Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот kubik » 26 сеп 2011 00:43

delqnski47 написа:
kubik написа:Аха делянски,тия изнасилват и убиват 10 годишни българчета,а ние българите едвали не ги отглеждаме с нашите данъци и като станат по 17-18 години и тези същите после изнасилват българчета.Тия са животни ве пич ,при самото раждане и вече са хлебарки!
http://www.blitz.bg/news/article/118884

Говоря за деца,не за 17-18 годишни!При тях е вече късно и трябва да се вземат мерки!

Няма да те убеждавам,обаче си много далеч от истината.
Много точно го е написал цска90
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2011 00:44

kubik написа:
delqnski47 написа:
kubik написа:Аха делянски,тия изнасилват и убиват 10 годишни българчета,а ние българите едвали не ги отглеждаме с нашите данъци и като станат по 17-18 години и тези същите после изнасилват българчета.Тия са животни ве пич ,при самото раждане и вече са хлебарки!

Говоря за деца,не за 17-18 годишни!При тях е вече късно и трябва да се вземат мерки!

Ти ме убеди вече :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 26 сеп 2011 00:47

delqnski47 написа:
delqnski47 написа:

Ти ме убеди вече :lol:[/quote]

Значи съм свършил едно добро дело :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 сеп 2011 00:47

Viktor4o_Rs написа:Не знам дали гледахте днес новините по антибългарската БТВ, но тази Бенатова беше много жалка и уплашена и се обясняваше като сгафила ученичка :lol: :lol: :lol: И нещо друго ми направи впечатление - в студиото им имената бяха Кадриев, Салич и Бенатова - нито една чисто българска фамилия ( въпреки че Ани Салич приема фамилията на мъжа си). После пък последва репортаж на същата Мангалолюба за мангалите, които си продавали децата в Гърция - е кажете ми това българска медия ли е, тя защитава ли националните интереси ? Но тези некадърници си забиха невероятен автогол и сега ще си сърбат попарата - ще бъдат хулени, псувани, а рейтингът им ще спадне драстично. БГ журналистиката показа същността си - продажна, страхлива и корумпирана, антибългарска в генезиса си, готова на всичко за пари. Но всички ние - по улици, площади, на работа или по форумите им се изсрахме здраво в устите на всичките помияри :mrgreen: :mrgreen:
На друго също искам да обърна внимание - дадоха как мангалите се готвели да посрещат евентуални атаки с различни оръжия - лопати, брадви и така нататък. Питам те не са ли заплаха за етническия мир, това толкова тъпо и банално словосъчетание :evil: :evil: :evil: Член и за комисаря Калин Георгиев, който отново обиждаше българите, изразили позицията си, наричаше ги маргинални типове, хулигани и тем подобни и се кълнеше, че никоя страна нямало да бъде привилегирована. Е кои сме по-важни в тая държава бе - ние или мангалите с купените гласове :evil:

Калин Георгиев снощи се държеше по коренно различен начин,но гуруто му Боко го скастри днес и запя друга песен.Аз съм убеден,че и сред полицаите има нормални хора,българи,дори сред началниците им,но нека не забравяме и протестите на 14 януари 2009 г. пред Парламента,понеже тогава бях там и помня много добре милиционерската простащина.За радост,вчера и днес тя не се повтори,има задържани,нормално е,но съм сигурен,че повечето дори вече са пуснати,няма как да докажат нищо срещу тях.Колкото до Босфор Тв и Куролюба-всичко вече е казано.Ако и сега рейтингите им не спаднат,значи действително си заслужаваме съдбата...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2011 00:47

Сега като се замисля НЯМА начин циганина да разбере с думи и дипломатични начини!
Сега гледам,че се ползва ''другия начин'' срещу тях!Май дава резултат,но дано да не е за кратко
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 сеп 2011 00:47

delqnski47 написа:

Само да ти кажа,че "най-младата" майка в СВЕТА е българска циганка и е на 9 години ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2011 00:49

acmilan написа:
Viktor4o_Rs написа:Не знам дали гледахте днес новините по антибългарската БТВ, но тази Бенатова беше много жалка и уплашена и се обясняваше като сгафила ученичка :lol: :lol: :lol: И нещо друго ми направи впечатление - в студиото им имената бяха Кадриев, Салич и Бенатова - нито една чисто българска фамилия ( въпреки че Ани Салич приема фамилията на мъжа си). После пък последва репортаж на същата Мангалолюба за мангалите, които си продавали децата в Гърция - е кажете ми това българска медия ли е, тя защитава ли националните интереси ? Но тези некадърници си забиха невероятен автогол и сега ще си сърбат попарата - ще бъдат хулени, псувани, а рейтингът им ще спадне драстично. БГ журналистиката показа същността си - продажна, страхлива и корумпирана, антибългарска в генезиса си, готова на всичко за пари. Но всички ние - по улици, площади, на работа или по форумите им се изсрахме здраво в устите на всичките помияри :mrgreen: :mrgreen:
На друго също искам да обърна внимание - дадоха как мангалите се готвели да посрещат евентуални атаки с различни оръжия - лопати, брадви и така нататък. Питам те не са ли заплаха за етническия мир, това толкова тъпо и банално словосъчетание :evil: :evil: :evil: Член и за комисаря Калин Георгиев, който отново обиждаше българите, изразили позицията си, наричаше ги маргинални типове, хулигани и тем подобни и се кълнеше, че никоя страна нямало да бъде привилегирована. Е кои сме по-важни в тая държава бе - ние или мангалите с купените гласове :evil:

Калин Георгиев снощи се държеше по коренно различен начин,но гуруто му Боко го скастри днес и запя друга песен.Аз съм убеден,че и сред полицаите има нормални хора,българи,дори сред началниците им,но нека не забравяме и протестите на 14 януари 2009 г. пред Парламента,понеже тогава бях там и помня много добре милиционерската простащина.За радост,вчера и днес тя не се повтори,има задържани,нормално е,но съм сигурен,че повечето дори вече са пуснати,няма как да докажат нищо срещу тях.Колкото до Босфор Тв и Куролюба-всичко вече е казано.Ако и сега рейтингите им не спаднат,значи действително си заслужаваме съдбата...

Абе и на куките ХИЧ не им е лесно!Едва ли защитават мангалите по своя воля!!
Все пак трябва да изпълняват заповеди,няма начин!И те трябва да изхранват семейства! :roll:
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 сеп 2011 00:51

CTAHKO написа:
delqnski47 написа:

Само да ти кажа,че "най-младата" майка в СВЕТА е българска циганка и е на 9 години ;)

Добре,добре ясно,разбрах вече!Съгласен съм с вас :lol:
Sofia.

matlok
Контакти:

Обвинителен акт срещу българската цигания

Мнениеот matlok » 26 сеп 2011 01:25

Аз обвинявам всички правителства, под чието управление съм имал шанса или малшанса да живея, за слепотата, глухотата, пренебрежението и дебелоочието им по отношение на циганите или ромите, както възпитано ги наричат от известно време насам.

Аз обвинявам всички чиновници и кабинетни плъхове, които пишат скъпоструващи и неефективни програми за интеграция на хора, които не желаят да се интегрират.

Аз обвинявам съд, прокуратура и полиция за това, че позволяват безнаказано на безразсъдни мъже да оплождат 12-годишни деца, които раждат други деца с почти нулев шанс за достоен живот.

Аз обвинявам всички просветни и здравни министри, за които се сещате, за престъпното им бездействие, което позволява в 21 век стотици хиляди български граждани да тънат в болести и канибалско невежество, а децата им да не знаят пътя до училището.

Аз обвинявам пресметливите и безскрупулни политици, които умишлено поддържат първобитния статус на стотици хиляди български граждани в гета, в развъдници на проституция, в инкубатори за износ на бебета, в генератори на трафик на хора и всевъзможни престъпления.

Аз обвинявам политическите инженери за това, че третират тези хора като безмозъчни роботи за гласуване по време на избори срещу няколко лева, няколко кебапчета и хиляди безсмислени обещания.

Аз обвинявам българската църква, че обърна гръб на тези хора и не им подаде ръка, за да ги научи на смирение, обич към хората, страх от Бога и човещина.

Аз обвинявам полицията и нейните шефове, че стискат зъби и търпят да бъдат бити, блъскани, обиждани, ранявани и дори убивани от вечно интегриращите се безработни, безполезни, опасни за себе си и за обществото тунеядци, които изсмукват ресурсите на държавата.

Аз обвинявам фалшивите и лицемерни борци за граждански права, които толерират и подкрепят с помощта на задгранични фондации всички прояви на насилие и безнаказаност от страна на малцинството над мнозинството от българи.

Всички тях ги обвинявам, че България заприлича на една голяма Катуница.
Кой съм аз ли
Аз съм българин, имам семейство, жена, две деца, имам дом, работя, плащам сметки и данъци, гласувам, спазвам законите и правилата, ако пък ги наруша, си плащам глобите и си понасям наказанията и незнайно защо все повече започвам да се чувствам прецакан в собствената си държава.

И колкото и абсурдно да е, все още се надявам, че ще доживея да видя народни водачи, които да изтръгнат българската цигания из корен и да направят така, че българи, турци, цигани, евреи, гърци, арменци, татари, каракачани да бъдат горди, че са граждани на България.

Докато това не се случи, аз всеки ден ще обвинявам, дори и да знам, че никой няма да ме чуе.

Ах, да. Не се морете. Няма как да ми купите гласа. Парите си ги печеля сам, а кебапчетата си ги приготвям лично. Красимир Калудов DarikNews.bg

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 сеп 2011 01:26

CTAHKO написа:Само да ти кажа,че "най-младата" майка в СВЕТА е българска циганка и е на 9 години ;)

Е, това е някаква легенда, не може да стане майка, преди да ѝ е тръгнал цикълът. Макар че сигурно едва е изтърпяла... :mrgreen:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Архив”