Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Re: Арестуваха Гара Дембеле пиян

Мнениеот barabata.cska » 03 дек 2010 19:01

UFIJD написа:Дембеле е задържан за 24 часа, разкриха от ведомството
Говорител на МВР потвърди преди малко ексклузивната новина на Sportline.bg, че Гара Дембеле е арестуван тази нощ в София, заради шофиране в нетрезво състояние. "Тази нощ в Студентски град е арестуван Гара Дембеле, който е управлявал автомобил в нетрезво състояние. Пробите са показали 1,64 промила алкохол. Дембеле е задържан до 24 часа", съобщи говорител на МВР.

без рабех и русиа 6те ни е скучно :) :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 дек 2010 19:03

Вие ако си мислите че младите вземат пример от футболистите - :lol:
Миналата седмица Гарата помогна на някакво коте - да не мислиш че сега младите като видят котка и се затичват при нея да й помагат :mrgreen: Осъзнайте се малко, сред младите днес е пълно с гамени, така че въобще не им трябва лош пример за да се държат като такива...
Жалко, но си е така.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

4i4oman4o
Контакти:

Мнениеот 4i4oman4o » 03 дек 2010 19:10

JackPackage написа:Вие ако си мислите че младите вземат пример от футболистите - :lol:
Миналата седмица Гарата помогна на някакво коте - да не мислиш че сега младите като видят котка и се затичват при нея да й помагат :mrgreen: Осъзнайте се малко, сред младите днес е пълно с гамени, така че въобще не им трябва лош пример за да се държат като такива...
Жалко, но си е така.... :roll:

Абсолютно си прав. Това с примера е смешна история. Те хора убиват, колят ги няма един осъден. Журналистите само гърмят за сензацията, после никой нищо не казва, какво ства с тези случаи. Още малко и убиец ще го направят.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 03 дек 2010 19:36

Каква идиотска тема и колко много мнения -Невероятно :!:

Потребителски аватар
santiliana

Атаката е целенасочена!

Мнениеот santiliana » 03 дек 2010 19:37

Не мислите ли, че цялата тази кампания, която е подета в момента спрямо Гарра- та е, меко казано, целенасочена. Защото, в края на краищата, какво чак толкова се е случило, че всички национални и не толкоз национални медии започват новините си с тази вест- че полицията била задържала Дембеле пиян...Я да си сложим ръка на сърцето, поне ние, които имаме нещо в панталоните си, а не разните псевдомъжкарчета, които се правят на велики по форуми и медии като постоянно ругаят и плюят по всичко, свързано с любимия ни отбор- та, нека си сложим искрено ръка на сърцето и да си признаем, нима не ни се е случвало в даден момент от живота да направим грешка- да шофираме след употреба на алкохол и или да се включим в някое меле, сбиване и тем подобни, когато се е налагало?!? Та един Максим Стависки УБИ човек, а друг остана инвалид за цял живот, но си живее живота, нали така?!
А тук и сега всички знайни и незнайни човечета се надпреварват да си избиват комплексите на гърба на един млад мъж, който- забележете- е празнувал рожден ден на съотборник при това с разрешението на Гонзо. ОК- нарушението си е нарушение- хванали са го ченгета- написали са му акт и това е. Какво повече има да се бръщолеви в пространството толкова.
И в заключение ще кажа само това- Гарра- та може и да пие до 3 през нощта, но той- за разлика от други, които не пият, направи така, че тази есен да се чувствам, макар и за кратко истински щастлив- най-вече като гледах играта му и се радвах на головете му. Това е. Голям играч и се оказа и истински земен човек- просто нищо човешко не му е чуждо.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Атаката е целенасочена!

Мнениеот Thsmith » 03 дек 2010 19:42

90% от Левскарите изобщо не ги интересува какво е станало вчера... Единствените коментари са в отговор на "загрижени" фенове на други отбори който желаят да ни разеснят какво е станало...

Просто подминаваме и толкоз....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 03 дек 2010 19:50

Мисля да отворя една фирма за таксита спецаилно за българските клубове.
- 500-1000 лева абонамент за 1 година(това включва прикриване от репортери и нито дума на медийте) + 10 лева за всяко каране.
Левски ще са ми най-големите клиенти и ще има специални отстъпки за любимия ми отбор , ще предложа услугата и на всички други клубове...без цска...те няма да ми платат...
САМО ЛЕВСКИ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 дек 2010 21:00

ivaka написа:Не съм мнителен, но когато става въпрос за нашата родна полиция, нещо винаги смърди...
Четете внимателно прес-съобщението и си направете изводите.
"В 3.30 часа Дембеле напуска дискотека в Студентския град, тук следва пауза ?!?, при рутинна проверка на документи е установено...."
Ето мнението ми:
Рутинна проверка на документи на шофьор се извършва на пътя.
Ако те спрат на пътя, не би трябвало да знаят откъде идваш, в колко си излязъл и къде отиваш, ОСВЕН В ЕДИН СЛУЧАЙ - СЛЕДИЛИ СА ТЕ НАРОЧНО!!!
Значи, ако питате мен са го целили и са му направили постановка, като нищо може версията която разправят с Тевия да е вярна и това цялото рутинно проверяване да е станало на паркинга пред въпросната дискотека.
Мирише, наистина, прекалено много голове вкара и сега е време да елиминираме головата машина на Левски, защото знаете ли с кой е следващия шампионатен мач на Левски?
Да, точно така, с Цецка Панчаревска.
Клубчето с много петолъчки, което е със запори, борчове, побойници и т.н.
Когато там нещо става всички мълчат или се покриват нещата за ден-два, но я да става нещо в Левски, гърми и трещи.
При червените л....то е торта и ухае, а при другите видите ли смърдяло.
Да виновен е и ще си понесе наказанието.
Така както изхвърлиха Ботев във "В" група, но не беше ли за там и Цецка?
Гара дръпнал съдията и два мача наказание, а на мача Литекс и Локото не дърпаха ли съдия?
Дихонов не се ли би по трибуните?
За това на Албиона има и затвор, припомнете си Кантона.
Тук обаче, всичко е според зависи.
За Левски никаква прошка, за Цецка и другите - сгрешили този път няма да се повтори, ще ги порицаем, пък те си знаят тяхната.
Писна ми от лицемерие!

Момче, ама аз какво казвам. Трябва да се установи цялата истина по случая. Не слушайте купените журналисти на Дарик, БТВ и тем подобни какво разправят. Това си е чиста проба провокация и искам затвор за провокаторите. Твърдо трябва хора като Стефан Стоянов да се извинят Дембеле, а не е той на тях. Този идиот, дето вчера стана журналист, да вземе да напуска всички медии и да става безработен, че за нищо друго не го бива. Аман от калпави журналисти, приказливци и какво ли още не. Затова аз се радвам, че не вярвам на никого или почти на никого, защото когато човек осмисля нещата сам, много по - правдиво ги мисли, повече подозира, разследва и установява. Обществото лъже това е истината. Не му вярвайте. Болшинството от него е толкова заблудено, че просто не е истина.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Re: Атаката е целенасочена!

Мнениеот daniel875 » 03 дек 2010 21:03

santiliana написа:Не мислите ли, че цялата тази кампания, която е подета в момента спрямо Гарра- та е, меко казано, целенасочена. Защото, в края на краищата, какво чак толкова се е случило, че всички национални и не толкоз национални медии започват новините си с тази вест- че полицията била задържала Дембеле пиян...Я да си сложим ръка на сърцето, поне ние, които имаме нещо в панталоните си, а не разните псевдомъжкарчета, които се правят на велики по форуми и медии като постоянно ругаят и плюят по всичко, свързано с любимия ни отбор- та, нека си сложим искрено ръка на сърцето и да си признаем, нима не ни се е случвало в даден момент от живота да направим грешка- да шофираме след употреба на алкохол и или да се включим в някое меле, сбиване и тем подобни, когато се е налагало?!? Та един Максим Стависки УБИ човек, а друг остана инвалид за цял живот, но си живее живота, нали така?!
А тук и сега всички знайни и незнайни човечета се надпреварват да си избиват комплексите на гърба на един млад мъж, който- забележете- е празнувал рожден ден на съотборник при това с разрешението на Гонзо. ОК- нарушението си е нарушение- хванали са го ченгета- написали са му акт и това е. Какво повече има да се бръщолеви в пространството толкова.
И в заключение ще кажа само това- Гарра- та може и да пие до 3 през нощта, но той- за разлика от други, които не пият, направи така, че тази есен да се чувствам, макар и за кратко истински щастлив- най-вече като гледах играта му и се радвах на головете му. Това е. Голям играч и се оказа и истински земен човек- просто нищо човешко не му е чуждо.

Понеже съм страшно недоверчив, ще ми позволиш да не вярвам на всичко казано, защото то трябва да се провери, но това всичко си беше кампания. Това е цялата работа. Какво правят цесекарите при Дембеле? Какво прави този журналист, дето ще дразни Дембеле с микрофона? На мен ако ми беше паднал, щях да му кажа нещо. Затвор за такива хора. Затвор за всички недъгави журналисти, за всички хора, които ощетяват България.
Стефан Стоянов, разкарай се от Гонг! Стефане, ние не те искаме! Много добре помня, когато се издънихме срещу онова отборче Публикум как този невежа вместо да се изкаже като журналист за мача, почна да говори, че евроидиотът се бил завърнал, как нищо не ставало от Левски. И после това подобие на журналист ще ми коментира нещата около тима?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот bobonikolov » 03 дек 2010 22:24

Ако е истина е тая статия:

France Football: Вердер Бремен иска Дембеле от Левски, дава 2 милиона
3 декември 2010 21:00 Размер на шрифта: T- | T | T+
France Football: Вердер Бремен иска Дембеле от Левски, дава 2 милиона
© Gong.bg
Още по темата:
Арестуваха Дембеле, карал пиян
Шустер не знае за преговори с Дембеле
Тодор Батков: Няма да продавам нито Дембеле, нито Тасевски
Галатасарай сменя Барош с Гара Дембеле
Ги Ру: Прогресът на Гара не е изненада, някой английски клуб може да го лапне
Вердер Бремен се интересува от талантливия нападател Гара Дембеле, който в момента играе за българския Левски София, пише френското издание France Football.

Немският клуб търси нов голмайстор, тъй като се очаква Уго Алмейда да напусне тима в края на сезона. Според France Football, именно 24-годишният Дембеле е привлякъл вниманието на Вердер, за заместник на Алмейда.

Изданието припомня, че Дембеле е продукт на школата на Оксер, но не е успял да пробие в първия състав. Също така France Football пише, че Дембеле има договор с Левски до 2013 година, но 2 милиона евро биха били достатъчни, за да бъде привлечен той в друг клуб.
Да го продават на секундата,че като нищо ще се повтори случая с Рабех

Върни се в “Архив”