАЗВА ЛЕВСКИ СОФИЯ
Честит Рожден ден Левскари !

Честит Рожден ден Левскари !

- Red_champions
Re: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
Честит празник на всички българи(включително и левскари)
.Шега де
.А иначе да,нека да е светъл празника и поне на деня на писмеността да няма мнго простотии в този форум 

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Re: АНКЕТА само за разбирачи
Red_champions написа:Ей,много си прост бе!А иначе незнам кога ще бъде обявен официално за шампион Левски,вероятно след мача с Миньор,но всичко е възможно.Не си мислете,че вече сте шампиони
Ние не си мислим, ние ЗНАЕМ, че сме шампиони!!!
Дебил-само това мога да кажа за теб.Никога не съм казвал ,че не се интересувам от български футбол и не знам какви цесекари познаваш ама им кажи ,че не са истински цесекари а са телевизионни фенове.
- Red_champions
Th3_K1ng написа:До болка ми е познато това, което говориш... всеки път е така. Те просто не се интересуват от БГ футбол, когато не са 1- ви!
Приятел,не си прав.Може и да има фенове,но те са от всички отбора.Първо ще припомня какво каза Томислав Русев по време на коментара си за мача със Спартака Варна,че преди две седмици не е имало и 1000 души да подкрепят Левски,а сега като ще стават първи се изсипаха всички

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !