Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RMCF
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Мнениеот RMCF » 07 май 2025 09:34

За мен съдиите сбъркаха сериозно единствено, че спестиха ЧК на Иниго в края на първото полувреме. Бях останал и с впечатлението че Мхитарян имаше жълт картон вече, когато направи фаула за дузпата на Барса която беше отменена и трябва да получи втори, но в сайта на УЕФА жълтият му картон е показан точно тогава, в 68-та минута. Чалханоглу е бил с жълт картон.

П.С. Забравих и спряната голова атака на Интер в края на първото продължение.
Последна промяна от RMCF на 07 май 2025 09:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 май 2025 09:36

Нямаше нарушение, играчът на Барса просто изгуби равновесие. Получиха се супер мачове между два отбора с контрастни стилове на игра, но без страх да се търси гола на всяка цена. Барса, подобно на 2019 с Ливърпул отпада не като по-слабият отбор, но малко не им стига при изравнени сили. Определено могат да държат главите си високо вдигнати на фона на развитието в последните няколко сезона. Никой не очакваше от тях изобщо елиминации дори.

Иначе единственото странно решение вчера на съдията беше да свири край на полувреме при излязъл сам срещу вратаря играч на Интер. Абсурдно решение, добре че не повлия.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 май 2025 09:58

sapio0o написа: Никой не очакваше от тях изобщо елиминации дори.

Човек, време е официално да се пребоядисаш, няма смисъл да се мъчиш. 2-3-ма сте такива уж фенове на Реал, дето нон-стоп се прехласвате по отцепниците. Никой не очаквал елиминации от тях вика Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 май 2025 10:02

Видях някакъв кадър, на който изглежда, че Дъмфрис настъпва Мартин, затова и имам колебание. Но и много пъти съм си казвал, че за мен е абсурдно да се коментира на база на стопкадри, а не на клипове. То и от някои кадри изглежда, че Кубарси избива чисто от Лаутаро, ама на повторението от гледната точка зад вратата се видя, че му ритна крака и той удари топката.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 май 2025 10:25

bubka написа:
sapio0o написа: Никой не очакваше от тях изобщо елиминации дори.

Човек, време е официално да се пребоядисаш, няма смисъл да се мъчиш. 2-3-ма сте такива уж фенове на Реал, дето нон-стоп се прехласвате по отцепниците. Никой не очаквал елиминации от тях вика Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение.

Ти следиш ли какво се случва с Барселона последните 10 години? Ако някой ги е включвал в сметки за каквото и да било, да ми се обади да му препоръчам специалист. Барселона не е фактор отдавна, така че този сезон за тях е израстване.

Иначе, ти ако очакваш от мен да точа лиги по нашите на фона на представянето им този сезон и да казвам на черното бяло за ситуацията при каталунците, сбъркал си човека. Да си имаш любим отбор не значи да си слепец, а с теб очевадно сме различни. Ако догодина се представяме по-добре ще съм първият, който ще го отбележи, вярвай ми.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 май 2025 10:32

Е ти цял сезон в нашата тема пишеш само какъв величествен отбор били Барселона Изображение. Сигурно имаш поне 60-70 такива мнения Изображение. И кво, викаш ти ги чакаш да не влезат в първите 24 и да не играят елиминации, те пък стигнаха полуфинал и се подмокри от умиление. Пак ти казвам - пребоядисай се официално, никой няма да ти се смее или подиграва, така в момента отстрани изглеждаш по-зле. Нека някой от темата на Ливърул например, че там са най-много хора, да каже, дали в шампионските сезони на Юнайтед са писали нон стоп във форума им хвалебствени слова или прехласвания по играта на противника. Аз също никъде не казвам, че са слаб отбор или играят зле.
Последна промяна от bubka на 07 май 2025 10:36, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 май 2025 10:35

bubka написа:Е ти цял сезон в нашата тема пишеш само какъв величествен отбор били Барселона Изображение. Сигурно имаш поне 60-70 такива мнения Изображение. И кво, викаш ти ги чакаш да не влезат в първите 24 и да не играят елиминации, те пък стигнаха полуфинал и се подмокри от умиление. Пак ти казвам - пребоядисай се официално, никой няма да ти се смее или подиграва, така в момента отстрани изглеждаш по-зле.

Както казах, различни сме. Ти на черното обичаш да казваш бяло, в неделя и 7:1 да ни бият ще кажеш, че сме по-добри от тях. :D За мен колелото се върти, сезон със сезон не си прилича и всичко си остава в миналото. Нека да видим на лято какви ще ги вършим, може пък и някое хубаво мнение за нас да напиша.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 07 май 2025 10:52

Да признаваш силата на противника не е слабост, а плод на амбиция.Колкото по-силен си ти, толкова по-силен ще съм и аз...Проблемът в това желание, че да се приближиш до края, трябва да платиш с твоята вяра и емоция.Влезнеш ли един път в политиката, ти просто жертваш душата си и болката която може да причиниш. Най-голямата сила на манипулацията е удобството...Нямаш спокойствие, когато се бориш за любим човек...

Какъвто съм бил, такъв и ще си остана...
https://www.youtube.com/watch?v=dZe4cNL5Szg
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 май 2025 11:54

И преди мача мисля че го бях коментирал. Нещата са 50/50 само защото Счесни ще е на вратата на Барса!
Моите уважения към поляка, той може и да е записал някои добри мачове но никога не е бил вратар за големи
триумфи. Тук ако Тер Щеген е имал картотека за ШЛ и Флик го е пренебрегнал защото той вече игра в Ла Лига
проблема си е на германеца! Ако е нямал картотека за ШЛ след врътките на Барса за да могат да включват
играчи полу извън правилника то проблема си е на клуба. Коментирам така темата защото виждам
че снощи резерва е записан И. Пеня и не съм се разровял из нещата. Тер Щеген е готов да пази от известно
време и игра през уикенда цял мач за Барса. Относно ВАР и снощи за пореден път се видя как системата не решава
проблемите. При 3:3 за мен има фаул на Дъмфрис и този тип удари с бутонките в крака на противника
примерно се свирят дузпи на 100 %-та когато станат в наказателното. Защо да не е фаул извън него?

За мача браво и на двата отбора! Специално Барса трябва феновете им да са много доволни от това как изглежда
и играе отбора им. Браво на Интер за класирането на финал. ЩЕ стискам палци на Интер на финала с/у който и
да е от ПСЖ/Арсенал.

Малко черен хумор!
Изображение

Този удар от Дъмфрис с бутоните в крак на защитник на Барса го гледаме цял сезон в Ла Лига да се свири
на 100 %-та дузпа защото обикновенно се случва от защитник с/у атакуващ играч. Сега се случи с/у защитника
опитващ се да защитава врата си и ВАР ...... :-)

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 май 2025 12:51

Е, категорично има фаул тук. И при положение че явно могат да си връщат колкото искат назад, не знам защо не го отмениха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”