Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Хореографията днес

Мнениеот jore1914 » 24 май 2009 00:08

То си личи че си някъв заблуден с голямо самочувствие който си знае неговото и това е.. ако си бил на мача ще знаеш за кво става на въпрос ако не си .. просто за замълчи !

Потребителски аватар
cska_evropeiski
Контакти:

Re: Дайте ни титлата срещу Миньор!

Мнениеот cska_evropeiski » 24 май 2009 00:13

yasen написа:Аз мисля, че има достатъчно основания да бъде приготвена шампионската купа за следващия домакински мач срещу Миньор. Просто най-нормалното нещо, като гледах днес ЦСКА, е да не бият Литекс другата седмица, а ако това стане, то едва ли Левски ще загуби точки срещу Миньор. СЛЕДОВАТЕЛНО ЛЕВСКИ ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН КРЪГ ПРЕДИ КРАЯ. и ще може да разпуснат отбора да почива още на 30 май, а после срещу Пирин да играят юноши и дублиращия отбор.

То и аз като гледах играта на Левски, най-нормалното нещо беше да паднете когато гостувахте на Литекс, но накрая се изненадах. Така, че нищо не е сигурно
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 24 май 2009 00:14

Ясно няма да се разберем всеки си има мнение. Само да те питам като се изказваш толкова крайно за тия "мухи", когато тръгна да ходиш на мачове отиде знаейки 100% от песните ли?

П.П. Иначе тоя кръг съм много доволен, че свините биха мен ми се празнува титла последния кръг в Благоевград.

То си личи че си някъв заблуден с голямо самочувствие който си знае неговото и това е.. ако си бил на мача ще знаеш за кво става на въпрос ако не си .. просто за замълчи !

Да имам самочувствие сори, че ти си комплексиран пубер. А на мача съм бил както и на доста който ти само гледаш на картинки .... 7:1, 8:0 и тн.
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Re: “Левски” - 95 години отбор на народа

Мнениеот Red_champions » 24 май 2009 00:15

Добре,хубаво,ама тоя лаф за "отбора на народа" нали знаеш,че не върви.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 май 2009 00:16

Честито!!!Има,има истина една-тя е само Левски София!!!
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Мнениеот WALENTINAAA » 24 май 2009 00:16

Честит рожден ден ЛЕВСКАРИ , много успехи в ЕВРОПА , и в БЪЛГАРИЯ
Изображение

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 24 май 2009 00:17

Честито, сини фенове - 95 години ЛЕГЕНДА и СЛАВА

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 24 май 2009 00:17

Ми аз няма да влизам в някви филми такива мачове 7-1 и т.н съм ги гледал само на клипове.. а и да и аз не съм знаел всички песни.. но ти пак не ме разбираш казах ти че днес не се получи пеенето не защото не знаят песните а защото те мълчеха като телета и изобщо и не си правеха труда някои да запеят.. а и ти казвам че не се целехме.. лявата половина в която бях аз.. пляскаше по бързо.. а дясната по бавно и като пеехме песента " ДА за пеем дружно песента.. " ние пляскаме те след нас.. тъпо се получи кажи чесно ти доволен ли си ? Ние говорим за мача днес а не за предишни мачове.. пък и някои хора които обикновенно са в сектор "Б" а днес агитката уж беше в сектор "В" днес тези хора бяха в сектор "Б" а там изобщо не се пееше .. разбираш ли кво ти говоря ? Че тези които обикновенно пеят всеки мач днес бяха там кадето не се пееше.. а тези които не пеят бяха там кадето се пееше.. и за това стана малко тъпо..
Последна промяна от jore1914 на 24 май 2009 00:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
non.mollare.mai
Контакти:

Мнениеот non.mollare.mai » 24 май 2009 00:18

Хора утре в колко е събирането пред 22-ра гимназия ?

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 24 май 2009 00:19

Nikona написа:Ясно няма да се разберем всеки си има мнение. Само да те питам като се изказваш толкова крайно за тия "мухи", когато тръгна да ходиш на мачове отиде знаейки 100% от песните ли?

П.П. Иначе тоя кръг съм много доволен, че свините биха мен ми се празнува титла последния кръг в Благоевград.

Да имам самочувствие сори, че ти си комплексиран пубер. А на мача съм бил както и на доста който ти само гледаш на картинки .... 7:1, 8:0 и тн.

И аз съм на на твойто мнение.. един път да сме на едно мнение :) и аз искам да празнуваме в Благоевград

Върни се в “Архив”