PLOVDIV PEE 1912 написа:Майна,ако почнем полусезона напускам тая скапана държава...
Ще направим всичко възможно за да не я напуснеш !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PLOVDIV PEE 1912 написа:Майна,ако почнем полусезона напускам тая скапана държава...
le6oqda написа:като цяло михов е прав. този селянин ви тормози вече не знам колко години. как го траете, вие си знаете.
на мен друго ми е интересно. как градския ви съперик винаги си намира купувач, а при вас не се получава? още повече, че сте по-стар клуб, по-реномиран, с по-славна история, като фенове сте по-напред. явно в христола е проблема.
le6oqda написа:като цяло михов е прав. този селянин ви тормози вече не знам колко години. как го траете, вие си знаете.
на мен друго ми е интересно. как градския ви съперик винаги си намира купувач, а при вас не се получава? още повече, че сте по-стар клуб, по-реномиран, с по-славна история, като фенове сте по-напред. явно в христола е проблема.
Христолов пред Novsport.com: Немците отложиха сделката за утре, дано не я отложат пак
http://www.novsport.com/news77614_1003.html
Валентин Михов: Ботев се нуждае от нов собственик!!!
Yellow major написа:И ще свърши къде? На булевард "Руски". Миткооо не те слуша главата боклук мръсен!
Какво сме виновни ние обаче,че прогони една камара потенциални купувачи. Луд човек бизнес не може да прави!
Хубаво е ,че започна да се шуми около Ботев,но просто няма време за да се спаси!
Всички институции много подцениха "лудия почтен бизнесмен".
До къде я докарахме? Феновете да искат да видят любимия си отбор във В група, само и само да видят "почтенния бизнесмен" да проси на главната.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта