"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Отново треньор удря съдия в Първа лига?!

Мнениеот КироВарна » 01 мар 2017 22:01

А Гонзо,само леко погали четвъртия по бузките!!!Мнението ми може да е малко крайно,но според мен повечето родни съдии са си за бой!!!Не оправдавам ничия постъпка,но съдийството в БЪЛГАРИЯ е непоносимо!!!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 01 мар 2017 22:06

Тази тема може да бъде отворена само от прост и адски комплексиран човек :!:
Ако това на Ераносян е "удар" значи съществото, което го твърди е за болницата!
Ако съществото имаше малко мозък и памет, по-дълга от денонощие, щеше да се сети за десетки фрапантни случаи в нашето първенство, които в сравнение с "удара" на Ераносян са като удари от боксов мач, но наказанията са били символични! Някои даже не бяха наказвани 8-)
Не ми се влиза в полемика с тъпоъгълници!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 01 мар 2017 22:11

Защо софийската съдийска комисия назначава на домакинство на софийски отбор/в случая Славия/ -съдии от софия-това не е ли за бой?
Ще го бие Гонзо,НО ПЪРВО баща му на Никола Попов е за бой!Умните хора търсят причините !
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 01 мар 2017 22:50

КироВарна написа:А Гонзо,само леко погали четвъртия по бузките!!!Мнението ми може да е малко крайно,но според мен повечето родни съдии са си за бой!!!Не оправдавам ничия постъпка,но съдийството в БЪЛГАРИЯ е непоносимо!!!

Еми то каквито са ни съдиите, такива са ни и треньорите :) Ако питаш треньорите, съдиите са за бой, ако питаш съдиите, треньорите са върли селяндури... може би и едните и другите са прави, ама проблемът е ,че като няма правила и ред, после идват едни мачове в Европа и там се вижда къде сме, какъв ни е футболът и т.н...
Последна промяна от Alex на 01 мар 2017 22:51, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

fen1914

Мнениеот fen1914 » 01 мар 2017 22:51

съдиите заслужават много повече "уважение", отколкото им демоснстрират треньорите и публиката, според мен :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 01 мар 2017 22:55

fire написа:Тази тема може да бъде отворена само от прост и адски комплексиран човек :!:
Ако това на Ераносян е "удар" значи съществото, което го твърди е за болницата!
Ако съществото имаше малко мозък и памет, по-дълга от денонощие, щеше да се сети за десетки фрапантни случаи в нашето първенство, които в сравнение с "удара" на Ераносян са като удари от боксов мач, но наказанията са били символични! Някои даже не бяха наказвани 8-)
Не ми се влиза в полемика с тъпоъгълници!

Направо като в Русия може да направим с нивия им закон за домашно насилие. До една определена точка боят си има възпитателен характер и е позволен, а? :lol:

Червен картон се дава на играч дори и за посягане. И не е идеята дали някой е нокаутиран или не - важен е физическият контакт между двамата и липсата на уважение и демонстрацията на заплаха и надмощие по този начин...

И като мълчиш и не пишеш изглеждаш по-умен :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Правила на първенството?

Мнениеот obi4am_pirin » 02 мар 2017 07:34

Някой наясно ли е с правиилата за провеждане на турнира?При разделяне на отборите на първа шестица и две четворки точките до момента запазват ли се?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 02 мар 2017 09:31

Много любопитно защо в медиите не е коментира нападението на целия треньорски щаб на отбора с ТИРЕТО/без Белчев/на цялата съдийска бригада?!Блъскане,бутане и крясъци на озверели простаци и това е документирано на записа,но...пълно мълчание?!Отворковци,мълчите защото Микрето ще раздава правосъдие!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Георг

Мнениеот Странджата » 02 мар 2017 10:57

Ама те само по-емоционално спореха. А освен това съдията непрекъснато подържаше дистанция, която се полага на лице, означаващо институция. Непрекъснато - независимо от желанието за по-интимна близост и по-директно въздействие, което проявяваше щабът на ЦСКА-София. Затова и съдията ще бъде похвален, може и награден :)
P.S.Акредитираните журналисти в това време бяха се обърнали с гръб към стадиона, за да питат какво ще стане с акредитациите им, ако погледнат.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 мар 2017 11:39

Аз ко можех, щях да накажа цялата резервна скамейка нашата на ЦСКА, кво искаха от съдията не разбрах? Като ти играе отборът слабо ами потърсете вината у себе си, съдията това, съдията онова. Имало две дузпи, къде са тея две дузпи, къде, ние и голово положение нямахме! Нищо че гледах само второто полувреми, първото беше май още по-зле като го слушах по радио. :)

Тези неща всичките с атакувани съдии идват вследствие на нищо свършено от БФС-то- единият път съдиите са виновни, другия път пак са те! :lol: Глупости! :lol:

За да имаш силна държава, трябват ти и силни и строги закони! :lol: А те хем не свършват нищо в канцелариите, хем и отпущат юздите на всеки та двойно! Абе глупости пълни! :lol: Не адмирирам подобни неща да се атакуват рефери без причина. Още повече, че в дербито нещата може да се повторят, но аз ще преценя дали е свирил съдия добре, не залупена шапка да не видя! Не всички решения на съдии са верни, ама и не всички са грешни, разберете. Атаки по съдии не бива, ако имал претенции, че си добър и качествен специалист. А треньори дето се втурват веднага за нищо и никакво дали са качествени? Ераносян мача ми беше пуснат, ама не гледах много скучен тоя мач и на всичко отгоре Камбуров им бил болен, тва са си циркове бе. Едни и същи глупости и то! :lol:
Последна промяна от dreben23 на 02 мар 2017 11:51, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”