Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Предполага се, че Христолов чете именно форума на Гонг!
Митко,ти не си човек,ти си повече от изрод. Аз лично не съм виждал по-долно същество от теб. Ти гад мръсна сасипа 10 години от живота ми. Аз живея с идеята БОТЕВ. От Карлово съм, но почти не съм пропускал домакинство на БОТЕВ. Давал съм последните си пари за да отида до Пловдив и да гледам колко е жалък ЛЮБИМИЯ ми отбор. След това се прибирам в къщи и цяла вечер немога да си намеря място от яд и мъка. Аз съм вече на 31год. ,според теб,безмозачно животно на 61год. ли трябва да стана за да се зарадвам на стадиона. Вече имам дете което също живее с идеята БОТЕВ , то плаче всяка седмица гнидо мръсна и се надява някога и БОТЕВ да победи. И синът ми ли трябва да остарее за да види истинския БОТЕВ. От цялото си сърце и душа ти пожелавам НЕЧОВЕЩКА мъка и страдание. Неискам да умираш,а дълги години да се гърчиш като червей и да нямаш секунда покой. Дано всяка секунда от твоя живот да бъде КОШМАР....!!!!!!!!!!!!!!
Само едно нещо е достатъчно да се каже - дори и множеството лаути вече не се радва на състоянието ,в което изпадна Ботев. Достатъчен атестат за ... абе, за всичко.
kokic1986 написа:искам д аму кажа на дх - дано да изпита всичката болка която изпита всеки един ботевист по цялата планета и дано получи адеквтна "благодарност" за "добрините" които причини на един от най-старите и обичани отбори в България БЕСИЛКА ЗА ТЕБЕ !!!
най-стария, а не един от най-старите
Аз му пожелавам на Митко по гръб да го пренесат през Марица,свещи до главата му да горят ,поп пред него да ходи с тамяан да ръси,а зад него летийно шествие да върви !!! Амин!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Казвайте кой е, и го банвам вовеки!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- arekusanderu
- Контакти:
1 българин-хаидутин,2 българина-чета,3 българина-чета с предател.....стара БГ пословица.търсете предатела 

FORZA CESENA !!!
arekusanderu написа:1 българин-хаидутин,2 българина-чета,3 българина-чета с предател.....стара БГ пословица.търсете предатела
първо, такава пословциа имат бая народи и света; второ - аз предателят го намерих - на твоя аватар

- PLOVDIV PEE 1912
Искам само да ми паднеш в ръцете гадино мръсна.....
- arekusanderu
- Контакти:
търсете ГО при вас,мен ме оставете....далече сам от БОТЕВ 

FORZA CESENA !!!
митьо няма толкова сиво вешество за да влезе и да чете във форума, та камо ли да пиши, и ако все пак влиза по някакъв начив трябва да знае, че няма да си намери местенце да се скрие на вселената от НАС верните да гроб финове на най - великия клуб БОТЕВ ПД
Последна промяна от VETOB на 31 яну 2010 16:16, променено общо 1 път.