Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот blue avalanche » 19 яну 2012 23:10

rainman написа:Тъй ще кажете... как за има-няма час стана слабак, докато лятото беше новия Дембеле... :lol: :lol:

Не беше!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 яну 2012 23:12

siniq_fen написа:
Tommi написа:Този не го исках в Левски. Добре, че не дойде при нас. ;)

Ако ни го набута, пак ли така ще разсъждаваш :?

Може би няма да разсъждавам така, но това няма да се случи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 яну 2012 00:13

onegavon написа:Еми така става, понеже нямате политика. "Левски следи този", " Левски иска онзи", " Костов си хареса еди кой си"," Левски с интерес към...." и така нататък.За това ще лапате мухите , а другите ще си правят селекцията.

Изчакайте и утре да мине, нали това обещаха .В петък ще дойдат новите попълнения.Пък тогава ги псувайте ,че лъжат!Що се отнася до Присо имам чувството , че Дуци напук го е взел нищо особенно не е като футболист.

Избързваш с крайното заключение за селекцията. Другите нека си правят селекцията-тяхна си работа. Те тия другите и преди се правеха селекции, та после с месеци се чудеха как да разкарат същата тази туристическа селекция с 15-20 бона заплата ;) Всъщност и вариантът със старите играчи през пролетния полусезон не трябва да се разглежда толкова негативно. Ако не друго се познават и няма да играят за първи път заедно, и не на последно място сега имат треньор, който явно поназнайва някои неща във футбола. А що се отнася до ония със селекцията, пак казвам-те си знаят. Убеден съм също така, че новите им играчи като дойдат в София ще спазват на 100% вечерния час ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 20 яну 2012 06:58

Подкрепям Тристаннн, не трябва да се избързва. За пример давам 2005/2006 когато в последния ден на летния трансферен прозорец взехме единствения ни нужен човек - Седрик Бардон. И след това почна синята приказка.

ЦСКА ни цакат с няколко трансфера, но това не е повод за безпокойство. Първо - те нямат треньор, а ние вече имаме! Второ - като видят какъв хаос е в клуба, веднага ще мислят за напускане. Аз този Диого въобще се чуда как е решил да дойде в БГ. Но си мисля, че няма да е кой знае колко класен, нещо като Калво ще е. ;)
Аз искам само централен защитник(ако има вариант да намеят добър за малко пари) и нападател.
Освен това не си мислете, че не се работи по селекцията. Просто не могат да се отделят големи пари, както по времето на Чорни. И за тва се пазари, гледат да смъкват цената и евентуално да дадат наш игач. Ето акулите не искат толкова лесно да пуснат Жужу и Абел, все едно са Меси и Роналдо... :lol: 600 000 евро за Жужу, ноу комент :lol:
Гонзо нещо спомена, че има договорени играчи, та ше видим. И не забравяйте, Левски наистина ще изглежда по друг начин през пролетта. Но не както преди обещаваше Г.Иванов, а сега ще има промяна. И това е така, защото от времето на Мъри имаме кадърен и перспективен старши треньор. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 яну 2012 09:41

Изненадващ трансфер може да осъществи "Левски" в близките дни. Има вариант "сините" да продадат крилото Тодор Христов в САЩ. Бившият играч на Берое е харесан от Хюстън Динамо. Трансферът се урежда от бившия треньор на Академик (София) Семир Селимински. Той вчера беше на "Герена", за да разговаря по този въпрос със спортния директор Георги Иванов-Гонзо и със самия футболист. Срещата продължи около 10 минути. Селимински е получил зелена светлина за трансфера.

"Използвах връзките си в Хюстън Динамо, за да им предложа Христов. Американците го одобриха, но все още е рано да се говори за сигурен трансфер. Тепърва предстоят преговори. Георги Иванов обаче ми каза, че "Левски" е готов да продаде Христов", заяви по този повод Селимински, който е поканен да бъде помощник-треньор в американския отбор, състезаващ се в Мейджър Лийг Сокър (МЛС).

"По-вероятно е Тодор Христов да отида в Хюстън, отколкото аз. Към края на първия лагер на "Левски" в Турция ще стане ясно, дали ще се стигне до подобен трансфер", допълни пред "Меридиан Мач" Селимински.

Тодор Христов дойде на "Герена" от Берое преди началото на сезона. "Сините" платиха за него 180 хиляди лева. Крилото обаче не успя да се адаптира в отбора и има статут на твърда резерва.
Фокус

Още едно ГЕНИАЛНО решение на синьото ръководство!!! Ако може и от бездомните кучета в Подуене и Хаджи Димитър да изкарат някой друг лев ще е добре!!!! НЕМАМ ДУМИ колко велика трансферна политика водим?

Между другото г-н Тонев днес е ПЕТЪК и питаме къде са така наречените от вас минимум ДВА ТРАНСФЕРА? На летището ли са, на гарата ли? Или чакат Такси нещо? Г-н Тонев хубаво е днес да ви чуем гласчето, както и на великия ви помощник с 8 клас г-н Гонзо!!!

Та г-н Тонев вие като Софиянец и Шоп ше ме рабЕрете кво ви говорИм и пИтам?
- Дека са ви транферите бре, дека са? Мистър Тонев? Оти си правите т...к с нас а?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 20 яну 2012 09:57

В случая с камерунеца Облекчаващият Се Пред Публика- не е важна покупката на този индивид. Играч на този пост не е необходим на Левски. На нас ни трябват играчи на други постове. Става въпрос за техниката на покупко- продажбата. Когато един се мъчи една година, а друг осъществява покупката за един ден- за какво говорим изобщо? Този друг (и групата около него) не трябва до се занимава повече с подобни неща. Понеже става въпрос за продаване и купуване на повече на брой футболисти, започвам да си мисля, че нашите т.н. мениджъри са импотентни като търговци. Имаме само преотстъпени и освободени докато панчеревци се облажиха с няколко милиона. Купихме САМО ЕДИН, а те...Колко по- етично и честно спрямо нас, феновете, щеше да бъде ако бяха казали нищо от рода на: "Поради ранният етап на сделката с новия спонсор финансовите средства все още не са уточнени и зимната селекция се свежда до покупката на един или двама качествени футболисти. По- мащабна селекция ще направим след финализиране на сделката." Кратко, ясно и неангажиращо. То не бяха дати, не бяха вторници или петъци, не бяха сигурни половин милион евро за селекция и т.н. Така олекват в очите ни.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 яну 2012 11:34

messi7 написа:Подкрепям Тристаннн, не трябва да се избързва. За пример давам 2005/2006 когато в последния ден на летния трансферен прозорец взехме единствения ни нужен човек - Седрик Бардон. И след това почна синята приказка.

ЦСКА ни цакат с няколко трансфера, но това не е повод за безпокойство. Първо - те нямат треньор, а ние вече имаме! Второ - като видят какъв хаос е в клуба, веднага ще мислят за напускане. Аз този Диого въобще се чуда как е решил да дойде в БГ. Но си мисля, че няма да е кой знае колко класен, нещо като Калво ще е. ;)
Аз искам само централен защитник(ако има вариант да намеят добър за малко пари) и нападател.
Освен това не си мислете, че не се работи по селекцията. Просто не могат да се отделят големи пари, както по времето на Чорни. И за тва се пазари, гледат да смъкват цената и евентуално да дадат наш игач. Ето акулите не искат толкова лесно да пуснат Жужу и Абел, все едно са Меси и Роналдо... :lol: 600 000 евро за Жужу, ноу комент :lol:
Гонзо нещо спомена, че има договорени играчи, та ше видим. И не забравяйте, Левски наистина ще изглежда по друг начин през пролетта. Но не както преди обещаваше Г.Иванов, а сега ще има промяна. И това е така, защото от времето на Мъри имаме кадърен и перспективен старши треньор. ;)

Извини ме,но да кажеш,че Димитър Пенев не е треньор е направо смехотворно, в сравнение с вашия Николай Костов,който не го бяхте чували докато не го назначиха за треньор на Левски.Не разбирам как ги давате тези оценки само.И да отбор със селекция може и да не тръгне добре в първенството,но отбор без селекция става предвидим и преди всичко при контузия на 1-2 от играчите ще трябва да се ползват юноши,заради късата резервна скамейка.А това да сравняваш Диого с Калво е направо лудост.Първо когато Диого е играл в Примера вашия Калво е стоял пред телевизора в пансиона в Барселона и го е гледал.Диого има над 100 мача като твърд титуляр в Примера,от тях около 16 за Реал Мадрид,а вашия Калво колко има?Питам и отговор не чакам.Глътнете малко въздух бе хора света не е само селекции,отобори и играчи.Вие направо бъднувате в тоя форум тук.......

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 яну 2012 11:56

bobonikolov написа:Извини ме,но да кажеш,че Димитър Пенев не е треньор е направо смехотворно, в сравнение с вашия Николай Костов,който не го бяхте чували докато не го назначиха за треньор на Левски.Не разбирам как ги давате тези оценки само.И да отбор със селекция може и да не тръгне добре в първенството,но отбор без селекция става предвидим и преди всичко при контузия на 1-2 от играчите ще трябва да се ползват юноши,заради късата резервна скамейка.А това да сравняваш Диого с Калво е направо лудост.Първо когато Диого е играл в Примера вашия Калво е стоял пред телевизора в пансиона в Барселона и го е гледал.Диого има над 100 мача като твърд титуляр в Примера,от тях около 16 за Реал Мадрид,а вашия Калво колко има?Питам и отговор не чакам.Глътнете малко въздух бе хора света не е само селекции,отобори и играчи.Вие направо бъднувате в тоя форум тук.......

"Извини ме,но да кажеш,че Димитър Пенев не е треньор е направо смехотворно, в сравнение с вашия Николай Костов,който не го бяхте чували докато не го назначиха за треньор на Левски."
Говорим за моментни стойности,а не кой какво е правил преди 50г.! ;)
"Първо когато Диого е играл в Примера вашия Калво е стоял пред телевизора в пансиона в Барселона и го е гледал."
Сигурно и Меси тогава е стоял пред телевизора(не че нещо,ама с Калво са наборчета),обаче едва ли е гледал Диого. :oops: Как се "гледа" играч с 13 мача за два сезона?
Последна промяна от blue avalanche на 20 яну 2012 12:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 20 яну 2012 12:04

Левски иска да привлече централния защитник на ПАС Янина Исмаел Боузид, разбра "Тема Спорт". Алжирецът играе в гръцкия клуб от лятото на 2011 година, а договорът му изтича след 18 месеца. 28-годишният футболист има 10 мача през този сезон. Той е роден в Нанси (Франция), но има алжирски корени и се състезава за националния отбор на африканците. Има 10 двубоя за страната. Боузид пристига в ПАС Янина, след като е освободен от шотландския Хартс, където е играл между 2009 и 2011 г. Защитникът дори има победен гол срещу Селтик при успеха с 2:1 на 20 декември 2009 г.

Алжирецът е бивш шампион на Турция. През сезон 2007/08 играе за Галатасарай, с който печели титлата. Боузид се е състезавал още за Мец, Унион (Берлин), МС Алжир, Кайзерслаутерн, Троа и Анкарагюджю.

Левски обаче ще трябва да заплати за него около 500 000 евро трансферна сума, което едва ли се харесва на Тодор Батков.

RAYAN
Контакти:

Мнениеот RAYAN » 20 яну 2012 12:18

Само аз ли не съм притеснен от липсата на трансфери ? Накрая ще стане така - другите купуват/привличат играчи, Левски играе, бие и става шампион. :lol: Много хора пропускат фактора - нов треньор в Левски. Този нов треньор ще си проведе нужната подготовка и ако успее да извлече максимума от наличните играчи, то твърде вероятно е, нашите да са шампиони в края. Също както Мърко извади положителните качествата на един куп отписани играчи..
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !

Върни се в “Архив”