Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Гонзо-новият старши треньор на Левски

Мнениеот cska - maina » 27 май 2011 21:08

S.T.A.L.K.E.R написа:Честито на левскарите, все пак новият им треньор завършен осми клас.

Не бъди сигурен! Призовавам Гонзо да си покаже дипломата за завършено образование ако ще и от трети клас да е!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 май 2011 21:09

S.T.A.L.K.E.R написа:Честито на левскарите, все пак новият им треньор завършен осми клас.

За разлика от теб...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 май 2011 21:10

никсане- залога и приет ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 27 май 2011 21:11

cska - maina написа:никсане- залога и приет ;)

Супер!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 май 2011 21:11

cska - maina написа:

Не бъди сигурен! Призовавам Гонзо да си покаже дипломата за завършено образование ако ще и от трети клас да е!

О ти си покажи тапията от 4-ти..[offtopic]км[/offtopic].Аман от т..ци..Що не си гледаш кофите?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 27 май 2011 21:13

фифи перото написа:

За разлика от теб...

Да, така е, но не само аз, много сме ние които имаме повече класове от него. :mrgreen:

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 27 май 2011 21:14

Значи за Гонзо не съм съгласен , според мене 100 пъти по добре е от Яската и други такива треньорчета. Да не забравяме , че сега има повече опит в сравнение с по миналата година. Плюс е ,че е голям Левскар и милее за клуба. Чорбета моля да не пишат мнения , а да си гледат форумчето където е написано , че Цурето няма да играе в лига Европа :mrgreen: пожелавам им го от сърце :mrgreen: и 100 години титла да не видят :mrgreen:

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 27 май 2011 21:22

cska - maina написа:фифо ма, ко се косиш, аз съм висшист !!! Освен красив съм и много умен, много ;)

Да не е умряла циганката, дето те хвалеше, че сам си се хвалиш?

А колкото до темата ... ако е вярно, че Гонзо си е бил треньор на Левски и преди това, то съм раздвоен - ЛЕ добре, първенството не чак толкова.

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 27 май 2011 21:25

И на мен не ми се понрави много тази новина,но все пак това не значи,че още от сега трябва да отписваме новия сезон ;)

Единственото,което ме крепи,е,че Георги Иванов - Гонзо е доказвал неведнъж,че е голям левскар и заради това се надявам на нещо ;)

САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 май 2011 21:26

Има един футболист от Черноморец Браганца ИМА ДОБРИ КАЧЕСТВА може да се напънат да го вземат какво ще кажете СПОРЕД МЕН ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА.

Върни се в “Архив”