santiliana написа:Не мислите ли, че цялата тази кампания, която е подета в момента спрямо Гарра- та е, меко казано, целенасочена. Защото, в края на краищата, какво чак толкова се е случило, че всички национални и не толкоз национални медии започват новините си с тази вест- че полицията била задържала Дембеле пиян...Я да си сложим ръка на сърцето, поне ние, които имаме нещо в панталоните си, а не разните псевдомъжкарчета, които се правят на велики по форуми и медии като постоянно ругаят и плюят по всичко, свързано с любимия ни отбор- та, нека си сложим искрено ръка на сърцето и да си признаем, нима не ни се е случвало в даден момент от живота да направим грешка- да шофираме след употреба на алкохол и или да се включим в някое меле, сбиване и тем подобни, когато се е налагало?!? Та един Максим Стависки УБИ човек, а друг остана инвалид за цял живот, но си живее живота, нали така?!
А тук и сега всички знайни и незнайни човечета се надпреварват да си избиват комплексите на гърба на един млад мъж, който- забележете- е празнувал рожден ден на съотборник при това с разрешението на Гонзо. ОК- нарушението си е нарушение- хванали са го ченгета- написали са му акт и това е. Какво повече има да се бръщолеви в пространството толкова.
И в заключение ще кажа само това- Гарра- та може и да пие до 3 през нощта, но той- за разлика от други, които не пият, направи така, че тази есен да се чувствам, макар и за кратко истински щастлив- най-вече като гледах играта му и се радвах на головете му. Това е. Голям играч и се оказа и истински земен човек- просто нищо човешко не му е чуждо.
Понеже съм страшно недоверчив, ще ми позволиш да не вярвам на всичко казано, защото то трябва да се провери, но това всичко си беше кампания. Това е цялата работа. Какво правят цесекарите при Дембеле? Какво прави този журналист, дето ще дразни Дембеле с микрофона? На мен ако ми беше паднал, щях да му кажа нещо. Затвор за такива хора. Затвор за всички недъгави журналисти, за всички хора, които ощетяват България.
Стефан Стоянов, разкарай се от Гонг! Стефане, ние не те искаме! Много добре помня, когато се издънихме срещу онова отборче Публикум как този невежа вместо да се изкаже като журналист за мача, почна да говори, че евроидиотът се бил завърнал, как нищо не ставало от Левски. И после това подобие на журналист ще ми коментира нещата около тима?