Селекцията на Левски-нови играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски взима чешки дефанзивен халф
Опитен футболист.Направи ми впечатление,че няма отбелязан гол за отборите,в които е играл,но това за дефанзивен халф не е толкова важно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Linkin_Park
- Контакти:
zap_lv написа:Веско Минев е слаб за Левски.За негов заместник се готви Калин Щърков,но не знам дали е добър или лош футболист.Спешно ни трябва вратар който да еконкуренция на Петков,защото като няма конкуренция може спокойно да му спадне формата без страх от изместване.Спомнете си ,когато Иванков беше в Левски.Ако Иванков се представи зле,другия мач е Петков на вратата и така Иванков стана най-добрия вратар в България,заедно със Здравко Здравков и ВИтомир Вутов.
Минев е слаб за Левски
Re: Селекцията на Левски-нови играчи
Минев наистина като качества не струва, ама играе с хъс.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
mor написа:
kokic1986 написа:Абе кво става бе ... наще много футболисти накупихаТакава мащабна селекция не помня кога правиха за последно
Да не станем като "червените" - 10 нови играчи на всеки полусезон и на края пак нищо !
Пак недоволни, смятам,че купуваме играчи на точните места. Засега си личат 4 добри покупки Дембеле и Дани Младенов са много добър тандем, Иво Иванов е класа, а холандеца е с много практически опит.
+1
Не бе погрешно ме разбирате - аз също се радвам , че се прави селкция - просто скоро не са правили отдавна толкова мащабна ...за това се очудвам
А дали са добри поълненията ще видим още по-другата седмица
-
THE G.A.M.E
Дефанзивен халф ..... не е лошо.
Да видим какво ще излезе .... само да не е поредния фигурант, такъв като Тевия ! ?
Само дето го взеха .... така и не го видяхме в офимач.
Да видим какво ще излезе .... само да не е поредния фигурант, такъв като Тевия ! ?
Само дето го взеха .... така и не го видяхме в офимач.
Въпросният Беста няма вкаран гол за отборите в които е играл,но да речем,че това не е от чак такова значение ! Ще го видим него скоро...а иначе холандчето като визитка ми изглежда стабилен ! Дано 

- Синият Болярин
- Контакти:
Дано НЕ се осъществи този трансфер. Играчът не мисля, че ще свърши работа. Словашкото първенство не е по-силно от българското, а Беста е изиграл едва 12 мача за петия в класирането. Няма да се учудя да е влизал все като резерва, при наказания или контузии на титуляри. Просто не е по-добър от наличните футболисти. До момента селекцията е сравнително добра, но това ще е грешен ход.
Явно никой от нас не е гледал Беста, така че няма какво да го коментираме 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Синият Болярин написа:Дано НЕ се осъществи този трансфер. Играчът не мисля, че ще свърши работа. Словашкото първенство не е по-силно от българското, а Беста е изиграл едва 12 мача за петия в класирането. Няма да се учудя да е влизал все като резерва, при наказания или контузии на титуляри. Просто не е по-добър от наличните футболисти. До момента селекцията е сравнително добра, но това ще е грешен ход.
Е, ако не е по-добър от наличните футболисти, тогава няма да го вземат.
Както стана с македонеца.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
Blue_Girl
- Контакти:
Успех на Мулдер със синята фланелка.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,