Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хореографията днес
То си личи че си някъв заблуден с голямо самочувствие който си знае неговото и това е.. ако си бил на мача ще знаеш за кво става на въпрос ако не си .. просто за замълчи !
- cska_evropeiski
- Контакти:
Re: Дайте ни титлата срещу Миньор!
yasen написа:Аз мисля, че има достатъчно основания да бъде приготвена шампионската купа за следващия домакински мач срещу Миньор. Просто най-нормалното нещо, като гледах днес ЦСКА, е да не бият Литекс другата седмица, а ако това стане, то едва ли Левски ще загуби точки срещу Миньор. СЛЕДОВАТЕЛНО ЛЕВСКИ ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН КРЪГ ПРЕДИ КРАЯ. и ще може да разпуснат отбора да почива още на 30 май, а после срещу Пирин да играят юноши и дублиращия отбор.
То и аз като гледах играта на Левски, най-нормалното нещо беше да паднете когато гостувахте на Литекс, но накрая се изненадах. Така, че нищо не е сигурно
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя
Ясно няма да се разберем всеки си има мнение. Само да те питам като се изказваш толкова крайно за тия "мухи", когато тръгна да ходиш на мачове отиде знаейки 100% от песните ли?
П.П. Иначе тоя кръг съм много доволен, че свините биха мен ми се празнува титла последния кръг в Благоевград.
Да имам самочувствие сори, че ти си комплексиран пубер. А на мача съм бил както и на доста който ти само гледаш на картинки .... 7:1, 8:0 и тн.
П.П. Иначе тоя кръг съм много доволен, че свините биха мен ми се празнува титла последния кръг в Благоевград.
То си личи че си някъв заблуден с голямо самочувствие който си знае неговото и това е.. ако си бил на мача ще знаеш за кво става на въпрос ако не си .. просто за замълчи !
Да имам самочувствие сори, че ти си комплексиран пубер. А на мача съм бил както и на доста който ти само гледаш на картинки .... 7:1, 8:0 и тн.

- Red_champions
Re: “Левски” - 95 години отбор на народа
Добре,хубаво,ама тоя лаф за "отбора на народа" нали знаеш,че не върви.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Честито!!!Има,има истина една-тя е само Левски София!!!

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- WALENTINAAA
- Контакти:
Честит рожден ден ЛЕВСКАРИ , много успехи в ЕВРОПА , и в БЪЛГАРИЯ

Честито, сини фенове - 95 години ЛЕГЕНДА и СЛАВА
Ми аз няма да влизам в някви филми такива мачове 7-1 и т.н съм ги гледал само на клипове.. а и да и аз не съм знаел всички песни.. но ти пак не ме разбираш казах ти че днес не се получи пеенето не защото не знаят песните а защото те мълчеха като телета и изобщо и не си правеха труда някои да запеят.. а и ти казвам че не се целехме.. лявата половина в която бях аз.. пляскаше по бързо.. а дясната по бавно и като пеехме песента " ДА за пеем дружно песента.. " ние пляскаме те след нас.. тъпо се получи кажи чесно ти доволен ли си ? Ние говорим за мача днес а не за предишни мачове.. пък и някои хора които обикновенно са в сектор "Б" а днес агитката уж беше в сектор "В" днес тези хора бяха в сектор "Б" а там изобщо не се пееше .. разбираш ли кво ти говоря ? Че тези които обикновенно пеят всеки мач днес бяха там кадето не се пееше.. а тези които не пеят бяха там кадето се пееше.. и за това стана малко тъпо..
Последна промяна от jore1914 на 24 май 2009 00:21, променено общо 1 път.
- non.mollare.mai
- Контакти:
Хора утре в колко е събирането пред 22-ра гимназия ?
Nikona написа:Ясно няма да се разберем всеки си има мнение. Само да те питам като се изказваш толкова крайно за тия "мухи", когато тръгна да ходиш на мачове отиде знаейки 100% от песните ли?
П.П. Иначе тоя кръг съм много доволен, че свините биха мен ми се празнува титла последния кръг в Благоевград.То си личи че си някъв заблуден с голямо самочувствие който си знае неговото и това е.. ако си бил на мача ще знаеш за кво става на въпрос ако не си .. просто за замълчи !
И аз съм на на твойто мнение.. един път да сме на едно мнение