blue avalanche написа:bobonikolov написа:Извини ме,но да кажеш,че Димитър Пенев не е треньор е направо смехотворно, в сравнение с вашия Николай Костов,който не го бяхте чували докато не го назначиха за треньор на Левски.Не разбирам как ги давате тези оценки само.И да отбор със селекция може и да не тръгне добре в първенството,но отбор без селекция става предвидим и преди всичко при контузия на 1-2 от играчите ще трябва да се ползват юноши,заради късата резервна скамейка.А това да сравняваш Диого с Калво е направо лудост.Първо когато Диого е играл в Примера вашия Калво е стоял пред телевизора в пансиона в Барселона и го е гледал.Диого има над 100 мача като твърд титуляр в Примера,от тях около 16 за Реал Мадрид,а вашия Калво колко има?Питам и отговор не чакам.Глътнете малко въздух бе хора света не е само селекции,отобори и играчи.Вие направо бъднувате в тоя форум тук.......
"Извини ме,но да кажеш,че Димитър Пенев не е треньор е направо смехотворно, в сравнение с вашия Николай Костов,който не го бяхте чували докато не го назначиха за треньор на Левски."
Говорим за моментни стойности,а не кой какво е правил преди 50г.!![]()
"Първо когато Диого е играл в Примера вашия Калво е стоял пред телевизора в пансиона в Барселона и го е гледал."
Сигурно и Меси тогава е стоял пред телевизора(не че нещо,ама с Калво са наборчета),обаче едва ли е гледал Диого.Как се "гледа" играч с 13 мача за два сезона?
13 мача за два сезона това в кой жълт вестник го прочете?Или броиш само мачовете за Реал?Да де ама и само тях да броиш от тях Диого има няколко в ШЛ а вашия Калво колко има?Диого има над 100 мача в цялата Примера дивисион.Вашия Калво колко има?И преди всичко колко има вашия Калво като неизменен титуляр за който и да е отбор в Премиерата?Но както и да е темата е за вашата селекция.Въпреки,че съм от противниковия отбор се надявам да изградите силен отбор,защото само когато два стойностни обтбора играят един срещу друг само тогава има дерби.