rainman написа:Тъй ще кажете... как за има-няма час стана слабак, докато лятото беше новия Дембеле...![]()
Не беше!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rainman написа:Тъй ще кажете... как за има-няма час стана слабак, докато лятото беше новия Дембеле...![]()
siniq_fen написа:Tommi написа:Този не го исках в Левски. Добре, че не дойде при нас.
Ако ни го набута, пак ли така ще разсъждаваш
onegavon написа:Еми така става, понеже нямате политика. "Левски следи този", " Левски иска онзи", " Костов си хареса еди кой си"," Левски с интерес към...." и така нататък.За това ще лапате мухите , а другите ще си правят селекцията.
Изчакайте и утре да мине, нали това обещаха .В петък ще дойдат новите попълнения.Пък тогава ги псувайте ,че лъжат!Що се отнася до Присо имам чувството , че Дуци напук го е взел нищо особенно не е като футболист.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Изненадващ трансфер може да осъществи "Левски" в близките дни. Има вариант "сините" да продадат крилото Тодор Христов в САЩ. Бившият играч на Берое е харесан от Хюстън Динамо. Трансферът се урежда от бившия треньор на Академик (София) Семир Селимински. Той вчера беше на "Герена", за да разговаря по този въпрос със спортния директор Георги Иванов-Гонзо и със самия футболист. Срещата продължи около 10 минути. Селимински е получил зелена светлина за трансфера.
"Използвах връзките си в Хюстън Динамо, за да им предложа Христов. Американците го одобриха, но все още е рано да се говори за сигурен трансфер. Тепърва предстоят преговори. Георги Иванов обаче ми каза, че "Левски" е готов да продаде Христов", заяви по този повод Селимински, който е поканен да бъде помощник-треньор в американския отбор, състезаващ се в Мейджър Лийг Сокър (МЛС).
"По-вероятно е Тодор Христов да отида в Хюстън, отколкото аз. Към края на първия лагер на "Левски" в Турция ще стане ясно, дали ще се стигне до подобен трансфер", допълни пред "Меридиан Мач" Селимински.
Тодор Христов дойде на "Герена" от Берое преди началото на сезона. "Сините" платиха за него 180 хиляди лева. Крилото обаче не успя да се адаптира в отбора и има статут на твърда резерва.
Фокус
messi7 написа:Подкрепям Тристаннн, не трябва да се избързва. За пример давам 2005/2006 когато в последния ден на летния трансферен прозорец взехме единствения ни нужен човек - Седрик Бардон. И след това почна синята приказка.
ЦСКА ни цакат с няколко трансфера, но това не е повод за безпокойство. Първо - те нямат треньор, а ние вече имаме! Второ - като видят какъв хаос е в клуба, веднага ще мислят за напускане. Аз този Диого въобще се чуда как е решил да дойде в БГ. Но си мисля, че няма да е кой знае колко класен, нещо като Калво ще е.![]()
Аз искам само централен защитник(ако има вариант да намеят добър за малко пари) и нападател.
Освен това не си мислете, че не се работи по селекцията. Просто не могат да се отделят големи пари, както по времето на Чорни. И за тва се пазари, гледат да смъкват цената и евентуално да дадат наш игач. Ето акулите не искат толкова лесно да пуснат Жужу и Абел, все едно са Меси и Роналдо...600 000 евро за Жужу, ноу комент
![]()
Гонзо нещо спомена, че има договорени играчи, та ше видим. И не забравяйте, Левски наистина ще изглежда по друг начин през пролетта. Но не както преди обещаваше Г.Иванов, а сега ще има промяна. И това е така, защото от времето на Мъри имаме кадърен и перспективен старши треньор.
bobonikolov написа:Извини ме,но да кажеш,че Димитър Пенев не е треньор е направо смехотворно, в сравнение с вашия Николай Костов,който не го бяхте чували докато не го назначиха за треньор на Левски.Не разбирам как ги давате тези оценки само.И да отбор със селекция може и да не тръгне добре в първенството,но отбор без селекция става предвидим и преди всичко при контузия на 1-2 от играчите ще трябва да се ползват юноши,заради късата резервна скамейка.А това да сравняваш Диого с Калво е направо лудост.Първо когато Диого е играл в Примера вашия Калво е стоял пред телевизора в пансиона в Барселона и го е гледал.Диого има над 100 мача като твърд титуляр в Примера,от тях около 16 за Реал Мадрид,а вашия Калво колко има?Питам и отговор не чакам.Глътнете малко въздух бе хора света не е само селекции,отобори и играчи.Вие направо бъднувате в тоя форум тук.......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта