Ех тия ЛАЛ, даже вече си викам че ще влезнат в 6-цата като разбрах че Леброн се връща (а Клипърс май
са без Джорд и Ленард ако не бъркам) те се издънили снощи.
Чикаго и Минесота са два отбора които са яко в борбата така че на ЛАЛ ще са им трудни мачовете.
Юта пък ако ЛАЛ загубят с/у Чикаго и Минесота (или поне единия мач) а те вземат някоя победа до
директния мач с ЛАЛ направо може да се окаже супер ключов този мач Юта- ЛАЛ.
Снощния мач направо си е бил задължителен за ЛАЛ, погледах 10-на минути от втората част м/у другото
и лейкърс яко тухли изхвърлиха.
NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Много, особено Бийзли беше потресаващ, чак накрая метна 2-3 тройки, колкото да не са му съвсем ужасни процентите. После се оказа че синът му имал рожден ден, а феновете го налазиха яко в социалките, та ми стана леко гадно.
Като цяло тва дето говорихме, липсата на сравнително читав резервен big, който да дава почивка на АД ще се окаже решаваща. Дори и да минем успешно през play-in турнира, ако наградата е среща с Кольо в първия кръг, няма голям смисъл.
Мен Юта толкова не ме притесняват, не че не могат да ни надундят, но останалата им програма до края е ад- Финикс, Бостън, Нетс, ОКС, Денвър. На Пелс също е брутална, една загрявка с Портланд и завършват с ГСУ, Денвър, Клипърс, Сакраменто, Мемфис, Никс.
Като цяло тва дето говорихме, липсата на сравнително читав резервен big, който да дава почивка на АД ще се окаже решаваща. Дори и да минем успешно през play-in турнира, ако наградата е среща с Кольо в първия кръг, няма голям смисъл.
Мен Юта толкова не ме притесняват, не че не могат да ни надундят, но останалата им програма до края е ад- Финикс, Бостън, Нетс, ОКС, Денвър. На Пелс също е брутална, една загрявка с Портланд и завършват с ГСУ, Денвър, Клипърс, Сакраменто, Мемфис, Никс.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
ReBorn1982
Buck32 написа:rhaegar написа:Дарвин Хам е идиот и според мен трябва да е one and done след сезона. Лошото е че ще вземат да докарат Стив Неш след него.
Едва ли, сигурно ще гледат квотите - трябва да е афроамериканец, макар че може и китаец да намерят.
Китаец едва ли, те сега са нарочени за новия враг на САЩ .... ако ще е жълтък, може нещо филипинец, южнокореец, джапанец .....
rhaegar написа:Много, особено Бийзли беше потресаващ, чак накрая метна 2-3 тройки, колкото да не са му съвсем ужасни процентите. После се оказа че синът му имал рожден ден, а феновете го налазиха яко в социалките, та ми стана леко гадно.
За мен пък ако добутат до плейофите което не се знае все още Денвър са удобен противник стилово за Лейкърс, Никола е много добър в атака обаче ЛеБрон и АД ще го скъсат от пробиви.
Иначе мача с Булс странна работа като цяло има мачове в които изглеждат супер и такива като този в които са далеч от истината.
За резервният биг уж Мо Бамба трябва да се върне през април което не знам дали ще има голяма полза ама пак по-добре отколкото буквално да нямат втори център.
Хам и той ми е чудат на моменти, Хачимура прави доста солидни мачове и е стабилен и в двете фази а не му дава почти никакви минути.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Жалко за Дончич. Най-добрият появявал се в лигата след Коби.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Най-добрият появявал се в лигата след Коби е Тим Дънкан.
Прави го точно една година след Коби и всъщност по-хубавото е че е по-добър и от Коби!
:-)
Словенецът е някакъв тип играч Алън Айвърсън, даже не мисля че ще успее да постигне и
това което Гасол направи.
Прави го точно една година след Коби и всъщност по-хубавото е че е по-добър и от Коби!
:-)
Словенецът е някакъв тип играч Алън Айвърсън, даже не мисля че ще успее да постигне и
това което Гасол направи.
- Drunken_Master
- Контакти:
Коби не може да се равнява с Тим...
Коби и от Хакийм не е по-велик даже!
Коби и от Хакийм не е по-велик даже!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Ти от ден на ден изплискваш легена все повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Ти от ден на ден изплискваш легена все повече.
Да, прав си... Винаги съм харесвал Коби. Кво се правиш на ударен? Винаги съм бил на това мнение. Да не говоря, че е пълен смях сравнението с Джеймс. Коби никога не е доминирал така, както Дъ Кинг...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
ReBorn1982
Кога па е доминирал """"Дъ Кинг"""" ??!
Цялата му кариера е събираници с купища топ звезди и преследване на лесни титли.
И въпреки целия тоя напън, само 4 титли за 20 години ..... голяма "доминация".